Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Tatlım akşam yemeğimide yedim :KK16:
tavuk bonfile + öğlen 5 yemek kaşığı yediğim kalan yoğurt (tavuğa azcık kekik ve pulbiber koydum :KK17: )
salata yemedim bugün salamda yemedim çünkü babaannem tavuğa biraz tuz koymuş :26: Bu arada su + sporla bu eksiği kapatırım diye düşünüyorum tatlım . :KK66:

Sevgiler
Ece Şener
:KK68:

Tatlım akşam yemeğimide yedim :KK16:
tavuk bonfile + öğlen 5 yemek kaşığı yediğim kalan yoğurt (tavuğa azcık kekik ve pulbiber koydum :KK17: )
salata yemedim bugün salamda yemedim çünkü babaannem tavuğa biraz tuz koymuş :26: Bu arada su + sporla bu eksiği kapatırım diye düşünüyorum tatlım . :KK66:

Sevgiler
Ece Şener
:KK68:

Ne güzel bak, orantılıyorsun canım benim cok sevindim:KK71: iraden cok iyi ,
ben de yarın baslıcam , burdan birbirimize moral olmamız da cok hoş oldu , insan böyle durumları arkadaslrıyla daha rahat atlatıyor.:nazar:

{Özden}

Eveeettt, kahvemi hüpürdetiyorum,:KK68:
yalnız ben sekeri hic sevmem sekerli bişy icemem o yüzden seker atmadım icine, acaba atsa mıydım kan sekeri düsmesin diye yazmıs olabiilirler :KK31:

Son düzenleme:
ben hayatta dayanamam 6. güne kadar yazmassam çatlarımm çok mutluym 2 günde 1kilo 300 gram:):) günde 50 kere tartılıyorumm:):)

Arkadaşlar kimsenin hevesini kırmak istemem ama şunları söylemek istiyorum.
Ben de bu diyeti yaptım.bayıldığım için 5.günün sonunda bıraktım
4 kilo vermiştim,ama bunun 2 kilosu zaten su oluyor.2 kilo için 5 gün aç kaldım.Oysa 2 haftada aç kalmadan zaten 2 kilo verebiliriz.Zaten verdiğim 2 kilo su iki kilo kas ya da yağı 6 kilo olarak aldım ilerde.Normal yeseniz bile vücut bi dilim salam 150 grama alıştığı için ne yeseniz yağ olarak depoluyor..Sağlığınızdan olmayın derim.

Eveeettt, kahvemi hüpürdetiyorum,:KK68:
yalnız ben sekeri hic sevmem sekerli bişy icemem o yüzden seker atmadım icine, acaba atsa mıydım kan sekeri düsmesin diye yazmıs olabiilirler :KK31:

canım bende öyle sevmem o yuzden kahvemi içip üzerine çay kaşığının ucuyla bal yiorum hem besinli birşey hemde şekere karşılık :)

canım bende öyle sevmem o yuzden kahvemi içip üzerine çay kaşığının ucuyla bal yiorum hem besinli birşey hemde şekere karşılık :)

aaa, ben bal karıstırmayı düsünmemiştim, sekerli olan hic bir seyi sevmediğim icin aklıma gelmedi :78:

3 günde cok güzel bi kilo vermişsin,:KK70:
sporumuzu da yapıyoruz tamam mı, dolunayın dediği gibi sadece su ve kas kaybetmeyelim birazcık yağlar da gitsin..:KK66:

dolunaycım sana da cok gecmiş olsun, haklısın sağlıksız ama insan umudu işte göz görmeyince gönül katlanırmıs, göz tartıda kilo verdiğini görünce de daha da sevinio, bu yüzden hep biz kadınların diyetlere sarılması ..:KK31:

Ayrıca tartılsam mı yaaa.. :78:
normal de ben de cok sık tartılan biriyim, su an tartılmak icin ölüyorum ama biraz gecsin istiyorum..
Bugün 2. günüm, ayyy napsam, yok dur dur ben en iyisi 3. gün tartılıp sonucu yazayım. :KK66:

iki gündür sabah cıkıp aksam geldigim için yazamadım kızlar :KK66: hiç kaçamak yapmadım masallah ama dün aksam yemegide yemedim tartılmadım henüz 1 hafta olunca tartılcam bakalımm ama süzüldüm sankii azcııkkk yada ne biliim ööle mi görmek istiyorum kendimi acaba :97::97::97:

iki gündür sabah cıkıp aksam geldigim için yazamadım kızlar :KK66: hiç kaçamak yapmadım masallah ama dün aksam yemegide yemedim tartılmadım henüz 1 hafta olunca tartılcam bakalımm ama süzüldüm sankii azcııkkk yada ne biliim ööle mi görmek istiyorum kendimi acaba :97::97::97:
:KK61:
bence kesin vermişsindir, en azından fazla ödemi falan atmıssındır,
kacamak yapmaman güzel ama yemeklerini atlama canım, sonucta diyetin icindeki tek küp sekerden, zeytinyağına kadar her sey doktorlarca hazırlanmıs bir sey..
ben dayanamadım tartıldım işte 2. günüm 1 kilo gitmiş, harfiyen uymaya calısıyorum.. :KK69:

canim yaa normalde atlamamda ne biliiim işte yiyesim gelmedi bişi :):) kesin ödem atmisimdir ayıptır söölemesi tuvaletten cıkamıorum iç su iç suuu :81::81:

canim yaa normalde atlamamda ne biliiim işte yiyesim gelmedi bişi :):) kesin ödem atmisimdir ayıptır söölemesi tuvaletten cıkamıorum iç su iç suuu :81::81:

olsun fazla suyun atılması bile sağlıklıdır, gerekli su ve kas kaybı olmadan umarım böyle sürer diyetlerimiz.
:KK16:

bugün bende tartılmadım yarın tartılcam sınavım vardı yine öldüm bittim:) pekii sizee en alıcı soruu ben diyeti 6. gün kesicem 13 gün yapamam çünkü haftaya sınavlarım çok yoğun sizce hangi diyetle devam etmeliyim.. siz ne yapıcaksınızz kızlar..

bugün bende tartılmadım yarın tartılcam sınavım vardı yine öldüm bittim:) pekii sizee en alıcı soruu ben diyeti 6. gün kesicem 13 gün yapamam çünkü haftaya sınavlarım çok yoğun sizce hangi diyetle devam etmeliyim.. siz ne yapıcaksınızz kızlar..

benim de vizeler baslıo pazartesi ama ben dietle ac kalmadığıma inanıorum devam etmek istiyorum full 13 gün :KK69:
yine de isvec dieti bitince 3 ay yapmayın diolar ya, o zaman işte yapmayı düsündüğüm patates dieti var canım.. :KK61:

Allah allah bu etkiler bi bende mi olmuo acaba, :nazar:
ben aksine kendimi daha enerjik hissediyorum ve koca bi cornetto devirmek gibi bir kacamak yaptım, 3.günüm bitiyor ve 2 kilo vermişim,:nazar:
bence bünyeye göre değişio da olabilir, sonucta benim neredeyse 2o kg gibi bi fazlam var yağ cok olduğu icin hızlı yakıo olabilirim, yürüyüs de yapıorum her gün bi ' saat..
sonucu bi elde edelm de eğer geri alırsam ben de önermicem hic kimseye.. :KK31:
ama su an fena gitmiorum, hadi bakalım hayırlısı..:KK55:

ayyyy dısarda olmak cook kötu... bu dıyet boyunca evde oturmam lazım sanırım şimdi geldim eve aclıktan bayılıorum valla daha yeni yicem öğle yemeginii ama bozmak yoookkk :):) ayrıca bende de hiç halsızlık fln olmuyo oldukca enerjigim :KK62::KK62:

benim de vizeler baslıo pazartesi ama ben dietle ac kalmadığıma inanıorum devam etmek istiyorum full 13 gün :KK69:
yine de isvec dieti bitince 3 ay yapmayın diolar ya, o zaman işte yapmayı düsündüğüm patates dieti var canım.. :KK61:

benim vermem gereken kilo hedef kiloma yakın oldğundan sanırım kilo vermem durdu.. çok mutsuzuö ben 13 gün yapmıcam hayatım bünyem alışmasın az kolariye diye şu muzaffet kuşhanın 2 haftada 8-10 kilosunu yapiyim diyorum 4 kilo versem o rejimle bana şimdilik yetiyorr nisanda tatile gidicemde.. sonra nisan boyu korumayı düşünüyorum inşallah 58 e inersem erkek arkadaşım mezun oluyor haziranda birde mayısta tekrar yapıcam 2-3 kilo vermek için ozamana kadar almamakta önemli tabii:) kuşhan diyetini yaptın mı sen şekerim hiç?

X