Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

"Pimpirikli" ne güzel anlatmışsın.

Yürüyüşe çıkmadan evvel selülit yağını masajla sürüp streç sarıyorum.Eve gelince duş sırasında bacaklarımı aşağıdan yukarıya ve yuvarlak hareketlerle keseliyorum. Duştan sonra ve sabahları inceltici ve sıkışatıcı kremimi masaj yaparak sürüyorum. Kendimi daha iyi hissediyorum. En azından günde yarım saat spor yapmalıyız. Daha evvelde anlatım sporu ama spor yapmak çok faydalı sağlık zindelik ve mutluluk veriyor.

yeniden merhaba cnm.. çok teşekkür ederim hemşom kaydirigubbakcemile5
sıcakta nevrim döndü vallahi arabayla aramadığım yer kalmadı ıspanağı ama yok yok :1no2: hatta manavın biri bana dalga geçer gibi
kış sebzesi abla o dedi :mymeka: dedim biliyoruz heralde ama artık yaz -kış tüm sebzeler bulunuyor diye sordum :çok üzgünüm:
bulamadan geldim şimdi yumurtam pişiyo ,yanına 1 domates hakkım vardı zaten ıspanağın yerine 1 salatalık,1 demet roka yicem CADIARZU

cnm pimpirikli öyle güzel ifade etmişki resmen duygularıma tercuman olmuş
daha ne denir ki bunların üstüne alkisalkisalkis
amacımıza ulaşmayı dilemekten başka delikafadulden

ıstediğim herşeyi giyebilmek için
Eşime daha güzel görünüp bana daha çok aşık olsun diye :)
Başarabileceğimi kendime kanıtlamak için
arkadaşlarımı tanıdıklarımı çatlatabilmek için :)
Şişkolıklar görünmesin diye giydiklerimi çekiştirmemek için,
Resimlerde kendimi beğenmek için
Daha alımlı hoş görünmek
Hamile olduğumda daha güzel gürünmek ve rahat sağlıklı hamilelik geçirmek sonrasındada iyi olmak
Yokuş çıkarken koşarken nefes nefes kalmamak ve koşarken sonda kalmamak için.

Tabi ki en önemlisi sağlık ve mutluluk için

Zayıflayarak ideal kiloma inmek istiyorum.

rejim yapıyorum çünkü kendime söz verdim bir daha kıyafet kabinlerinde kalmayacağım :)
bu yaşta bu kilodayım ve bu hızla gidersem sonum ne olur bilmiyorum...
ve ben kendime verdiğim her sözü tuttum ve dedim doğumgünümde 60 kilo olacağım valla baktım olmadı 4-5 gün önce gider yağ aldırırım :))

kızzlar balık yedim ızgara ama o kadar kötü idi ki tadı yiyemedim.
bende bir yumurta haşladım onu yedim.

akşamüstü yürüyüşe çıkacağım :)

inş. cnm dileğine kavuşursun :Saruboceq:

balığı neden yiyemedin ki çok güzel oluor :uhm:
bu arada doğum günün ne zaman CADIARZU

kızlar bakın güzel bi enerji oluşturduk bence, gelin bu diyet bitince birlikte başla bi diyet yapalım illa karbonhidtar diyeti olması şart değil :)
birlikte karar veririz, düşünür planlarız :))

inş. cnm dileğine kavuşursun :Saruboceq:

balığı neden yiyemedin ki çok güzel oluor :uhm:
bu arada doğum günün ne zaman CADIARZU

ya ben alabalık aldım zaten yarısı yandı ızgarada kaldı, ve çok kötü kokuyordu
balık çok severim ama nerdeyse balıktan tiksinecektimkafamçokkarıştı

doğumgünüm 5 ekim canım...
bu arada sen toplamda kaç kilo verdin ilk hafta :)

hmm ozaman balığın suçu yok yapım hatası kaydirigubbakcemile3
5 ekime epey zaman var cnm inş. başarırsın :lepi:
böyle hedef belirlemek iyi oluyor değilmi bende ramazan bayramı diye belirledim hedefimi :Saruboceq:

benm toplam kilo kaybım 3 kilo ya yakın cnm yerimseniben
bu haftada inş. 3-4 verirsem çok iyi olur

zenim canım bende varım siiznle toplu diyete..şu anda elma diyeti yapıyorum ve o zaman kadar Allah kerim diyorum..zaten aynı takımdayız biliyorsun ,beni de unutma canımcım..senin eklediğin puan toplama diyeti çok mantıklı geldi banaŞeniz
yengeç burcu bu arada avatar fotona baktımda hiçde kilolu durmuyorsun..çok zarifsin

slm cnm..
demek sende elma diyeti yapıyorsun ,sadece elmamı yiyorsun zor olmuyormu yaa (sanki bizimki kolaymış gibi kaydirigubbakcemile3 )
cnm teşekkür ederim boydan fotolarım buluşma aktiviteleri bölümnde var dün çekildi oraya bakında bel ve karın bölgemdeki problemime hak vericeksin yerimseniben

tamam hemen seni de ekledim, opuyorumnanaktan

ya ben az evvel baktım da buu elma diyeti ne menem bişeymiş ya, bana pek sağlıklı gelmedi ama konuyu açan arkadaş epey kilo vermiş, ya tüm gün elma yersem benim canım hep bişeyler ister gibi geldi ama sonra denesem mi acebada dedim ama :))

kızlar elma diyetimi karbonhidrat diyetimi hani şu puanlı olan :)

yengeçcim bence de ikisi de çok zor aslınd abu diyetlerin..ben isveç diyetinde verilen menüyü yerken çok zorlanıyordum..en azından bunda sabah klasik bir kahvaltı var ve sonrasında da gün boyu elma..elmaya yükleniyoruz artık
hemen bakıcam canım fotolarınaŞeniz

2 haftada 18 kilomu :1shok:
ayy bilmemki yapsakmı acaba 1 hafta kadar delikafadulden
shopaholic cnm sen nezamandır yapıosun sonuç ne CADIARZU

ah cnm haklısın sonuçta diyet diyettir hepsi zor

yengeçburcu canım sen çok güzelsin yaaa
hani kilo yakışıyo çok itici görünmüyorelbet zayıflasan güzel yüzün iyice ortaya çıkacak...
spor yapmadan göbüşün gitmesi zor birazcık ama sporda yapmamız gerek (

ama bayıldım resimlere, ya onlar kumpir yemiş sen ne yaptın bitanem yaa.....

yemgeçburcu canım puantiyeli bluzlu nolan senin dimi cnm?
bu arada ben bu diyeti geçen çarşamba yapıcaktım sözde ama iradesizliğim yüzünden yapamadım..sürekli kötü beslenmdim..ama bugün itibariyle tamm başladım..gelişmeleri paylaşırım sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…