- 7 Nisan 2011
- 132
- 2
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.341
bir yerlerde ıspanak yerine, karnabahar okumuştum
sanırım kkda da semizotu yiyenler vardı.
ben daha haşlanmış ıspanağın tadını bilmiyorum, yenmeyecek kadar kötü mü?
ayyyy çok sevindim ben burda yanlızdım arkadaşlar hadi hayırlısı herkes güzel güzel başlamışbaşlıo çok sevindim yanlız değilimartık benimdebugün 4 günüm hem egersiz hemende akşam yemeğinden sonra mutlaka yürüyüorum veee tam üç günde 2.400kg gittiii
valla nerdeyse kusuodummerhaba bu arada sende bgn başlamışsın benim gibi : inş istediğimiz kiloya ineriz 13 gün sonunda
tvins ne olursa olsun ıspanağı yiyin bence üzerine acı sos ekleyin yumurtayada baharat tamamdır
kurtulduğun kilo için ben de nazar boncuğu yolluyorum maşallah
evet yanlız bir şeyley yapmak zor oluyor, birbirimizxe destek olalım.
iyi spor yapıyormuşsun, demekki sen halsiz düşmüyorsun.
bu tür yorumlar okumuştum.
pilatesimi yapayım da almaya çıkacağım, bir şekilde yemeye zorlarım kendimi.
sonuçta kilolu gezmek de kötü,
ıspanağın tadı da kötüymüş.
kilolu gezmektense ıspanak yerim İNŞALLAH daha iyi:)
motivasyonum nasıl ama
ayyy inş hepbirlikte halledelim şu kiloları artık bi 10 kilo versem başlangıçta (1 ay gibi bi sürede) sonrası gelir diye düşünüyorum kilo fazla olunca
canım sen kaç kilosun
ayyy inş yaaaa yumurtalarımı yanımda getirdim öğlen haşlıcam iş yerinde bakalım
benim çooooooook kilo vermem lazım kesin en ağırtopunuz benim ilk 116.600 dümisveçe başlamadan başka diyetler uygulayarak biraz verdimdi 112.200 le iscveçe başladım şimdi 109.800 bu onuç gün bitince 99 kusuru görmeye görmek istiyorum sonra devam bana deseklerinizi eksik etmeyin arkadaşlar yıllar önce yapmıştım yine yaparım dimi ozaman 101 dim 26-27 kilo vermiştim
şimcik yumurtalarımı domatesimi ve 1 tanede biber yedim ohhh bee karnımın grultusu gitti :)
ee nerelerde bizim hatunlar huuu uyudunuzmu noldu anlatın çabuk ilk gününüz nasıl geçtii canlanın üzülmek yok mamaları herzaman yeris önemli olan şu 13 güne dayanmak hadi kızlar canlanın
ben 4 günün akşamındayım çok şükür hasarsız ve kaçamaksız atlatıyorum zor ama inanın imkansız değilmiş
bugün öğleden sonra yaptım egzersizlerimi akşamda yürüdük bugünlük yeterli sanırım
gündüzde hezamanki ev işleri derken zaman geçiyor günün sonunda pek seviniyorum birgün daha bitti diye
benim de ilk günüm fena değildi.
listenin dışına çıkmadım, sabah pilates yaptım, öğleden sonra da biraz yürüdüm, gün boyu da aynen ev işleriyle uğraştım, suyumu da içtim.
ama, şuanda biraz halsizim. ilk gün okadar olsun dimi.
haa bu arada ıspanağı yerken hiç zorlanmadım. pul biberle falan yedim gitti.
sabah da kahvaltıdan önce sauna eşofmanımla yürüyeceğim.
zayıflayacağım diye acayip heyecan yaptım, eşimin başının etini yiyorum, "yazın nereye gidelim" diye.
sizin de çok iyi gitmiş
huuu spordan geldim duşumu yaptm geldim bgn ilk gün zor geçti bi tane kaçamak oldu şekerim düşünce şekerli bişeler yedim ama yarın böle olmayacak eminimm inşşş
500 kalorilik spor
4 lt su
2 kupa 5i1 arada çay
1 kupa yeşil çay
günü böle kapattım
wuuuu 4 lt sumu nası içion onubravo valla ben okadar içemiom en fazla 2.5lt
bide tğb.çerezden kurutlumuş altın çilek almıştım günde 5-6 tane atıyorum ağzıma o kan şekerimi dengelio ilk günden bu yana iyim
benim de ilk günüm fena değildi.
listenin dışına çıkmadım, sabah pilates yaptım, öğleden sonra da biraz yürüdüm, gün boyu da aynen ev işleriyle uğraştım, suyumu da içtim.
ama, şuanda biraz halsizim. ilk gün okadar olsun dimi.
haa bu arada ıspanağı yerken hiç zorlanmadım. pul biberle falan yedim gitti.
sabah da kahvaltıdan önce sauna eşofmanımla yürüyeceğim.
zayıflayacağım diye acayip heyecan yaptım, eşimin başının etini yiyorum, "yazın nereye gidelim" diye.
sizin de çok iyi gitmiş