Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

evet semurcan dukan'a geçiyor. ben de karar vermeye çalışıyorum. dukan mı karatay mı paleo mu?..

Senin ideal kilon o demekki.Bence verirsin vücut o kiloda rahat ediyor.
İsveç diyeti gerçekten bir kere yapıldığında insan bazı yiyeceklerden yıllarca yememek istiyor.15 yıl önce falan yapmıştım ilk .Yıllarca haşlanmış yumurta yiyemedim.Haşlanmış ıspanak bir daha hiç yemedim:) Ban bunu bitirdikten sonra gün içinde dikkat edip akşam 6 dan sonra hiç bir şey yemeyerek devam edeceğim.

evet semurcan dukan'a geçiyor. ben de karar vermeye çalışıyorum. dukan mı karatay mı paleo mu?..

dukanla oldukça hızlı ve neredeyse tamamı yağdan giden bi diyet serüvenim oldu, 60 kiloya düşmüştüm ve kimse 60 kilo olduğuma inanmıyodu, muhtemelen 57'lerle aynı incelikteydim sanırım bırakınca bi süre yine 60'tım kilo aynıydı ama göbek falan çıkmaya başlamıştı, sanırım o dönem kası yağa çevirdim

ben karatay dukan ikilisini biraz benzetiyorum açıkcası pek karataycılar kabul etmesede dukanın tek sıkıntısı tatlandırıcı olayı işte, o da sana kalmış. kullanmak zorunlu değil yani. ben şahsen karatayla kilo veremedim. tatlı ister istemez istiyo canım. onu karatala atlatmak zor geldi işte. dukanda mesela bi zero içiyosun geçiyo mis gibi :)

paleo'yu hiç bilmiyorum. ama dukanla yaşamaya çok alıştım işte.

Ben de İsveç bittikten sonra biraz ara verip, zaten sonrası Ramazan Dukan mı, Karatay mı devam etsem bilemedim...

Selam herkese,

Normalde hergün tartılmayacağım diye kendimi şartlandırdım ama bu sabah dayanamayıp yine tartıldım..
Sürekli aç gezince insan tartılıp sonuç görmek istiyor :)

Bugün 4. günüm, toplam 2.4kg gitti..2 kilosu ilk 3 gün gitmişti tabiki su ve ödem.. dün de 400gr..tam gaz devammm

Başlangıç kg: 59,2
4. gün güncel kg: 56.8

Sanırım artık açlığa da alıştım , bu diyet tam bir nefs terbiyesi bence..şeker-insulin dengesi bozuk olan ya da çok uzun süre aç kalamayanlar için gerçekten çok zor

evet kesinlikle nefis terbiyesi. ben de hiç bozmadan devam ettim. şuan kendime aç kalma konusunda her türlü güveniyorum

ben de benziyor sanıyordum ama bakınca anladım ki dukan'la karatay o kadar da benzemiyor aslında. Karatay'ı herkes yapabilir, ama dukan bazıları için ciddi sağlık sorunu yaşatacak bir beslenme maalesef. paleo da dukan'a benzer canım.

isveç maratonum bitti, bikaç gün dinleniyorum ve şuanda paleo gidiyorum. Ve dukan konusunu da ciddi ciddi araştırıyorum.

şekerli şeyler sevmediğim için o konuda sıkıntım yok çok şükür.

oh ne güzel, keşke bende sevmesem şekeri.

karatay daha sağlıklı ve haliyle türk besinlerine daha uygun. daha yavaş ve sağlıklı veriliyor kilolar, dukan hızlı baya. ama dukan yapıp sağlığından olanlarda var. çok uzun süreli yapmak uygun değil diye düşünüyorum.

Çok güzel.Tam gaz devam:)

kizlar tunaydin,

son isvec diyeti gunume biraz kotu basladim. gece bir gozum tamamen kapandi arpaciktan ve oglan da sabah 7ye dek uyumadi, ust 2 disini cikariyor.
sabah 7de yattigim icin saat 11.15 gibi kalktim ve dogruca gunluk temizlige basladim. temizlik bitti oglani yedirdim yatirdim ve sabah kahvemi su an 13.26 itibariyle iciyorum. ben sizden bir saat gerideyim malum.

bakalim bugunu nasil bitirecegiz. selamlar hepinize.

Merhaba kızlar bugün çok kararlıyım. Sabah kahvemi içtim, öğle öğünümü yedim. 1 saat de yürüyüş . Akşam için alıiveriş yapacağım

of of of geçmiş olsun

Diyet Yapmak İsteyenler İçin Müthiş Tok Tutan Besinle

Bahar aylarının da gelmesiyle birlikte fazla yemeye ara vermek gerektiğini düşünüyorsanız iştah kesen 11 yiyeceğe bir göz atın!

Kış aylarının kasvetli ve sürekli hareketsiz günlerinden sonra hızla aldığımız kiloları artık geri vermenin vakti bizce de geldi hanımlar!

Tatil planlarınızı ertelemek istemiyorsanız yeme alışkanlığınızı biraz değiştirmeniz gerekiyor. Yemek yeme isteğimi nasıl azaltacağım diyorsanız bu yazı size ilaç gibi gelecek. Bugün sizlere fazla yemekten vazgeçiren iştah kesen 11 yiyeceği sıraladık. Görmek İçin Tıklayınız!

Çok geçmiş olsun.Diş çıkarırken çok zor oluyor çocuklar.Gözündeki arpacık bünye zayıf düştüğü için çıkmış olabilir.Diyeti iki çocukla bu kadar zaman düzenli yapmış olman bile çok çok güzel.Darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…