Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

halsizlik bende de yok ama ben 2 gündür 1 yanlış yapıyorum sanırım o yuzden veremedim! biftek yiyemiorum zaten birde sınavlar dersler ya yogurdumu yiemiyorum ya meyvemi fazla yemiyorum ama eksiğim var işte:/ ve az yememek tam ayarında yemek cok önemliii... off:/

benim vermem gereken kilo hedef kiloma yakın oldğundan sanırım kilo vermem durdu.. çok mutsuzuö ben 13 gün yapmıcam hayatım bünyem alışmasın az kolariye diye şu muzaffet kuşhanın 2 haftada 8-10 kilosunu yapiyim diyorum 4 kilo versem o rejimle bana şimdilik yetiyorr nisanda tatile gidicemde.. sonra nisan boyu korumayı düşünüyorum inşallah 58 e inersem erkek arkadaşım mezun oluyor haziranda birde mayısta tekrar yapıcam 2-3 kilo vermek için ozamana kadar almamakta önemli tabii:) kuşhan diyetini yaptın mı sen şekerim hiç?

hmm anladım canım.. yok ben hic yapmadım ama baya ünlüler filan yapmıs sanırım, iyi bir diyete benziyordu iceriği de zaten.. :KK55:

kızlarr isveç diyetim bgun son gunuydu bitti yarın sabah abartmadan güzel bi kahvaltı yapıp normal beslencemm 1 kilo 300 gram verdim..

boy:1.68
başlangıç kilo:63.5
şimdiki kilo:62.200 (6 günde)

:) şimdi pzar günü kuşhana başlıyormm ve bu sfer leslie de yapmak istiyorumm ama çook üşeniyorummmmmm:)

sizlern nasıl gdıyor canlarr

kızlarr isveç diyetim bgun son gunuydu bitti yarın sabah abartmadan güzel bi kahvaltı yapıp normal beslencemm 1 kilo 300 gram verdim..

boy:1.68
başlangıç kilo:63.5
şimdiki kilo:62.200 (6 günde)

:) şimdi pzar günü kuşhana başlıyormm ve bu sfer leslie de yapmak istiyorumm ama çook üşeniyorummmmmm:)

sizlern nasıl gdıyor canlarr

günaydın yavrum
benim 6.gün, dediğim gibi ulasmam gerekn kiloyla baslangıc kilom arasında 2o kg fazlam olduğundan sanırım yumusak yağlar daha hızlı yakılıyor, :44:

benim de 6.gün işte.

boy: 1.71
kilo baslangıc: 78
kilo şindik:74.6
:KK19:

öyle bakalım en azından diet sonuna kadar bi 7o i görsem yine mutlu olucam..:KK34:

basla canım benim kuşhana, sonucunu yazarsın bi hafta bitince, ben de o zaman isveci bitirmiş olurum zaten bir iki gün dinlenirim eğer tavsiye edersen ona baslarım,:KK69:
kemik, yağ, kas, et sayımı yaptırdım, sağlığım acısından(genlerde seker hastalığı da var) 61 'e düsmem gerek.

herkese sağlıklı günler diliyorum..:KK71:
7o i görürüm insallah da o bile simdilik bana yeter.. :KK24:

bende bugün başladım isveç diyetine. 15 gün önce sıkı diyete girdim 4 kilo verebildim.şuan 64 kiloyum boyum 1.62, 52 kilo olmak istiyorum. gelişmeleri paylaşıcam... herkese kolay gelsin:KK71:

Başarılar Dilşen'cim, yanındayız:KK71:.
ben bugün suyu cok kacırdım, tickerımdaki gibi değil 75 kiloya cıktım su an :KK43:
6. günüm, iyi kilo verdiğimi düsünüyorum, vizelerim var ama 13 gün boyunca bozmak istemiorum dietimi, hedef kilom 61.
umarım yaza kadar hepimiz istediğimiz kilolara kavusmus oluruz.:KK16:

Son düzenleme:
benim 5.günden sonra kilo vermem durdu, acaba bünye artık yağ yakma asamasına gectiği icin mi
:KK61:
yoksa aralarda 2 tane cornetto kacamak yaptığım icin mi :78:
sanırım su an gidisatın değişeceği nokta, yani 7.gün en önemli günlerden biri artık yağ kırılma noktası, 1 hafta daha tamamlıycam bakalım sonucu en sonunda yazıcam..:KK51:
eee kızlar sesleriniz cıksın bakalım sizde ne var ne yok, :KK69:

nerdesiniz kızlar :KK9:

isveç diyetine başlamışsınınız nasıl gidiyorr merak ettim
bende yarın başlıcam hala devam ediyorsanız birbirmize destek olalım :KK70:

günaydın kimse olmasa da ben yinede bu sabah isveç diyetine başladım hadi hayırlısı rabbim irade gücü versin ve bir an önce kilolarımdan kurtulmayı banada nasip etsin :KK16:

şimdiye kadar biraz(1 ay) dikkat ederek bir haftada hollywood diyeti yaparak 5 kg verdim

vermem gereken daha çook kilo var ama daha önce verebildiysem tekrar verebilirim:KK34:

kesinlikle kararlıyım temmuza kadar bu kilolar gitcek :129:

Son düzenleme:
günaydın kimse olmasa da ben yinede bu sabah isveç diyetine başladım hadi hayırlısı rabbim irade gücü versin ve bir an önce kilolarımdan kurtulmayı banada nasip etsin :KK16:

şimdiye kadar biraz(1 ay) dikkat ederek bir haftada hollywood diyeti yaparak 5 kg verdim

vermem gereken daha çook kilo var ama daha önce verebildiysem tekrar verebilirim:KK34:

kesinlikle kararlıyım temmuza kadar bu kilolar gitcek :129:

merhaba ben zamanında isveç diyetini yapmıştm 1 hafta ama sdc 4-5 kilo arası vermiştim geçen seneydi sanırım.ben şu an elma diyeti yapıorm ama bende haftaya isveçe başlıcam inş birbirimize destek olabilirz

ben devam ediyorum sayılmaz ama eşim iyi gidiyor daha tartılmadı pazartesi tartılacak o da %90 uyuyor bakalım ne kadar vermiş olacak. bu bitsin ara verip hlowood a başlamayı düşünüyoruz bizxde

merhaba ben zamanında isveç diyetini yapmıştm 1 hafta ama sdc 4-5 kilo arası vermiştim geçen seneydi sanırım.ben şu an elma diyeti yapıorm ama bende haftaya isveçe başlıcam inş birbirimize destek olabilirz

merhaba pissisko bende geçen sene isveçi yapmaya niyetlendim, ama başarılı olamadım bu sene inşllah başarılı olucam. ne kadar verisem kardır tabiki destek olalım bende yanlız olmak istemiyorum bekkiyorum ne zaman bitiyor elma diyetin bugün benim 1 günüm akşam yemeğimi henüz yemedim açıkınca yemeğimi yiyip ürüğüşe çıkmayı planlıyorum verelim şu kilolarıı:124:

ben devam ediyorum sayılmaz ama eşim iyi gidiyor daha tartılmadı pazartesi tartılacak o da %90 uyuyor bakalım ne kadar vermiş olacak. bu bitsin ara verip hlowood a başlamayı düşünüyoruz bizxde

yaaa:KK43:(( niye devam edemedin, bende geçen sene yarım bırakmıştım, ama bu sene bırakmıcam kesinlikle 13 günün sonucunu çok merak ediyorum :))

bende hollywood yaptım 4 kg verdim
şimdi isveç sonra tekara holly e devam edebilirm hayırlısı bakalım :)

vala bravo eşine ruzgarrr :KK9: çok tatsız tusuz bi menü ama katlancass

merhaba pissisko bende geçen sene isveçi yapmaya niyetlendim, ama başarılı olamadım bu sene inşllah başarılı olucam. ne kadar verisem kardır tabiki destek olalım bende yanlız olmak istemiyorum bekkiyorum ne zaman bitiyor elma diyetin bugün benim 1 günüm akşam yemeğimi henüz yemedim açıkınca yemeğimi yiyip ürüğüşe çıkmayı planlıyorum verelim şu kilolarıı:124:

merhaba :) valla ne zmn istersem bitircem işte haftaya belki bşlarım hatta belki yarına da başlarım :) verelim inş

1 günüm gayet iyi geçti öğlen menüsünü pek lezetli dil ama ben biras acı soso ekledim ıspanağa ve yumurtaya ancak öle yiyebildim
ama akşam yemeğim gayet iyidi lezzetlide geldi tokum :KK53:

bir sat sonra eşimle yürüğüşe çıkıyorus oooo süper çok sevinçliyim :KK62:

X