- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.023
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.561
cok tesekkur ederim.tebrikler :)
Olabilir bence... Zira ilk gün haşlanmış dün çiğ olmak üzere yediğimden uzun bir müddet ıspanak yiyebileceğimi sanmıyorum. kalan ıspanaklı öğünlerimi marul ile değiştirmeyi planladım bende. Ve evet 2 gün üst üste biftek de beni çok rahatsız etti. Sonraki biftekli menüde bende mercimek yiyebilirim...Kızlar size sormak istedim.Ben hayatımda tavuk yemedim,kırmızı etle aram yok.Diyetimin kalanında tavuk yerine balık,et yerine yeşil mercimek yemeyi düşünüyorum
Ne dersiniz?
cok tesekkur ederim.
acikcasi bu sabah basladim dukana. dun aksamdan kurabiye diyebilecegim dukan ekmegini yaptim. simdi yuzde sifir yagli peynirim ve yumurtamla kahvaltidayim :)
afyet olsun, dukanda porsiyon diye bişey yok, hatta ne kadar çok protein o kadar eksi öyle diyim sana. elini korkak alıştırma, 2 yumurta ye mesela :) gerçi isveç sonrası mide küçülmüştür iyice senin :)
bide bir yumurta ve azıcık light süt ile krep yapmanı da tavsiye ederim, sandviç gibi içine yumurta peynir koyarak yiyebilirsin.
krep kivaminda olmasi icin icine un gerekmiyor mu ama?
onunla sabah ekmek yaptim yidim :)yulaf kepeği kullanmıyo musun? dukan'ın unu yulaf kepeği.
onunla sabah ekmek yaptim yidim :)
1,5 yemek kaşığı hakkın, hepsini kullanmasaydın :) o minicik ekmek gibi kurabiye 1,5 yk etmez sanki yaw :)
Yumurta kirip yesem olurmu bi kere daha yapmıştım bu diyeti sanırım artık midem kaldırmıyor haşlanmış ispanagiIspanak yerine semizotu olabilir.
Yemişsindir artıkYumurta kirip yesem olurmu bi kere daha yapmıştım bu diyeti sanırım artık midem kaldırmıyor haşlanmış ispanagi
Benim dün öğlen menümde vardı. Yiyemedim. Akşamki menümde yumurta ve salata vardı. Salata yerine yumurtaları ıspanağa kırdım yedim. Tabi yağsız... Olur bence:)) Olmalı.... Ayyyyy ıspanakYumurta kirip yesem olurmu bi kere daha yapmıştım bu diyeti sanırım artık midem kaldırmıyor haşlanmış ispanagi
Tavuğu mecburen değiştirmem lazım yoksa yapamam bu diyetiÇok değişmeyin listeyi . Belki yağ yakıcı sebzeyi değiştiriyoruz. Aralarda yemek içmek yasak . Yeşil çay dahı olsa içmeyin belli bir açlıktan sonra yağ yakılıyor diye biliyorum.
Tabi ki nasıl istersen .Tavuğu mecburen değiştirmem lazım yoksa yapamam bu diyeti
cok tesekkur ederim.
acikcasi bu sabah basladim dukana. dun aksamdan kurabiye diyebilecegim dukan ekmegini yaptim. simdi yuzde sifir yagli peynirim ve yumurtamla kahvaltidayim :)
Ben de dukana başladım instagram da dukan ekmek ve tatlılarını satan siteler var. 300 liraya 20 günlük öyle şeyler geldi ki inanamazsınız. Bı ekmeğimsi şeyi yapmaya değmez. Hem hepsi dukana uygun hem kaç kaşık olduğu yazıyor. Bir tatlıları var ki sormayın. Pastaları,kurabiyeleri inanılmaz bir şey kesinlikle tavsiye ederim Dukan yapmak artık çoook kolay.cok tesekkur ederim.
Ben de dukana başladım instagram da dukan ekmek ve tatlılarını satan siteler var. 300 liraya 20 günlük öyle şeyler geldi ki inanamazsınız. Bı ekmeğimsi şeyi yapmaya değmez. Hem hepsi dukana uygun hem kaç kaşık olduğu yazıyor. Bir tatlıları var ki sormayın. Pastaları,kurabiyeleri inanılmaz bir şey kesinlikle tavsiye ederim Dukan yapmak artık çoook kolay.