E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
bende pc başında iyiyim aslında eşim geldği zaman takılamayorum benle ilgilen dedği için ama yok bu akşam restimi çekicem dicem ya ben rejim yapıyorum biraz anlayış (adam zaten napıcanı şaşırdı :)canım benim sende o zaman tam o saatlerde yürüyüşe çık yemek olmayan yerlerden yerlerden yürü ben buldum kolayını, aslında burada sizlerle birlikteyken pek açlık çekmiyorum ama pc başında değilken çok zorlanıyorum.
ay evhanımları bu diyetleri nasıl yapıyorsunuz yaaa ben bugün evdeydim ölecem sandım valla bi ara :))
:sinifsinif::roflol:
arkadaşım dalga geçme.benim kilom sadece yanlarıma gittiği için çok iri duruyor( birde stres yüzünden 44 kilodan 52ye çıktım.kollarım bacaklarım çok ince göğüslerimde cok az olduğundan yanlarım leblebi yutmuş sinek değil karpuz yutmuş sineğe benziyor :kedi:
bende pc başında iyiyim aslında eşim geldği zaman takılamayorum benle ilgilen dedği için ama yok bu akşam restimi çekicem dicem ya ben rejim yapıyorum biraz anlayış (adam zaten napıcanı şaşırdı :)
bu arada ev hanımı olaarak demekki 2 kez alkışı hakediyoruz kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis alkisalkisalkis
karpuz yutmuş sinekmi ay çok hoşsun :roflol:
nolur kızma bana ben hayatım boyunca 49 u görmedim mafoldumben
o yüzden özeniyorum siz gibilere ama aslında haklı olabilrisin bazı kişilerde kilonun yaylımı kötü durur ama şu da bir gerçek bunu diyetten çok sporla düzeltebilrisin hatta uzman kişilerin bulunduğu salonlar sana daha faydalı olur yerimseniben
siz benm sorularıma yanıt vere dıurun ben köpişimi yarım saat yürütümde gelim ..
o yürürken ben koşuyorum genelde delikafadulden
zenimcim bugün baya bir bilgi toplamışsın canım ellerine sağlık ikinci diyeti şuan anlamakta zorlanıyorum çünkü krizdeyim yengecburcu gibi bende bu sıralar krize giriyorum o nedenle yürüyüşe çıkacağım ve inceleyeceğim döndüğüm zaman ....
şuan midemde acayip bir bulantı var ...
bu arada kızlar benim kocam bana salata yaptı akşam ama roka salatası istedim onu yapmış içinede 3 diş sarımsak koymuş azda zeytinyağı damlatmış ...
önce kızdım neden böle yaptın diye ama baktım yüzü buruşuyor yedim biraz ama diyette sarımsak yok ve yağ koyun demiyordu az yedim ama kendimi kötü hissediyorum :çok üzgünüm::sinifsinif:
sizce diyetim bozulmuşmudur kızlar bu akşama kadar bitki çayı bile içmemiştim bir yudum ama bugün kocam sayesinde yaptığıma bakın ... yesen bir türlü yemesen bir türlü:çok üzgünüm:
kötü hissediyorum aslında hiç halim yok ama dışarı çıkacağım şimdi ve yediğim sarımsakları ve aldığım üç damla yağı eritmek için daha fazla asılacağım bugün spora ....
ahhh ahhh kocanmı var derdin var
gerçi olmasada kötü yaw
iki ucu derler yaa siz anladınız kaydirigubbakcemile3
spırdan gelince görüşürüz ballarım kaymaklarım
lahmacun yedik diyelim ama tüm haklarımızı yemiş olucaz gün boyu değilmi CADIARZUadı karbonhidrat diyeti ama karbonhidrat yersen hemen puanın bitiyor bu sebeple ikinci eklediğim diyet tamamen inceleyince bana daha mantıklı geldi.
bu diyetlerin kadınlar kulübünde topikleri mevcut ama anladığım kadarıyla şu sıralar pek yapılmıyor.
haftada 1-2 kilo verdiriyormuş, ama ikincide lahmacun bile yeriz :)
hem meyveler sıfır puan olduğu için rahatız yanii...
kolay gelsin cnm ben o işimi gördüm duşumu aldım geldim krizim başlamadan hadi sizde gelin dertleşelimkızlar bende yürüyüşe çıkıyorum, dönünce görüşürüz :)
zenimcim bugün baya bir bilgi toplamışsın canım ellerine sağlık ikinci diyeti şuan anlamakta zorlanıyorum çünkü krizdeyim yengecburcu gibi bende bu sıralar krize giriyorum o nedenle yürüyüşe çıkacağım ve inceleyeceğim döndüğüm zaman ....
şuan midemde acayip bir bulantı var ...
bu arada kızlar benim kocam bana salata yaptı akşam ama roka salatası istedim onu yapmış içinede 3 diş sarımsak koymuş azda zeytinyağı damlatmış ...
önce kızdım neden böle yaptın diye ama baktım yüzü buruşuyor yedim biraz ama diyette sarımsak yok ve yağ koyun demiyordu az yedim ama kendimi kötü hissediyorum :çok üzgünüm::sinifsinif:
sizce diyetim bozulmuşmudur kızlar bu akşama kadar bitki çayı bile içmemiştim bir yudum ama bugün kocam sayesinde yaptığıma bakın ... yesen bir türlü yemesen bir türlü:çok üzgünüm:
kötü hissediyorum aslında hiç halim yok ama dışarı çıkacağım şimdi ve yediğim sarımsakları ve aldığım üç damla yağı eritmek için daha fazla asılacağım bugün spora ....
ahhh ahhh kocanmı var derdin var
gerçi olmasada kötü yaw
iki ucu derler yaa siz anladınız kaydirigubbakcemile3
spırdan gelince görüşürüz ballarım kaymaklarım
kızarmıyım hiç :) herkesin vucudu farklı.mesela benden daha 3-5 kilo fazlalığı olan benim boyumda olan birinden benim fazlalığım daha fazla varmış gibi duruyor.vucut farkı.ben diyet yapmıyorum..ekmek yıyemıyorum.haftada bır dılım anca cunku sındırım sorunum var.ekmek yedımmı tuvalet konusunda sorun yasıyorum :kedi: 18 gun rekorum var bunda.çok kötü bişi kabızlık mafoldumben.sabahları bol domates salatalık ustune maydonuz koyuyorum yanına bazen 1 haslanmıs yumurta 2-3 dılım karpuz.gunde 2 bardak yesıl cay 2 bardak form cayı ıcıyorum.arada acıkmıyorum nedense.acıktımmı meyve yıyorum.hayatta seker tuz kullanmam.aksamlarıda salata yada zeytınyaglı tercıh edıyorum ve genelde aksam yemegımı 5-6 gıbı yerım.asitli içecek hayatta içmem.yağda kızarmış şeyleri yemem.aslında bu bizim evin hayat tarzı.yediğimdende almadım.stres ve düzensizlik yüzünden aldım kiloyu..
sadece forumda gezerken bu dıyetı gordum kendımce bildiğim 2-3 şeyi sizle paylaşmak istedim.
ben sadece çikolata konusunda kendime zor hakim oluyorum.nede olsa hepimiz istediğimiz kiloya gelince bile yediklerimize dikkat etmeliyiz ve çikolata bende ciddi bir sorun :gitme:
arkadaşlar kim kaç günde ne kadar kilo veri öğrenebilirmiyim..
benim 8. günüm tartıda 3 kilo gösteriyor ama bağırsaklarım çalışmadığı için ve ben vucudumdaki değişimleri göz önünde bulunduraraktan daha fazla vermiş gibi durduğumu biliyorum :lepi:
süper canım:lepi:alkisalkisalkis.. darısı başıma.. ama sanki bendede bi şişlik var.. bide hiç acıkmadım ben.. yalnız tartıldım az önce sabhki kilomla aynıydı.. yani verme yolundayım galiba.. ben yeşil çay içiyorum bağırsaklarım çalıssın diye bi sorun olmaz dimi şeker..
18 günmü :1shok: ayy cnm çok korkunç yaa :teselli:
demek ekmek kabız yapıyor seni CADIARZU
oysaki ekmek özelliklede kepeklisi bağırsakları çalıştrıyor diye biliyorum ben . hatta ekmek bu diyette çok az günler yendiği için bende çok zorlanıyorum 8 gündür :1no2:
ama bu şuna benziyor demekki süt kimini ishal yapar kimini kabız
çikolata hangi kadının hayali değilki mafoldumben
kızlarım her gün yerken ben sadece kokluyorum günlerdir :1no2:
düşünsenize ben gibi bir dondurma canavarı 8 gündür 1 kaşık koymadı ağzına :icecream:
herşey isveç diyeti uğrunaaa :lepi: