Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bir yerlerde ıspanak yerine, karnabahar okumuştum
sanırım kkda da semizotu yiyenler vardı.

ben daha haşlanmış ıspanağın tadını bilmiyorum, yenmeyecek kadar kötü mü?

tvins ne olursa olsun ıspanağı yiyin bence üzerine acı sos ekleyin yumurtayada baharat tamamdır :KK34:

ayyyy çok sevindim ben burda yanlızdım arkadaşlar hadi hayırlısı herkes güzel güzel başlamışbaşlıo çok sevindim yanlız değilimartık benimdebugün 4 günüm hem egersiz hemende akşam yemeğinden sonra mutlaka yürüyüorum veee tam üç günde 2.400kg gittiii:nazar:

kurtulduğun kilo için ben de nazar boncuğu yolluyorum maşallah:nazar::nazar:
evet yanlız bir şeyley yapmak zor oluyor, birbirimizxe destek olalım.
iyi spor yapıyormuşsun, demekki sen halsiz düşmüyorsun.
bu tür yorumlar okumuştum.

tvins ne olursa olsun ıspanağı yiyin bence üzerine acı sos ekleyin yumurtayada baharat tamamdır :KK34:

pilatesimi yapayım da almaya çıkacağım, bir şekilde yemeye zorlarım kendimi.
sonuçta kilolu gezmek de kötü,
ıspanağın tadı da kötüymüş.

kilolu gezmektense ıspanak yerim İNŞALLAH daha iyi:)

motivasyonum nasıl ama:KK1:

kurtulduğun kilo için ben de nazar boncuğu yolluyorum maşallah:nazar::nazar:
evet yanlız bir şeyley yapmak zor oluyor, birbirimizxe destek olalım.
iyi spor yapıyormuşsun, demekki sen halsiz düşmüyorsun.
bu tür yorumlar okumuştum.

yok hiç halsis kalmadım yanlız uykum geldiydi ilk gün dinlemedim uykumu hemen eşimle yürüğüşe çıktık geçti uykum bol bol akşamlaı yürüyüş gündüzleride egzersiz yapıyorum mekik çekiyorum karın hareketleri bol bolda su içiyorum

evet destek olalım birbirmize hakikatten bu diyet katı ama zor değil isteyince oluyordevam sizede başarılar dilerim ilk iki gün sıkın dişinizi tartıda eksik rakkamları görünce dahada hevesleniyor insan :)

ayyy inş hepbirlikte halledelim şu kiloları artık bi 10 kilo versem başlangıçta (1 ay gibi bi sürede) sonrası gelir diye düşünüyorum kilo fazla olunca :KK70:

canım sen kaç kilosun

benim çooooooook kilo vermem lazım kesin en ağırtopunuz benim ilk 116.600 düm :KK53: isveçe başlamadan başka diyetler uygulayarak biraz verdimdi 112.200 le iscveçe başladım şimdi 109.800 bu onuç gün bitince 99 kusuru görmeye görmek istiyorum :KK52: sonra devam bana deseklerinizi eksik etmeyin arkadaşlar yıllar önce yapmıştım yine yaparım dimi ozaman 101 dim 26-27 kilo vermiştim

kızlar hadi hepinize tekrar başarılar dilerim

ben şimdi biraz evdeki işlerimi yapsam hiç fena olmaz öğlen yemeğimiyedikten sonra az yürüğüşe çıkıcam dün ii geldi tempolu yürümek süperrdii:KK66:

4 günüm öğlen 1 yumurta 1 havuç bide 25gr peynirim var bugün peynir yicem:KK64:

akşam görüşürüz bye

Son düzenleme:
benim çooooooook kilo vermem lazım kesin en ağırtopunuz benim ilk 116.600 düm :KK53: isveçe başlamadan başka diyetler uygulayarak biraz verdimdi 112.200 le iscveçe başladım şimdi 109.800 bu onuç gün bitince 99 kusuru görmeye görmek istiyorum :KK52: sonra devam bana deseklerinizi eksik etmeyin arkadaşlar yıllar önce yapmıştım yine yaparım dimi ozaman 101 dim 26-27 kilo vermiştim

bende 94 kiloyum inş diyeti 10 ar kilo vererek sonlandırabiliriz.merak etme dal gibi olana kadar devam etcez :KK70: sonrasında acaba ne diyeti uygulaask?

ee nerelerde bizim hatunlar huuu uyudunuzmu noldu anlatın çabuk ilk gününüz nasıl geçtii canlanın üzülmek yok mamaları herzaman yeris önemli olan şu 13 güne dayanmak hadi kızlar canlanın :KK9:

ben 4 günün akşamındayım çok şükür hasarsız ve kaçamaksız atlatıyorum zor ama inanın imkansız değilmiş
bugün öğleden sonra yaptım egzersizlerimi akşamda yürüdük bugünlük yeterli sanırım
gündüzde hezamanki ev işleri derken zaman geçiyor günün sonunda pek seviniyorum birgün daha bitti diye:KK64:

ee nerelerde bizim hatunlar huuu uyudunuzmu noldu anlatın çabuk ilk gününüz nasıl geçtii canlanın üzülmek yok mamaları herzaman yeris önemli olan şu 13 güne dayanmak hadi kızlar canlanın :KK9:

ben 4 günün akşamındayım çok şükür hasarsız ve kaçamaksız atlatıyorum zor ama inanın imkansız değilmiş
bugün öğleden sonra yaptım egzersizlerimi akşamda yürüdük bugünlük yeterli sanırım
gündüzde hezamanki ev işleri derken zaman geçiyor günün sonunda pek seviniyorum birgün daha bitti diye:KK64:

huuu spordan geldim duşumu yaptm geldim bgn ilk gün zor geçti bi tane kaçamak oldu şekerim düşünce şekerli bişeler yedim ama yarın böle olmayacak eminimm inşşş

500 kalorilik spor
4 lt su
2 kupa 5i1 arada çay
1 kupa yeşil çay

günü böle kapattım :KK53:

benim de ilk günüm fena değildi.
listenin dışına çıkmadım, sabah pilates yaptım, öğleden sonra da biraz yürüdüm, gün boyu da aynen ev işleriyle uğraştım, suyumu da içtim.
ama, şuanda biraz halsizim. ilk gün okadar olsun dimi.

haa bu arada ıspanağı yerken hiç zorlanmadım. pul biberle falan yedim gitti.

sabah da kahvaltıdan önce sauna eşofmanımla yürüyeceğim.

zayıflayacağım diye acayip heyecan yaptım, eşimin başının etini yiyorum, "yazın nereye gidelim" diye.

sizin de çok iyi gitmiş:nazar::nazar:

listenin dışına çıkmadım, sabah pilates yaptım, öğleden sonra da biraz yürüdüm, gün boyu da aynen ev işleriyle uğraştım, suyumu da içtim.

zayıflayacağım diye acayip heyecan yaptım, eşimin başının etini yiyorum, "yazın nereye gidelim" diye.

ayy vala bende hayal kuruom sürekli böle zayıflamışm falan :KK70:

huuu spordan geldim duşumu yaptm geldim bgn ilk gün zor geçti bi tane kaçamak oldu şekerim düşünce şekerli bişeler yedim ama yarın böle olmayacak eminimm inşşş

500 kalorilik spor
4 lt su
2 kupa 5i1 arada çay
1 kupa yeşil çay

günü böle kapattım :KK53:

wuuuu 4 lt sumu nası içion onu:KK61:bravo valla ben okadar içemiom en fazla 2.5lt
bide tğb.çerezden kurutlumuş altın çilek almıştım günde 5-6 tane atıyorum ağzıma o kan şekerimi dengelio ilk günden bu yana iyim:nazar:

wuuuu 4 lt sumu nası içion onu:KK61:bravo valla ben okadar içemiom en fazla 2.5lt
bide tğb.çerezden kurutlumuş altın çilek almıştım günde 5-6 tane atıyorum ağzıma o kan şekerimi dengelio ilk günden bu yana iyim:nazar:

günde 1 bardak suyu zor içen ben mecburiyetten içioz napalım :KK70: altın çilek haplarını almayı düşünüorm aslında ben de bilmiom nasıl 2.günümdeyim gayet iyi gidio.

canım sen kaçıncı gündesin ne kadar verdin?

ayy sorma bende nelerin hayalini kuruom en çok kıyfet eskitemediklerimle dolu gardolabım onları eskitip neler neler alcam ayy bide temmuzda düğün var süper olmalıyım 7li rakkamlara gelsem boyumda var ohh süper :KK64:tutmayın beni bende bir saate kadar yürüğüşe çıkıcam :KK62:

X