Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Valla ben şu an Dukan yapıyorum gibi bişi, orucumu saf proteinle açtım, bugün de öyle planlıyorum inşallah, şimdi -1 gördüm, inşallah bugün de -1 görürsem bi süre Dukan değil ama dukanımsı yapmayı planlıyorum :) dukanımsı da bi porsiyon meyve (sabah/öğle) arada kuruyemiş falan olan.

Sen İsveç sonrası mı başlıcaksın dukana? semurcan semurcan

kizlar tunaydin,

son isvec diyeti gunume biraz kotu basladim. gece bir gozum tamamen kapandi arpaciktan ve oglan da sabah 7ye dek uyumadi, ust 2 disini cikariyor.
sabah 7de yattigim icin saat 11.15 gibi kalktim ve dogruca gunluk temizlige basladim. temizlik bitti oglani yedirdim yatirdim ve sabah kahvemi su an 13.26 itibariyle iciyorum. ben sizden bir saat gerideyim malum.

bakalim bugunu nasil bitirecegiz. selamlar hepinize.

Geçmiş olsun bu arada.

Valla ben şu an Dukan yapıyorum gibi bişi, orucumu saf proteinle açtım, bugün de öyle planlıyorum inşallah, şimdi -1 gördüm, inşallah bugün de -1 görürsem bi süre Dukan değil ama dukanımsı yapmayı planlıyorum :) dukanımsı da bi porsiyon meyve (sabah/öğle) arada kuruyemiş falan olan.

Sen İsveç sonrası mı başlıcaksın dukana? semurcan semurcan
merhaba,

benim bu aksam bitiyor isvecim.
yarin sabah baslamayi planliyorum.

13'üncü gün akşam yemeğim.
Ve artık İsveç'e veda...
Yarın sabah neticemi yazıyorum.

Eklentiler

• IMG_4778.JPG
    IMG_4778.JPG
    68,8 KB · Görüntüleme: 42
Su kızlar suyu sakın ihmal etmeyin.İçine limon koymanızı tavsiye ederim.Günde bir tane yeşil çayla bağırsaklarda rahat çalışıyor.Malum az yiyoruz destek lazım.Kayısı yemeyi düşünmüştüm ama gerek kalmıyor.

Günaydın hanımlar :)

izole izole wendy wendy

yarin isterseniz hep beraber ataga baslayalim?

canım ben biraz dukandan korkuyorum, dukan sonrası sağlık sorunu yaşayanlar var, tam anlamıyla dukan yapamıcam sanırım, dukanımsı bişi olcak benimkide. Aslında 2 ay sıksam dişimi dukanla hallolur da cesaret edemiyorum :KK43:

13'üncü gün akşam yemeğim.
Ve artık İsveç'e veda...
Yarın sabah neticemi yazıyorum.
Kutlarım...:KK36: Sonrasını da bizimle paylaşırsan çok sevinirim. Bitirdikten sonra nasıl devam edeceğime dair h,ç bir fikrim yok ama bir yol haritası belirlemek de lazım...

Kızlar size sormak istedim.Ben hayatımda tavuk yemedim,kırmızı etle aram yok.Diyetimin kalanında tavuk yerine balık,et yerine yeşil mercimek yemeyi düşünüyorum
Ne dersiniz?

Günaydııınnn

800gr daha vermenin mutluluğu ile herkese merhabalar :KK49:

Yani son durum;
Başlangıç kg: 59,2
5. gün güncel kg: 56.0

5 günde toplam 3.2 kg gitti ve bunu görmek insanı gerçekten motive ediyor. Şimdi önümde benim için en zor bölüm haftasonu var kendimi şartladım kaçamak yapmamam gerek:dua:

X