Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Canim baktigin zaman burdaki hangi diyet cok cok saglikli ki elma diyetimi patates diyetimi bunda en azindan tek bisiyle beslenmiosun cesit var ve ben sagliksiz olcagni dusunmuorum hizli kilo vrmek isteyenler icin ideal bi diyet bence birbirimze destek de olursak basarili oluruz)

bende pazartesi başlamayı düşünüyorum inşallh dayanabilirim dayanmak istiyorum heleki artık pantolonlar kapanmamaya başlayınca daha bi heveslendim dayanıcam inşllh

selam..
bende dün başladım umarım sonuna kadar dayanabilirim..

dün menümdekileden daha az yedim
sabah.... 35 kalorilik kahve :)
öğlen.. ... yarım yumurta ve tam domates
başkada bişi yemedim

30 dk yürüyüş ve 1500 adım bide bol bol su içtim

böyle yapma canım kendıne eziyet etme sağlığından olursun allah korusun akşam çok az da olsa atıştır menüdekilerden zaten kılo vereceksın merak etme

Selam, bende bu diyete başlamak istiyorum bakalım.. Verilen kilolar kısa sürede alınır diyorlar o yüzden süpheliyim ama yinede denemek istiyorum

arkadaşlar bu diyetten yeni çıkmış biri olarak 3-4 kilo verdim ama hemen aldım geri 70 kiloyla basladım 66 oldum ve şuan 70 kiloyum yine ve daha 2 gün oldu biteli..ve bitti diye öle abartmadımda yemeyi aslındasadece salata yedim ama neden böyle oldu acaba verilen sadece su sanırım......

3.günüm ıspanak yiyorum ama tadı çok kötü yaaa.. neyse katlanacağım.. 2 kilo vermişim diyor tartı ama bilmiyorum.. Su kaybetmiş olamam sanırım çünkü 2 litreden fazla su içiyorum nerdeyse.. hadi bakalım ıspanağa devam :18:

benimde 3.günümdü ama ben öğlen yemedim..

bide bu 200 grm biftek çook fazla değilmi??? onun yerine ne yiyebiliriz?? yada 100 grm yapsam olurmu???

ya kızlar kendinize neden aziyet ediyosunuz ben diyeti şöyle yaptım ve 2 ayda 7 kilo verdim 62 kiloydum ve şuan 55 im...

pişirdiğim yemeklerden az yedim günde yarım saat egzersiz yaptım sabah öğle akşam ve bir ara verdim kendime akşam 19,30 dan sonra sadece meyve yedim günde 3 lt su içtim beyaz ekmek haftada 1 kere yedim onun harici çavdar ekmeği yedim kepek ekmeği yemeyin kansızlık yapıyo... bu arada... böylelikle 2 ayda 7 kilo verdim kızlar inanın zorlanmadım ama akşam yemeğişnde pilav varsa 2 yemek kaşığı sebze yemeklerinden yarım tabak fln işte böyle zayıfladım boyum 1,63 hedefim 2 kilo daha vermek 53 yada 52 olmak istiyorum kızlar ....

canım niye eziyet ediyorum ben kendi adıma açıklayım :))
69 kiloyum doğumdan sonra kilolarımı verip verip yeniden aldım. kilo çok olunca psikolojim bozuluyor ve az da yesem spor olmayınca veremiyorum. dizimde menisküs çıktı spor da yapamıyorum artık.. yaş 26.. biraz morale ihtiyacım var benim sebibim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…