- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
merhaba forumu uzun suredir takit ediyordum bugün üye oldum
ben 49 kiloyum 1 63 boyundayım 44 yada 45 olmak istiyorum zaten zayıfsın diyebilirsiniz ama kilo aldığımda sadece yanlara gittiği için yanlarım çok çıkık..göbeğim hiç yok denecek kadar az.
isveç diyetini okudum ama sağlıklı bulmadım.
arkadaşlar tartılmayın en büyük yanlış bu ölcüm yapın
ölçüm yapmak daha iyidir
hergün not alın kagıda bel ölcünüzü falan
bu şekilde diyetleri sporsuz yapmayın sarkma yapar kilo verirsiniz ama etlerinizi ellediğinizde lümbür lümbür yapar
teşekkür ederim cnm ..yengeç burcu canım resimlerinize baktım şimdi çok güzelsiniz hepinizde
seni görünce ilerdeki halimi gördüm sanki gerçi şuanda aynıyım yüz ve tip olarak aynı sana benziyorum tahminlerimde yanılmamışım
bacaklar ince bel bölgesi sorunlu aynı ben
ama sana bişe öyleyeyimmi öle çok kilolu görünmüyosun canım bence gayet hoş ve alımlı bir bayansın :lepi:
kilo bize yakışıyor yaw
ama genede zayıflamak en iyisi durmak yok yola devam sağlık açısından ve iyi bir alışveriş geçimek için delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
canlarım merhaba, yağsız peynir yedim ya akşam inanın peynirden soğudum(
diyette kaçamaksız gidiyorum :))
gün sayıyorum resmen bitsin diye 13 gün :))
bundan sonrada karbonhidrat diyeti yapacağım :))) şimdiden kararlıyım :))
Kızlar merhaba,
Yazdıklarınızın hepsini okudum,tam da diyeti yapmaya başlayacağım bir döeneme denk geldi ,çok da iyi oldu:)
Yarın alışverişimi yapıp pazar günü de başlayacağım,innnnnşallah başaracağım ve güzel haberler vereceğim:)
Haydi bismillah:)
merhaba arkadaşlar bende bugün başlayacağım inş.. 2gün denemek istiyorum.. ilk 2 gün kilo kaybı ne kadar oluyor.. paylaşabilirmisiniz..
canlarım merhaba, yağsız peynir yedim ya akşam inanın peynirden soğudum(
diyette kaçamaksız gidiyorum :))
gün sayıyorum resmen bitsin diye 13 gün :))
bundan sonrada karbonhidrat diyeti yapacağım :))) şimdiden kararlıyım :))
canım karbonhidrat diteyi hangisi yaw ben onu anlamadım du bir siteden bakayım ...
bende inceleyeyimde birlikte başlayalım yengeçburcuda yaparım diyor yine bir topik açar ordan fazlalıkları atmaya devam ederiz kaydirigubbakcemile2
asuuum canım mrb.. bu diyette ben iki günde 3 kilo verdim ama tabiki bu durum bünyeden bünyeye fark eder yalnız diyetin şöyle bir kuralı var 6. günden önce diyeti bırakamazsın yani 2 değil 6 gün yapmalısın çünkü metobalizmayı değiştien bir diyet tam anlamıyla kurallara uyman lazım o nedenle 2 değil 6 gün denemelisin diyeti ...
merhaba cnm aramıza hoşgeldin a.s.Kızlar merhaba,
Yazdıklarınızın hepsini okudum,tam da diyeti yapmaya başlayacağım bir döeneme denk geldi ,çok da iyi oldu:)
Yarın alışverişimi yapıp pazar günü de başlayacağım,innnnnşallah başaracağım ve güzel haberler vereceğim:)
Haydi bismillah:)
slm cnm sen de hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar bende bugün başlayacağım inş.. 2gün denemek istiyorum.. ilk 2 gün kilo kaybı ne kadar oluyor.. paylaşabilirmisiniz..
kızlar bugün diyetin 5. günü yağsız haşlanmış balık biftek salatalaelaelaelaelae
bugünkü menü gerçekten hiç sevmediğim yiyeceklerle dolu balığı severim ama ızgarada ve yağlı avcarlı etide severim ama bu şekilde değil hele salata yeşil salatadan soğudum resmen :bbo:
ama tabiki bugünde dünden daha kararlı yola devam ediyorum
rejim listemin tek harf dışına çıkmadım menülerin yerlerini bile değiştirmedim normalde yatarken yeşil çay içiyordum etkisi falan olur diye onu bile içmedim sonuçta tarıda 70-71 arası sonuç alıyorum fena gitmiyorum ilk günlere nazaran kilo vermem biraz yavaşladı sayılır ama devam yola en az bu kalan 9 gün içinde 9 kilo vermek istiyorum :Saruboceq:
bide dün kendimi sınadım eşime kendi uyduruğum bir börekten yaptım ve ben o böreğe dayanamazdım tadına bile bakmadan yaptım böreği ve eşime yanımda ye dedim çünkü diyetten sonrasınada kendimi hazırlamak istiyorum sonra akşam sporundan gelirken yolda ne kadar market varsa girdim gezdim canım neler neler çekiyomuşta haberim yokmuş ama durdum o yiyeceklerin yanında yengecburcunun dediklerini tekrarladım sizmi yamansınız benmi yamanım :jeyyar: ve çektim gittim ...
umarım diyetten sonrada bu kararlılık devam eder kızlar
:Saruboceq:
tebrik ederim canım güzel kilo vermissin.. tamam canım.. bugün bende başlıyorum.. hatta şuan kahvemi içiyorum.. kalkar kalkmaz 40dk spor yaptım.. genelde yapamam ama bugün erken uyandım bedne boş durmayayım dedim.. spor yapıyomusun?
tebrik ederim canım güzel kilo vermissin.. tamam canım.. bugün bende başlıyorum.. hatta şuan kahvemi içiyorum.. kalkar kalkmaz 40dk spor yaptım.. genelde yapamam ama bugün erken uyandım bedne boş durmayayım dedim.. spor yapıyomusun?
bu arada kızlar bildiğiniz gibi ben bugün başa döndüm ..
geçen hafta ıspanak yerine başka yeşil sebzeler yemiştim ..
ama anladım ki wc problemim ondan oldu ..
birzdan çıkıcam ve ıspanak bulana kadar eve gelmicem..
ya düşünsenize koca kipada bile bulamadım(
Tünaydın Arkadaşlar a.s.
"asuuum" ve "nevin71" hoşgeldiniz aramıza :1hug: Karar vermek sabırlı ve iradeli olmak gerekiyor. Yemek alışkanlığınız vucudunuz hareketleriniz bu diyetle değişiyor.
"zenim" karbonhidrat diyeti için teşekkür ederim. Bu diyetten sonra belki bende başlarım.
Bu gün 5. günüm kilo veriyorum ne güzel inceliyorumÜç gün alışma süresi yaşadım ama şimdi tam yol ileri.
Biraz sonra balık yapacağım. Hamsi ızgara üzerine kırmızı biber kekik, çok az zeytinyağı koyucam yapışmasın diye. Yerken limon sıkarım. Diyette hem yağsız diyor hem tereyağlı diyor ben tereyağı sevmem. Salata ile yiyeceğim. Tuz ve şeker hiç yemiyorum. Kahve sevmem kahve yerine eski yaptığımda çay içiyordum. Bu yaptığım diyetimde öğünlerden yarım saat evvel beşi bir yerde bitki çayı içiyorum. Normal çay içmiyorum.
Biraz sersemliyoruz bu diyetle olsun zayıflama yolunda herşey çekilir.
Bir soru soracağım, zayıflamayı sağlıklı olmak dışında neden istiyorsunuz? Hedefleriniz neler?
Karnım gurulduyor gidip balığı yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?