-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.301
benim vermem gereken kilo hedef kiloma yakın oldğundan sanırım kilo vermem durdu.. çok mutsuzuö ben 13 gün yapmıcam hayatım bünyem alışmasın az kolariye diye şu muzaffet kuşhanın 2 haftada 8-10 kilosunu yapiyim diyorum 4 kilo versem o rejimle bana şimdilik yetiyorr nisanda tatile gidicemde.. sonra nisan boyu korumayı düşünüyorum inşallah 58 e inersem erkek arkadaşım mezun oluyor haziranda birde mayısta tekrar yapıcam 2-3 kilo vermek için ozamana kadar almamakta önemli tabii:) kuşhan diyetini yaptın mı sen şekerim hiç?
kızlarr isveç diyetim bgun son gunuydu bitti yarın sabah abartmadan güzel bi kahvaltı yapıp normal beslencemm 1 kilo 300 gram verdim..
boy:1.68
başlangıç kilo:63.5
şimdiki kilo:62.200 (6 günde)
:) şimdi pzar günü kuşhana başlıyormm ve bu sfer leslie de yapmak istiyorumm ama çook üşeniyorummmmmm:)
sizlern nasıl gdıyor canlarr
benden baska kimse uygulamıo mu yea bu dieti :44:
bizde eşimle başladık 2 gündür bakalım ne kadar vericez herşey güzelde haşlanmış ıspanak yiyemiyoruz biz
günaydın kimse olmasa da ben yinede bu sabah isveç diyetine başladım hadi hayırlısı rabbim irade gücü versin ve bir an önce kilolarımdan kurtulmayı banada nasip etsin
şimdiye kadar biraz(1 ay) dikkat ederek bir haftada hollywood diyeti yaparak 5 kg verdim
vermem gereken daha çook kilo var ama daha önce verebildiysem tekrar verebilirim
kesinlikle kararlıyım temmuza kadar bu kilolar gitcek :129:
merhaba ben zamanında isveç diyetini yapmıştm 1 hafta ama sdc 4-5 kilo arası vermiştim geçen seneydi sanırım.ben şu an elma diyeti yapıorm ama bende haftaya isveçe başlıcam inş birbirimize destek olabilirz
ben devam ediyorum sayılmaz ama eşim iyi gidiyor daha tartılmadı pazartesi tartılacak o da %90 uyuyor bakalım ne kadar vermiş olacak. bu bitsin ara verip hlowood a başlamayı düşünüyoruz bizxde
merhaba pissisko bende geçen sene isveçi yapmaya niyetlendim, ama başarılı olamadım bu sene inşllah başarılı olucam. ne kadar verisem kardır tabiki destek olalım bende yanlız olmak istemiyorum bekkiyorum ne zaman bitiyor elma diyetin bugün benim 1 günüm akşam yemeğimi henüz yemedim açıkınca yemeğimi yiyip ürüğüşe çıkmayı planlıyorum verelim şu kilolarıı:124:
merhaba :) valla ne zmn istersem bitircem işte haftaya belki bşlarım hatta belki yarına da başlarım :) verelim inş