- 12 Şubat 2011
- 14
- 0
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.281
Tatlım akşam yemeğimide yedim
tavuk bonfile + öğlen 5 yemek kaşığı yediğim kalan yoğurt (tavuğa azcık kekik ve pulbiber koydum)
salata yemedim bugün salamda yemedim çünkü babaannem tavuğa biraz tuz koymuş :26: Bu arada su + sporla bu eksiği kapatırım diye düşünüyorum tatlım .
Sevgiler
Ece Şener
Eveeettt, kahvemi hüpürdetiyorum,
yalnız ben sekeri hic sevmem sekerli bişy icemem o yüzden seker atmadım icine, acaba atsa mıydım kan sekeri düsmesin diye yazmıs olabiilirler
canım bende öyle sevmem o yuzden kahvemi içip üzerine çay kaşığının ucuyla bal yiorum hem besinli birşey hemde şekere karşılık :)
iki gündür sabah cıkıp aksam geldigim için yazamadım kızlarhiç kaçamak yapmadım masallah ama dün aksam yemegide yemedim tartılmadım henüz 1 hafta olunca tartılcam bakalımm ama süzüldüm sankii azcııkkk yada ne biliim ööle mi görmek istiyorum kendimi acaba :97::97::97:
canim yaa normalde atlamamda ne biliiim işte yiyesim gelmedi bişi :):) kesin ödem atmisimdir ayıptır söölemesi tuvaletten cıkamıorum iç su iç suuu :81::81:
bugün bende tartılmadım yarın tartılcam sınavım vardı yine öldüm bittim:) pekii sizee en alıcı soruu ben diyeti 6. gün kesicem 13 gün yapamam çünkü haftaya sınavlarım çok yoğun sizce hangi diyetle devam etmeliyim.. siz ne yapıcaksınızz kızlar..
benim de vizeler baslıo pazartesi ama ben dietle ac kalmadığıma inanıorum devam etmek istiyorum full 13 gün
yine de isvec dieti bitince 3 ay yapmayın diolar ya, o zaman işte yapmayı düsündüğüm patates dieti var canım..