- 4 Mayıs 2010
- 281
- 91
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.321
yaahadi beraber devam edelim sende yarın başla olmamıı
aslında olabülüşimdi geldim işte bi alşveriş yapim bakim belkim yarına başlarım aslında mantıklı olur yarına başlamam ptesi iş başına kadar alışmış olurum işte çok zor oluo yaa
bende yaptım ama 5.günde mahvoldum..en güzeli yavaş yavaş sporla vermek..sağlık gittikten sonra neye yarar bu kadar çaba...
üçüncü gün bittiiiiiiiii akşam yemeğimi çoktan yedim
yarım saat sonra yürüyüşe gidiorum gündüzde yürüdüm bakalım yarın tartı ne göstercek
bişe sorcam şimdi ıspanak haşlaması iğrenç oluo onun yerine ne yiyebilirim?
bir yerlerde ıspanak yerine, karnabahar okumuştum
sanırım kkda da semizotu yiyenler vardı.
ben daha haşlanmış ıspanağın tadını bilmiyorum, yenmeyecek kadar kötü mü?
merhaba canım bende yarın başlıyorum umarım faydalı olur kısa sürede çok kilo vermem lazım bi arkadaşımın düğünü var ona güzel görünmek istiyorum inş iyi olur
bişe sorcam şimdi ıspanak haşlaması iğrenç oluo onun yerine ne yiyebilirim?
tam listeye uyarsan kesinlikle verceksin eminm hadi hayırlısı verces bu kiloları gitcekler:))
valla nerdeyse kusuodummerhaba bu arada sende bgn başlamışsın benim gibi : inş istediğimiz kiloya ineriz 13 gün sonunda
herkese günaydın.
ben de bu sabah başladım, şuanda kahvemi içiyorum, az sonra da pilates yapıcam .
sporu; 3 gün pilates, 3 gün yürüyüş olarak yapmayı planlıyorum, 1 gün dinlenirim.
bu sefer çok inanıyorum, başarıcam.
hepimize kolay gelsin.
ayy hadi ya okadar kötü olacağını tahmin etmemiştim, peki teflon tavada yağsız kavurup, yumurtayı üzerine kıranlar var, öyle denedin mi?
inşallah veririz, birbirimize destek olalım, ben buradaki başaranları okuyunca gaza gelmiştim.
sen spor yapabiliyor musun.
ayyyy çok sevindim ben burda yanlızdım arkadaşlar hadi hayırlısı herkes güzel güzel başlamışbaşlıo çok sevindim yanlız değilimartık benimdebugün 4 günüm hem egersiz hemende akşam yemeğinden sonra mutlaka yürüyüorum veee tam üç günde 2.400kg gittiii