- 17 Eylül 2008
- 2.789
- 169
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.501
Hedefine kaç kilo kaldı?amin. darısı bu yola baş koyanlara, emek verenlere olsun.
daha önce bir hafta isveç yapmıştım. 4 kg gitmişti. sonrasında diyet miyet hak getire; 2'si geri geldi. 2'sini uzun müddet geri almadım.
Bu kez 13 günü tamamladım, 4 kg verdim. ve kilo verme yolunda kararlılıkla yürümeye devam ediyorum. Bakalım neler göreceğiz
Hoşgeldin.İyi akşamlar ben de bugün 74.7 ile başladım .
Emziriyorum Bira esnek bıraktım
Sabah yarısı süt olan bir bardak kahve
Öğlen iki haşlanmış yumurta küçük bir turp dilimlenmiş.
İki üç dal yeşil soğan marul
Akşamda kıymalı yumurta 1 büyük bardakta ayran.
Gün içinde en az 3 litre su
Bugünü kapattım diye dusunuyorum emzir dilim için çok zorlanırlar bir bardak ayran içerim
Biraz laçka. Yasli ama bana cok takilir . Okulda en eski benim. Sert cevap vermem gerek.o nasıl müdürmüş öyle
Şaka yaptığını sanıyor.Türkiye'nin ne yazık ki en büyük sorunu had bilmeyen insanlar, müdür de buna örnek. Hadsiz. Ancak siz de fazla bahane arıyorsunuz. Yapmayın. Ben 2 çocukla ve gerçekten biri cok zor olan bir bebek, devam ettim. Yarın bitiriyorum. Gerçekten kilo vermek istemekle alakalı bu.
Lütfen Elvan.Biraz laçka. Yasli ama bana cok takilir . Okulda en eski benim. Sert cevap vermem gerek.
Şaka yaptığını sanıyor.
Haklısın. Bahaneye bakıyorum. Çocuklar bahane değil. En küçükler 3 yaşına girecek neredeyle.
Lütfen Elvan.
9 aylık bebeğimle yapayalnız bir ülkede yaptım diyeti. 24 saat uyumadığım oldu. Yapabilirsin.
şuan 62'yim. önce 59, sonra 55, sonra 50Hedefine kaç kilo kaldı?
sevgili @empatik_ emzirirken bu diyeti yapma istersen. uygun bi diyet değil. sütün bile kesilebilir. ek gıdaya geçmediysen hiç tavsiye etmem.İyi akşamlar ben de bugün 74.7 ile başladım .
Bugünü kapattım diye dusunuyorum emzir dilim için çok zorlanırlar bir bardak ayran içerim
50 kilo çok az değil mi? Boyunu ve yaşını bilmiyorum ama az geldi bana.Benim çok uzak olduğum kilolar belki ondan öyle düşündüm:)şuan 62'yim. önce 59, sonra 55, sonra 50
Bugün ikinci günüm dün gece midem kazındı birazda gece süt olsun diye akşam yatmadan lira kuru kayısı 4 tane çiğ kayısı çekirdeği yedim üzerine 3 bardak suyla uyudumİyi akşamlar ben de bugün 74.7 ile başladım .
Güzel gitmiş kilo.günaydın :)))
Başlangıç. 76
1.gün. 74.7
2.gün. 73.9
Dün akşamüstü biraz zorlandım 5 tane Altınbaşak Kepekli bisküvü yedim.. Mecbur kalmasam yemezdim çok halsizleştim.
20-25 dk yürüyeceğim demiştim ama yalan oldu...
boyum 160, yaşım 34. kilo almaya başlamadan önceki kilom yıllarca 47-48.50 kilo çok az değil mi? Boyunu ve yaşını bilmiyorum ama az geldi bana.Benim çok uzak olduğum kilolar belki ondan öyle düşündüm:)
Belki üç ay sonra yeniden işveç yaparsın:)
çok doğru bir yaklaşımGüzel gitmiş kilo.
Yaptığın kaçamağı aklından çıkar.yoksa her sıkıştığında bir şey olmamıştı diye tekrar edebilirsin.Tehlikeli :)