- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.023
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.481
Hep kontroldeyiz. İstediğin zaman da tagleyebilirsin nickimi.Semurcan bitirince tamamen gitme buradan.Arada bir gel kontrole.Malum yapmış bitirmiş olarak motivasyon kaynağımızsınız.
Kızlar bu arada ben ıspanağı haşlayarak yiyemiyorum.ıspanak ve domatesi salata yapıp öyle yedim bir farkı olmaz değil mi?
Yeni başlayan birkaç kişi varız.Benim 3.gün.
Hadi başla katıl bize.
ya niyetliyim bugün ve yarın, bitince tam motive geleyim uzak durmakla olmuyo dimi. bi yerden başlamak lazım, imrendirdiniz beni.
Tabak harika görünüyor.iyi fikirmiş:)12'inçi gün öğle yemeğim diyetin biraz dışına çıktı. Evde balık kalmamış; 200 gram karidesi fırın torbasında 15 dakıka pişirdim. Akşamın öğünü olan maruldan da azıcık alarak bu öğleni böyle kapadım.
Hadi bakalım topla kafanı gel.ya niyetliyim bugün ve yarın, bitince tam motive geleyim uzak durmakla olmuyo dimi. bi yerden başlamak lazım, imrendirdiniz beni.
bugün onu düşündüm bende. çiğ yiyebilir miyim diye ?Kızlar bu arada ben ıspanağı haşlayarak yiyemiyorum.ıspanak ve domatesi salata yapıp öyle yedim bir farkı olmaz değil mi?
2. günüm benimde. Yarın gel hadi katıl bize :)))Merhaba kızlar, isveçe başlayacak olan var mı? bi yol arkadaşım olsa belki daha kolay olur. başlamayı kafaya koydum ama nedense bi korkuyorum ya
Öncelikle Allah kabul etsin. Unutma ki Oruç tutmak diyet yapmaya mani değil, kilit nokta gerçekten istemek.
İsvec kolay bir diyet.
Sadece kendini gerçekten hazır hissetmelisin.
İnşallah, unutmayın beni, mutlaka gelicem :)Hadi bakalım topla kafanı gel.
2. günüm benimde. Yarın gel hadi katıl bize :)))
Dün zorlandım ama bugün çok iyiyim...
bence daha bile iyi olur. afiyet olsunKızlar bu arada ben ıspanağı haşlayarak yiyemiyorum.ıspanak ve domatesi salata yapıp öyle yedim bir farkı olmaz değil mi?
amin. darısı bu yola baş koyanlara, emek verenlere olsun.Darısı başımıza.Güzel bir sonuçla bitirmişsin.
Kilonda olan değişiklikleri bildirmek için lütfen buraya uğra.Başımıza ne geleceğini bilelim:)
izole cok sevindimmmm, yasasiiiiin.
benim de yarin son gunum.
bundan sonra ne yapacaksin?
semurcan ben de buna kafa yoruyorum şuan. aklımda paleoyla devam etmek var, daha önce sonuç aldığım. dukan'a çok benzer. karatay da doğru geliyor.
senle konuştuktan sonra dukan'ı da inceledim. yapar mıyım yapmaz mıyım? dukan mı, karatay mı?
kafamda deli sorular
Dün biraz zorlandım ama bugün daha iyiyim...Sanırım buraya yazmasam pek hazır hissedemicektim, şu an acayip motive oldum, oruçlarım bitsin geliyorum :) daha önce Dukan yapıp 10 kilo verdim ama şimdi bunun 4ünü aldım, oruçları saf proteinle açıp azıcığından kurtulsam kar aslında
İnşallah, unutmayın beni, mutlaka gelicem :)
İlk gün nasıl geçti peki??
kan şekeriyle ilgili falan bir sorunun yoksa alışıyosun gidiyo canım.Dün biraz zorlandım ama bugün daha iyiyim...yarın daha iyi olacağım.
Dün biraz zorlandım ama bugün daha iyiyim...yarın daha iyi olacağım.
Oo harika canım hiçbişey istemiyor çok rahat gidiyor diyordum bugün aynı saatlerde bir vurdu açlık birden herşeyi istedi canım.Neyseki yiyecek bulabilecek bir yerde değildim bu saate kadar.Üçüncü dördüncü güne aman dikkat kızlar.yenilmiyoruz yola devam.açlığımın tavan yaptığı o pis saatlerdeyim yinee