Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben şuan da spor yapıyorum hafta da 2 gün step aerobik 1 gün step arerobik ve pilates 2 gün de 6 km yürüyorum.bu diyeti hem spor yapıp hem yapsam dayanabilir miyim sizce?

bir şey sormak istiyorum arkadaşlar,bu diyeti yaparken sabah öğle akşam var ya sadece hani ara öğün falan yok dimi?sadece listede olanlar?yardımcı olursanız sevinirim

elma diyetine baslamistim, dayanamadim ve biraktim.. ama isveç diyetinde kararliyim sonuna kadar gidecegim insallah.. bugun 3.cu gunum ve 67 ile basladigim diyetimde bugun 65 kilomdayim 10 gunum kaldi , bakalim diyetin 13.cu gununde kaç kiloya inmis olacagim.. ayrica bir arkadasa ara ogun olup olmadigini sormus, hayir yok canim listedeki gibi 3 ogun yiyoruz ve bol bol su içiyoruz.. sevgiler

arkadaşlar bakın bu diyet çok sağlıksız bizzat 13 gün denedim evet 4 kilo verdim ama asla yağdan verilmiyor kilolar tamamen sudan gidiyor..ve diyet bittiği gibi aynı kiloyu cuuup diye hemen aldım..dikkat etmeme rağmen..ve en önemliside..gram kilo veremedim bu diyetten sonra..metabolizma çöküyor resmen...bence kalori hesabıyla bir diyet yapın çok pişman olursunuz benim gibi...

kalp krizi geçirmenin en etkili yolu bu diyeti yapmaktır,rahat bir 5-6kişi yaşamını yitirdi bu diyet sayesinde,bilmenizde fayda var bence...

kalp krizi geçirmenin en etkili yolu bu diyeti yapmaktır,rahat bir 5-6kişi yaşamını yitirdi bu diyet sayesinde,bilmenizde fayda var bence...

yaaa ciddimisiniz?? ya su kaybi olsada , olsun insani motive ediyor hiç degilse.. ama kilolar kastan gidiyor derseniz , orada durmak lazim.. çunku kalpte bir kastir.. belkide bahsetmis oldugunuz krizler bu yuzden geçirildi?? of ya ne yapsamki gayette iyi gidiyordum??:18:

çok teşekkür ederim canım benim bilgin için kolay gelsin:)ben de elma diyeti yaptım 1 gün bile dayanamadımgerçi bir çok diyet yaptım hepsini denedm ama olmadı. şmdi bunu denemek istiyorum bakalım ne olucak

ben 10 gün yaptım ve nerdeyse hiç kaçamak yapmadım belki bi kere çünküü eşim benden daha sert bu konuda izin vermedi hiç neyseeee snr bıraktım ama yine baslıcam

bende yarın itibarıyla bu dıyete baslıyorum. cok seye heveslendım basaramadım ama bakalım unu basarabılecekmıyım.boyum 1.68 kılom 62 sabah tam tamına yazarım kılomu. hergun leslıe ıle 4 mıl yapıcam bakalım basarabılecekmıyım...

günaydın kızar.bugün tartıldım 62.6 kg. ım. hedefim 55 tabi bu nekadar zamanda olur bıemıyorum.bugun isveç diyetinde ilk günüm.kahve yerine 1 kupa çay içtim.şimdilik.tabi desteğe de ihtiyacım var.hadi beraber benimle yapan yokmu...

neden aralarda kahve icilmiyo bilenımız varmı

neden aralarda kahve icilmiyo bilenımız varmı

canım ben bilemiyorum ama yine de içiyorum kahve.çok kasmıyorum ben.mesela ıspanağı yoğurtla yedim.içine kırmızı taze biber koydum, bir tutamda tuz. boyle yapmazsam bırakıyorum dıyetı busefer ıyıce abartıyorum yemeyı

kimseler olmasada ben yine de yinede yazayım bugun ıtı barıyle 62.2 kg.gosterıyor tartı.bılıyorum haftada bır tartılınmalı ama ben hergunu gozlemlemek istiıyorum. buarada dıyetı bırebır uygulamadıgım ıcınmı bılmıyorum hıc acıkmıyorum. mesela dun aldığım kalori1000 di. normalde daha cok yiyormusum

canim bende sözde pzt baslıcaktım ama bi türlü kısmet olmadı yarın başlarım muhtemelen bide bişi öğrendim arkadaslardan biri et yiyerek zayıflanırmı demişti kırmızı ette cla varmıs ve o da kilo vermeye yarıyomus bu diyette de hemen hemen her aksam et oldugundan zayıflanıomus ben yaptıgımda etten cok tavuk yedim sadece 2-3 kilo kadar verdim ama anladım ki maharet ette vee yumurtadaymıs

hadi canım başla sende cesaret verelim burdan bırbırımıze.et konusunu acıklaman ıyı olmus canım tesekkurler. ben lıstenın bazen dısına cıkabılıyorum ama kalorıyı abartmıyorum.bırde dun 20 dk.bugunde 45 dk.spor yaptım. hadı bakalım yaza zayıf giricez

kızlar size birşey sorcam benim boyum 1.68 2008 senesinde 68 kiloydum sevgilmde amerkdaydı gelmesne 10 gün vardı telefonda konuştuk ve acaip zayıfladım diye bir yalan söledim beni unutmasın diye heralde:/ neyse sonra oturdum kara kara düşndüm 10 günde napcam ben diye başladım isveç diyetine yazlıktaydım 15 saat flan uyyodum tabii okul iş güç yok onun avantajı var 1 saat spor yapmaya çalşıodm en azndan suda duruyodm halim olmuyodu 7 günde 7 kilo verdim ve 61 kilo oldum!! herkes şok olmuştu ve sonra şu ana kadar deli gibi yememe rağmen 63.5 kiloyum yine yapmayı denedim gcenlerde 4 gün geçti gram veremedim sizce 2.defa yapıldığında işe yaramazmı yoksa 13 gün yapsam verirmiyim 5-6 kilo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…