Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

benim boyumm kilommm bende bir cesaret bulup yapiyim diyorum gelişmeleri yazz nolurr bende lesliyle yapmak istiyorum ama insann hali kalmıyo

bu diyetin kilo verdirmesinin sebebi yediğin her şey bir diğerini yakıyormuş ve nötürlüyormuş o yüzden sunun yerine bunu ye dediklerinin dışına çıkmamak gerekiyormş ve bize anlamsız gelen 1 şeker örneğin başka bir şeyi ( o gün içindeki) yakıyormuş sanıyorum o yüzdende bu yakım olayını yavaşlatmamak için galiba ekstra kahve bile yok :/

oy oy oy demek öyle ( ama ben dayanamamki.bu kadar kısınca 2 gün sonra ben abartıyorum ısı.ozaman ben boyle 1 hafta devam edeyim.midem küçülsün.haftaya 1.günden başlıyım ama fire vermeden. bilgin için çok teşekkürler canım.
gelelim dunun ozetıne.dun yedıklerımın lıste dahılındeydı tabı dedıgım gıbı 1 havuc ve 1 ayran dısında leslie ile 3 mil yaptım.bunnu 14 gun devam ettırıcem tabı allahtan bırsey cıkmazsa.busabah tartıldım 61.6 kg.tabı kesın sonuc ıcın pazar gunu tartılıcam.pazartesı de tweety nın dediğini yapıcam.hıııc fıre vermeden.

konuya hep geç cevap veriyorum bu 2 hafta sınav haftam maalesf bekliyorum sonuçlarını bende pzt gunu isveçe başlıcam ama ben 7 gun yapıcam leslieylede 3 mil yürümeye karar verdim 7.gun diyeti bitirip tatlı flan yemeden normal yierek 1 hafta daha yapıp 5 mil yüricem bakalım tabii becereblrsem tatile gidyorum çünkü 21 gün sonra 5 kilo vermek istiyorum ve alt kısımlardan:) buarada rica ederimm yardımım olduysa ne mutlu:)

MErhaba kızlar ben de yarın baslamayı düsünüyorum bu diete 18 kg fazlalığım var
umarım iişe yarar, millet 7-20 kg arası veriomus yaa, insallah benim bünye de söyle güzel bi' 9 kg filan verir ..

tweety, sen de mi yarın baslıyorsun diete, birbirimize destek olalım canım benim ya, ben cok hevesliyim bu diet hakkında, insallah güzel sonuclar alırııızzzz..
:81:

ya kızlar ben önceden muzaffer kuşhan diyeti yapmıştım ona uymadım gevşek davrandım kendi kafama göre bir liste oluşturmuştum. ve nerdeyse hep kaçırıyordum ama su ve spor bazlı 1 ayda 5 kilo verdim . şimdi geriye şöyle 5-6 kilo fazlalığım kaldı . yarın bnde başlıyorum yani diyete . hep not alıp bilgilendireceğim sizi :) yılmak yok kızlar :81:
Başlangıç : 64 kilo
Hedef : 57 kilo

Son düzenleme:
tweety, sen de mi yarın baslıyorsun diete, birbirimize destek olalım canım benim ya, ben cok hevesliyim bu diet hakkında, insallah güzel sonuclar alırııızzzz..
:81:

canım ben bugun başladımm 1.günümdü sabah 1 şkerli kahveyle başladım sabah öğlen 1 domates 2 haşlanmş yumrta yedim daha önce yaptığmga haşlanmış ıspanak midemi bulandırmıştı o yuzden yemedim yerine 3 salatalık yedim akşam biftekli salata yaptım ama benm problemim ben biftek yiemiorm et yani:/ midem inanılmaz bulandı yarısını anca yedim salatayı yedim.. veee maalesf o kdr açtımki sadece 1-1.5 lt su içtim fazlam yok ama eksiim var galiba:) yarın ve 3. günde geçsin leslie ye başlamak istiyorum isveç bitene kadar spor olsun diye:) senn nasıl gidiyo canm..

boy:1.68
kilo:63.5
hedef: 56

hedefimiz aynı canım senle bende bn basladım kahvemi içtim henüz :):) eti nasıl pişiriosun sen nasıl yicez yaniii ??? bi de ıspanak yerine 3 salatalik yemissin yaa bana fazla geldi ama olsunnn off yaa gecen sefer yanlış yapmısım kilo veremedim yaa şimdi gözüm korkuo valla nooluurrr destek eksilmesin atlatalım şu 13 günü :):):)

slm kızlar bu isveç diyeti nasıl birşey benimde kilo vermem lazımmm

günaydın canım bu isveç diyetini ilk sayfadan öğreneblirsin yani kurallarını ve yemen gerekenleri yediklerin birbirini yaktığı için ve çok az kalori aldığın için 13 günde 7-20 kilo verebliyorsun kalp hastalarına hızlı kilo verdirmek için uygulanıyor ancak 6.gün kesebliyorsun diyetin bittikten sonra ancak 3 ay ara verip tekrar yapman önerlyor..

günaydınn canım benim şuan çok mutluyum 800 gram vermişim tam 62.700 çıktım :) su kaybımı bilemem ama o kdar açlık üzerine motive oldu benim yapım genelde önce veririm sonra durur kilom o yüzden ilk günler vermem gerekiyorr.. senn nasıl canım bnm tartıldınmıı ?

hayatım salatalıklar minnacık olanlardan çengelköyy 3 tanesi ancak 1 tane su parmak salatalıklardan:) o yüzden fazla olmadığını düşünüyorum.. inşallh değildr yani:)

Merhaba Opalcim ve diğer diyet günü ilân etmiş kızlar.

ben basladım bugün bakalım bildircem sonucları, benim boy 1,71 kg 78 olmam gereken 61 diyorlar ama ben su an 4o bedenim ve 70 e indiğimde 38 beden olup cok zayıf gösteriorum, kilomu hic göstermiorum yeani.:82:
Yine de sağlık ve de bikini acısından en az bi 1o kg gitmesini cok isterim.
Hadi bakalım, 21.o3.2o11 tarihli diyete baslayan arkadaslarım, umarım güzel güzel sonuclar alırız.

canım benim mantıklı düsünmüssün salatalık isini ,
benim gitmesi gerekn 10 kg var,
bugün basladım ben de harfiyen uymaya calısıyorum yalnız ıspanak bulamadım su an onun yerine aksamki yapacağım marul salatasından bir kase yemeyi planlıyorum ben de , kendimi psikolojikman hafiflemiş hissediyorum simdidenama tartılmayı düsünmüyorum bitene kadar, bitince yazıcam , bir seyler basarıcaz buna eminim..

bende eminim 3 mi 5 mi veririrz bilmem ama kiloo vercezz yılmak yokk 6.gün inşallah 3-4 kilo en azından verirrzz:)

Slm ! :) Dediğim gibi diyetim bugünden itibaren başlamıştır !
Sabah : 1 kahve , 1 şeker
Öğle : 5 kaşık (yemek kaşığı ) yoğurt
Akşam : Tavuk bonfile , salata
kızlar biliyorum bu ikinci günün diyeti evde ıspanak yoktu bnde yerlerini değiştirdim ayrıca salamda yoktu yemedim et yerinede bonfile yiyeceğim ve sporda yapıcam su 4.5 lt hedefim . artabilirde zaten suyu severim Ya bide lütfen kızlar hergün yazalım ne yaptığımızı motive oluruz:13:

Sevgilerle
Ece Şener

Ececim kacamak yapma da, yer değiştirmek o kadar da önemli değil bence

ama ben bugün yapamadım malesef, reglin son günündeyim durdu durdu son gün ağrı vurdu, acillik oldum serum yemem icin yemek yedirdiler ardından bi daha yicem simdi

ama yarın resmi olarak toparlanıp baslıcam bu diyete , azimliyim, alısverişimi bile yaptım bu diete göree..

hepimize kolay gelsin canlarımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…