Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

amin. darısı bu yola baş koyanlara, emek verenlere olsun.

daha önce bir hafta isveç yapmıştım. 4 kg gitmişti. sonrasında diyet miyet hak getire:kk77:; 2'si geri geldi. 2'sini uzun müddet geri almadım.

Bu kez 13 günü tamamladım, 4 kg verdim. ve kilo verme yolunda kararlılıkla yürümeye devam ediyorum. Bakalım neler göreceğiz :KK200:
Hedefine kaç kilo kaldı?

İyi akşamlar ben de bugün 74.7 ile başladım .
Emziriyorum Bira esnek bıraktım
Sabah yarısı süt olan bir bardak kahve
Öğlen iki haşlanmış yumurta küçük bir turp dilimlenmiş.
İki üç dal yeşil soğan marul
Akşamda kıymalı yumurta 1 büyük bardakta ayran.
Gün içinde en az 3 litre su
Bugünü kapattım diye dusunuyorum emzir dilim için çok zorlanırlar bir bardak ayran içerim

Bugünü kapattım diye dusunuyorum emzir dilim için çok zorlanırlar bir bardak ayran içerim
Hoşgeldin.
Bence senin zaten bu diyeti baya esnek yapman lazım.Emzirirken harcadığın kaloriyi bile vermez bu diyet.Çok aceleci davranma emzirmenin keyfini çıkar.Nasıl olsa gider o kilolar.

o nasıl müdürmüş öyle:sinirli:
Biraz laçka. Yasli ama bana cok takilir . Okulda en eski benim. Sert cevap vermem gerek.
Türkiye'nin ne yazık ki en büyük sorunu had bilmeyen insanlar, müdür de buna örnek. Hadsiz. Ancak siz de fazla bahane arıyorsunuz. Yapmayın. Ben 2 çocukla ve gerçekten biri cok zor olan bir bebek, devam ettim. Yarın bitiriyorum. Gerçekten kilo vermek istemekle alakalı bu.
Şaka yaptığını sanıyor.
Haklısın. Bahaneye bakıyorum. Çocuklar bahane değil. En küçükler 3 yaşına girecek neredeyle.

Biraz laçka. Yasli ama bana cok takilir . Okulda en eski benim. Sert cevap vermem gerek.

Şaka yaptığını sanıyor.
Haklısın. Bahaneye bakıyorum. Çocuklar bahane değil. En küçükler 3 yaşına girecek neredeyle.
Lütfen Elvan.
9 aylık bebeğimle yapayalnız bir ülkede yaptım diyeti. 24 saat uyumadığım oldu. Yapabilirsin.

sevgili @empatik_ emzirirken bu diyeti yapma istersen. uygun bi diyet değil. sütün bile kesilebilir. ek gıdaya geçmediysen hiç tavsiye etmem.:KK200:

Adım adım sona...
11'inci akşam yemeği.

Eklentiler

• IMG_4769.JPG
    IMG_4769.JPG
    75,9 KB · Görüntüleme: 42
Günaydın kızlar,
Başlangıç. 71
1.gün. 68.5
2.gün. 68.5
3.gün. 68.0
Hiç yoktan iyidir:)
Sabahları kesme şekeri kullanmıyorum.
Onun yerine bağırsaklarım için 2 kuru kayısı
Yesem ılık suyla nasıl olur?

Bugün ikinci günüm dün gece midem kazındı birazda gece süt olsun diye akşam yatmadan lira kuru kayısı 4 tane çiğ kayısı çekirdeği yedim üzerine 3 bardak suyla uyudum
Bugün ikinci günüm sabah 72.9 çıktım bence gayet iyi dediğim gibi ben emzir dilimi için karbonhidrat yağ kızartma ve şeker kullanmadan esnetecegim biraz gittiği kadar

günaydın :)))
Başlangıç. 76
1.gün. 74.7
2.gün. 73.9

Dün akşamüstü biraz zorlandım 5 tane Altınbaşak Kepekli bisküvü yedim.. Mecbur kalmasam yemezdim çok halsizleştim.
20-25 dk yürüyeceğim demiştim ama yalan oldu...

günaydın :)))
Başlangıç. 76
1.gün. 74.7
2.gün. 73.9

Dün akşamüstü biraz zorlandım 5 tane Altınbaşak Kepekli bisküvü yedim.. Mecbur kalmasam yemezdim çok halsizleştim.
20-25 dk yürüyeceğim demiştim ama yalan oldu...
Güzel gitmiş kilo.
Yaptığın kaçamağı aklından çıkar.yoksa her sıkıştığında bir şey olmamıştı diye tekrar edebilirsin.Tehlikeli :)

50 kilo çok az değil mi? Boyunu ve yaşını bilmiyorum ama az geldi bana.Benim çok uzak olduğum kilolar belki ondan öyle düşündüm:)
Belki üç ay sonra yeniden işveç yaparsın:)
boyum 160, yaşım 34. kilo almaya başlamadan önceki kilom yıllarca 47-48.

ben hep 48-52 kilo aralığında yaşamış bir insanım. o yüzden son hedef 50 koydum canım.

önümüzdeki aylarda sporla birlikte verebildiğim kadar vericem. eğer bir duraklama evresi olursa belki vücudu şaşırtmak için kısa süreli bir şok diyet yaparım. ama isveç yapmak istemem :KK43:

59-60'ın altındaki bir kiloyla isveç diyeti yapılmaz.

Günaydın isveçci hanımlar :) sizi takip ediyorum özellikle, neler yapıosunuz diye. ben pazartesi aranızda olacağım inşallah :) bugünde niyetliyim, yarında. saf proteinlerle açıyorum orucumu, isveç öncesi azıcık gitsin fazlalıklar. Dukanla yaşamaya çok alıştım, yeniden normal hale dönemiyorum şu an. Burdan birisi isveç sonrası dukan yapıcam mı demişti?

X