-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.221
canım bu akşam tartıldım 65 kiloyum 10 kilo versem ideal benim için ama fazlası da olabilir :):)
senin kaç kilo vermen lazım
Bende istiyorum ama bi turlu sonu gelmiyor hep husransanirim destege birlige ihtiyacim var
Tamam ben varim:) bugun basladim ama muzaffer kushan diyetine birbirimize destekle ben inaniyorum bikac kiloda olsa verecegimize....haydi gitsin kilolarrrrboncukgöz gel beraber yapalım....herkes zayıflasınnnnnnnnnnnn
tamam ben varim:) bugun basladim ama muzaffer kushan diyetine birbirimize destekle ben inaniyorum bikac kiloda olsa verecegimize....haydi gitsin kilolarrrr
muzaffer kuşan diyeti nedir nasıldır
selam..
Bende dün başladım umarım sonuna kadar dayanabilirim..
Dün menümdekileden daha az yedim
sabah.... 35 kalorilik kahve :)
öğlen.. ... Yarım yumurta ve tam domates
başkada bişi yemedim
30 dk yürüyüş ve 1500 adım bide bol bol su içtim
arkadaşlar yediklerimize hiç tuz atmıyoruz değil mi?? yoksa biraz atabilir miyiz?? tuzsuz hiçbişeyin tadı yok yaa(
benimde 3.günümdü ama ben öğlen yemedim..3.günüm ıspanak yiyorum ama tadı çok kötü yaaa.. neyse katlanacağım.. 2 kilo vermişim diyor tartı ama bilmiyorum.. Su kaybetmiş olamam sanırım çünkü 2 litreden fazla su içiyorum nerdeyse.. hadi bakalım ıspanağa devam :18:
canım niye eziyet ediyorum ben kendi adıma açıklayım :))ya kızlar kendinize neden aziyet ediyosunuz ben diyeti şöyle yaptım ve 2 ayda 7 kilo verdim 62 kiloydum ve şuan 55 im...
pişirdiğim yemeklerden az yedim günde yarım saat egzersiz yaptım sabah öğle akşam ve bir ara verdim kendime akşam 19,30 dan sonra sadece meyve yedim günde 3 lt su içtim beyaz ekmek haftada 1 kere yedim onun harici çavdar ekmeği yedim kepek ekmeği yemeyin kansızlık yapıyo... bu arada... böylelikle 2 ayda 7 kilo verdim kızlar inanın zorlanmadım ama akşam yemeğişnde pilav varsa 2 yemek kaşığı sebze yemeklerinden yarım tabak fln işte böyle zayıfladım boyum 1,63 hedefim 2 kilo daha vermek 53 yada 52 olmak istiyorum kızlar ....