Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

çok teşekkür ederim cnm a.s.
spor konusunda haklısın ama rahatsızlıklarım var ve bana engel oluyor yapmamda :1no2:
ah cnm sorma o kumpir dünden beri gözümün önünden gitmiyor mafoldumben
diyetimin bittği günün ertesi gün kendime izin vercem 1 günlük istediğim ve özlediklerimi yicem ahdım var :kedi:
ben habire su-soda ve kahve içtim cnm

evt cnm o benim kaydirigubbakcemile5
sanada kolay gelsin paylaşırsan memnun oluruz alkisalkisalkis
ben o topiği bir inceleyim bakim kimler ne kadar vermiş CADIARZU

ay kıyamam ben sana...
kumpir mi, ay ay ay çok severim bende :))
bencede bir ödülü hak ediyorsun :)

hayır canım,ama benzetiliyorum..tabi daha doğrusu 50 kilo iken benzetiliyordum..şimdi benzesem benzesem zerrin özere benziyorumdur heraldesırnaşık şey

ayy ben yookken yazıyorsunuz hep :))

evet bende elbise kabinlerinde yoruldum ya artık.sanki kabin kontrolü yapıyorum sırnaşık şey

başka bir diyeti daha beraber yapabiliriz karar veririz.

yazdıklarınızı okuyorum halen...

hayır canım,ama benzetiliyorum..tabi daha doğrusu 50 kilo iken benzetiliyordum..şimdi benzesem benzesem zerrin özere benziyorumdur heraldesırnaşık şey

canım benim çok hoşsun ya, zerrin özer mi :))
çok güldüm valla, sen beni güldürdün allahta seni güldürsün :)))

45 dakika evvel ızgara zeytinyağlı limonlu kekikli kırmızı biberli hamsimi yedim ama midemi şişirdi sanki alışmıştım salatalara. üzerine limonlu maden suyu içtim. Akşama et yiyebileceğimi sanmıyorum. Midem küçüldü benim.

"Shopaholic" aramıza hoşgeldin. :1hug: Elma diyeti zordur sanırım. Kolay gelsin. İsveç diyetine başlıyacakmısın?

Karbonhidrat diyeti eğlencelidir herhalde puan toplaya toplaya ve istediğini yiyerek.

kumdeniz meraba canım..ben yeni elma diyetine başladım canım,geçen yıl 6 gün uygulamış ve 5 kilo vermiştim tatlım ama çok zorlanmıştım..tek başıma yaptıgım için..o zamanlar böyle grup halinde yapsak eminim o kadar zor olmazdı.tekrar deneyebilirim canım ama ramazan yaklaşıyor o zamana kadar elma diyeti yapim diyorum..sonrasında bakim düşünücem

kızlar son yarım saattir elma topiğini okudum inceledim ..
olabilir gibi geldi bana yani ben 1 hafta kadarda onu yapmayı düşünebilirim CADIARZU

:jeyyarimpirikli,Yengeçburcu hoş buldum,kiloları verdikçe daha da hoş bulacağımı tahmin ediyorumalkisalkisalkis
Şimdi alışverişten geldik,eşim elimdeki ıspanak demetlerine bakıp kıs kıs gülse de tacizlerine cevap bile vermiyorum o kendi tır şoförü modeli göbeğine gülsen açıp dakaydirigubbakcemile2
Pazar günü başlayayım ki ilk gün evde geçsin,iş yerinde ilk gün zor olabilir diye düşündüm.
Yazdılarınız o kadar motive ediciydi ki ben bu gazla 30 kilo veririmhihoyyyt

2 yılda 38 bedenden 44 bedene çıktım tüp bebek tedavisi yüzünden,kemiklerim 37 yıl taşıdığı ağırlıktan fazlasına alışmadı,ayak bileklerim ve dizlerim ağrımaya başladı,estetikten ziyade buna çözüm olacak hafiflemem,

Bir azimliyim bir azimliyim sormayın,evdeki taşlar korksun benden,bu kilolar ya gidecek ya gidecek kızlar,mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri fazla uzadı bu mesele,bu kez halledeceğim ama sizin de teklediğimde çimdiklemelerinizlelmaz:
Anlaştık değil mi

harikasın arkadaşıımmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hep destek , tam destek olucaz birbimize vereliniortak

çok kilo vermişsin 6 günde 5 kilo sağlığına dokumasın çok kilolu değilsen yediklerine dikkat et verirsin. Ben 5 haziran 5 ağustos arası 8 kilo verdim yediklerime dikkat ederek.
Oruç tutulduğu zaman sahur ve iftarda yediklerimize dikkat edelim ki şişmanlamayalım. Diyetlerimizde irademize hükmediyoruz artık bunu başardık sonunda. kaydirigubbakcemile5

Şimdi nasıl gidiyor diyet? Grup halinde daha kolay tabi. Neler yapmış grup nasıl gidiyor diye sürekli takipteyiz. Kolay gelsin diyetinde başarılar diliyorum.

Doğum gününü kutluyorum. Sağlıklı mutlu yıllar alkisalkisalkisa.s.

demek başladım hadi bakalım kolay gelsin arkadaşım kaydirigubbakcemile5
sende 11.5 kilo vermişsin paylaşırmısın biraz nasıl verdiğini yerimseniben

canım öncelikle hoşbulduk.. ben 11,5 kilonun 7 kilosunu lahana diyetiyle verdim ama sürekli yapmadım.. bikaç hafta bi iki gün yaparak verdim.. kalan 4,5 da 3 hafta içinde verdim.. ilk önce ayran detoksu yaptım.. sonrada 3 gün karpuz detoksu.. ama dikkat etmedim geri aldım.. 1 haftada sadece az yiterk ve maydonozla soğanı birlikte kaynatıp suyunu içerek 3 kiloya yakın verdim.. işte böyle.. haytımda çok dyet yapmadım ama çok aç bıraktım kendimi ama aç oluncada verilmiyor.. bu diyet onun için bana pek ağır gelmeyecek gibi.. geçen hafta kilo verdim diye dün fazla kaçırdım saten:gitme:.. işte böyle.. bu diyeti 2 gün düşünememde aslında bi arkadaşım yaptı ve hiç veremedi.. tabi bnye meselesi onun için 2 gün denesemmi dedim.. çünkü ben bi deyette en çok ilk günler kilo veriyorum.. nese başladık artık sonuna kadar devam.. en az 6 gün.. inş hepimiz güzel kilolar veririz canımzemuszemus

bende bu yazdıklarını okuyunca motive oldum canım.. harika bi şeklde sürdürüyorsunalkisalkisalkis.. bakalım bende hayatıma sporu tamamen sokabilirsem bu iş olacak.. dediğin gibi BİZ YAMANIZ, yiyecekelr değil.. hadi bakalım inş iyi kilolar veririz.. aaayrıca kalıcı dabi..zemuszemus..

hoşgeldin canım aramıza sen hiç merak etme biz senin yanındayız....

hoşbulduk caınopuyorumnanaktanm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…