Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

12'inçi gün öğle yemeğim diyetin biraz dışına çıktı. Evde balık kalmamış; 200 gram karidesi fırın torbasında 15 dakıka pişirdim. Akşamın öğünü olan maruldan da azıcık alarak bu öğleni böyle kapadım.

Eklentiler

• IMG_4755.JPG
    64,2 KB · Görüntüleme: 33
Semurcan bitirince tamamen gitme buradan.Arada bir gel kontrole.Malum yapmış bitirmiş olarak motivasyon kaynağımızsınız.
Hep kontroldeyiz. İstediğin zaman da tagleyebilirsin nickimi.
Kızlar bu arada ben ıspanağı haşlayarak yiyemiyorum.ıspanak ve domatesi salata yapıp öyle yedim bir farkı olmaz değil mi?

Bir şey olmaz

ya niyetliyim bugün ve yarın, bitince tam motive geleyim uzak durmakla olmuyo dimi. bi yerden başlamak lazım, imrendirdiniz beni.

Öncelikle Allah kabul etsin. Unutma ki Oruç tutmak diyet yapmaya mani değil, kilit nokta gerçekten istemek.

İsvec kolay bir diyet.
Sadece kendini gerçekten hazır hissetmelisin.

Kızlar bu arada ben ıspanağı haşlayarak yiyemiyorum.ıspanak ve domatesi salata yapıp öyle yedim bir farkı olmaz değil mi?
bugün onu düşündüm bende. çiğ yiyebilir miyim diye ?
dün haşlayıp yedim. yarın da yemem gerek. çiğ yiyebilir miyim diye ?
Nasıl oldu çiğ yemek ?

Merhaba kızlar, isveçe başlayacak olan var mı? bi yol arkadaşım olsa belki daha kolay olur. başlamayı kafaya koydum ama nedense bi korkuyorum ya
2. günüm benimde. Yarın gel hadi katıl bize :)))
Dün zorlandım ama bugün çok iyiyim...

Öncelikle Allah kabul etsin. Unutma ki Oruç tutmak diyet yapmaya mani değil, kilit nokta gerçekten istemek.

İsvec kolay bir diyet.
Sadece kendini gerçekten hazır hissetmelisin.

Sanırım buraya yazmasam pek hazır hissedemicektim, şu an acayip motive oldum, oruçlarım bitsin geliyorum :) daha önce Dukan yapıp 10 kilo verdim ama şimdi bunun 4ünü aldım, oruçları saf proteinle açıp azıcığından kurtulsam kar aslında

Hadi bakalım topla kafanı gel.
İnşallah, unutmayın beni, mutlaka gelicem :)

2. günüm benimde. Yarın gel hadi katıl bize :)))
Dün zorlandım ama bugün çok iyiyim...

İlk gün nasıl geçti peki??

Darısı başımıza.Güzel bir sonuçla bitirmişsin.
Kilonda olan değişiklikleri bildirmek için lütfen buraya uğra.Başımıza ne geleceğini bilelim:)
amin. darısı bu yola baş koyanlara, emek verenlere olsun.

daha önce bir hafta isveç yapmıştım. 4 kg gitmişti. sonrasında diyet miyet hak getire; 2'si geri geldi. 2'sini uzun müddet geri almadım.

Bu kez 13 günü tamamladım, 4 kg verdim. ve kilo verme yolunda kararlılıkla yürümeye devam ediyorum. Bakalım neler göreceğiz

izole cok sevindimmmm, yasasiiiiin.

benim de yarin son gunum.

bundan sonra ne yapacaksin?
semurcan ben de buna kafa yoruyorum şuan. aklımda paleoyla devam etmek var, daha önce sonuç aldığım. dukan'a çok benzer. karatay da doğru geliyor.

senle konuştuktan sonra dukan'ı da inceledim. yapar mıyım yapmaz mıyım? dukan mı, karatay mı?

kafamda deli sorular

Dün biraz zorlandım ama bugün daha iyiyim... yarın daha iyi olacağım.

açlığımın tavan yaptığı o pis saatlerdeyim yinee
Oo harika canım hiçbişey istemiyor çok rahat gidiyor diyordum bugün aynı saatlerde bir vurdu açlık birden herşeyi istedi canım.Neyseki yiyecek bulabilecek bir yerde değildim bu saate kadar.Üçüncü dördüncü güne aman dikkat kızlar.yenilmiyoruz yola devam.

Ispanak salatası çok güzel oluyor.Hep severek yerim ama tabi bu sefer sadece domatesliydi.merak edenler için bence kesinlikle harika hele tatsız tuzsuz haşlamasının o kokusu düşünülünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…