- 26 Ocak 2011
- 951
- 2
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.241
hmmm canım bu diyetle peki kilo verebiliyomusun ama senin açından haklı buldum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmmm canım bu diyetle peki kilo verebiliyomusun ama senin açından haklı buldum...
kalp krizi geçirmenin en etkili yolu bu diyeti yapmaktır,rahat bir 5-6kişi yaşamını yitirdi bu diyet sayesinde,bilmenizde fayda var bence...
elma diyetine baslamistim, dayanamadim ve biraktim.. ama isveç diyetinde kararliyim sonuna kadar gidecegim insallah.. bugun 3.cu gunum ve 67 ile basladigim diyetimde bugun 65 kilomdayim 10 gunum kaldi , bakalim diyetin 13.cu gununde kaç kiloya inmis olacagim.. ayrica bir arkadasa ara ogun olup olmadigini sormus, hayir yok canim listedeki gibi 3 ogun yiyoruz ve bol bol su içiyoruz.. sevgiler
günaydın kızar.bugün tartıldım 62.6 kg. ım. hedefim 55 tabi bu nekadar zamanda olur bıemıyorum.bugun isveç diyetinde ilk günüm.kahve yerine 1 kupa çay içtim.şimdilik.tabi desteğe de ihtiyacım var.hadi beraber benimle yapan yokmu...
neden aralarda kahve icilmiyo bilenımız varmı
kimseler olmasada ben yine de yinede yazayım bugun ıtı barıyle 62.2 kg.gosterıyor tartı.bılıyorum haftada bır tartılınmalı ama ben hergunu gozlemlemek istiıyorum. buarada dıyetı bırebır uygulamadıgım ıcınmı bılmıyorum hıc acıkmıyorum. mesela dun aldığım kalori1000 di. normalde daha cok yiyormusum
hadi canım başla sende cesaret verelim burdan bırbırımıze.et konusunu acıklaman ıyı olmus canım tesekkurler. ben lıstenın bazen dısına cıkabılıyorum ama kalorıyı abartmıyorum.bırde dun 20 dk.bugunde 45 dk.spor yaptım. hadı bakalım yaza zayıf giricezcanim bende sözde pzt baslıcaktım ama bi türlü kısmet olmadı yarın başlarım muhtemelen bide bişi öğrendim arkadaslardan biri et yiyerek zayıflanırmı demişti kırmızı ette cla varmıs ve o da kilo vermeye yarıyomus bu diyette de hemen hemen her aksam et oldugundan zayıflanıomus ben yaptıgımda etten cok tavuk yedim sadece 2-3 kilo kadar verdim ama anladım ki maharet ette vee yumurtadaymıs