İstemeye bir hafta kala 2.5 yıllık ilişkim bitti..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
He bu arada sevgiliyle tatile gidecek kadar modernsiniz ama 50 bine yakın tutan takıya burun kıvıracak kadar da gelenekselsiniz. Çok tatlı.
:)) bakın yaşayamadığınız şeyleri bir başkasının yaşamasını böyle değerlendirince çok kıskanç görünüyorsunuz dışarıdan.

Benim 50 bin TL ye ihtiyacım yok, evim de var var arabam da var çok şükür sevgilimin de ailesinin de bir desteğine zaten ihtiyacım yok.

Sizinkisi çirkinleşmek

o bileziği getirecek adam kuru pastalı düğünede getirir karşısındaki adamı saydıktan sonra düğünün yemekli falan olması dert değil

Anneniz kurduğu turşular, ördüğü çoraplar, aldıkları 3 parça beyaz eşya karşılığı evler altınlar falan istiyor lakin. Kendisinden ev istenen kaynana 20 TL lik kornişonun lafını etmekte haklı bu durumda.

Ahahahah arkadaşım ben evlenmeden önce eşiyle birlikte yaşamış bir kadınım. Çirkin olan sizin ve ailenizin tavrı. “Başka başka başka?” Bu ne ya? Nasıl bir kafa bu? geleneksel misiniz modern mi, karar vermelisiniz.

O zaman yanında oldu ve bir şekilde destek verdi konuyu kapattıysan burda tekrar acımiyacaksiniz
Ben niye yanlış anlayim yazan sizsiniz bu konuda sustum dediniz

Herkes birbirini suçlar bu tarz konuda oysa kimse dönüp kendine bakmaz
basta dedim
2,5 sene ne konuştunuz bu yola girmeden iki kişi konuşur anlaşır
Aileleri uyarır tatsızlık çıkmasın diye
Hatalısınız siz sevgiliniz ve hepiniz aileniniz
Iki bilezikte gözüm yok diyorsunuz ama o iki bilezik olmadığı için bitmedi mi ilişki

Ha bir de ihtiyacınız yoksa bir sonraki sefere “başka???? ama ev de mi yok (( o zaman niye geldiniz?!?!” Diye çıldırmasın aileniz. Komik.

Yahu benim ailemin durumu zaten gayet yerinde, ama çok basit bir çiçek almayı bile istememişler anlatabiliyor muyum bu beni kötü hissettirmiş olamaz mı? Bu bir inceliktir, değer vermektir. Lütfen siz okumayınız Allah aşkına, yaşadığım sıkıntıtı siz okuyun da utanın diye paylaşmadım neticede.

Kız veriyorlar ya, daha nooolsun.

Annenin ördüğü çorap ve kurduğu turşu bile fedakarlık olarak değerlendiriliyor ama kaynananın bileziğini kolyesini saatini küpesini beğenmemişler

Aileniz çok hatalı bana göre. Kimse 100 evi olsa dahi çocuğuna vermek zorunda değil. Altın pazarlığı çok çirkin gerçekten. Gönülden ne koparsa o takılır. Düğünün iyi yerde olmasını madem babanız çok istiyor o zaman masrafa ortak olur. Aileniz sizin mutlu olmanızı değil parayı düşünmüş.

Karşı taraf ise cimri ama bu sizi o kadar da ilgilendirmez. Sizin için önemli olan sevgilinizin cimri olup olmadığıydı. Madem bu denli evlenmem istiyordunuz demek ki siz cimri bulmuyordunuz.

Size kötü sözler söylendiğinde tavrınızı koymanız gerekirdi, bakın sevgiliniz ailenizin tavrı kaşrısında hemen ayrılmış.

Daha bir sürü madde sıralardım ama bence bu kadarı bile yeterli. Sizden olmazmış. İnşallah çok mutlu olursunuz, bugünleri unutursunuz.

Madem eviniz arabaniz her şeyiniz var niye aileniz ev verin kirada surunmesinler diyor? Kendi evinizi kenara ayirip oturmayi dusunmuyorsunuz ama başkasindan evini vermesini istiyorsunuz bunu da anlamadim.

eee madem çiçek almaya bile değer görmediler sizi o zaman o evden başka başka ne takacaksınız demek yerine siz benim kızıma bi çiçek bile layık görmemişsiniz deyip anneniz kapıya koysaydı ya
aileniz de zaten kendi durumu iyi diye bu kadar laf yapmış benimde evim var arabam var ama evlenirken annem kimseye başka başka demedi çok şükür
ayrıca siz konu açarsanız bizde yorum yazarız sizin keyfinize göre mi yazacaz yorumu

Düğün yemekli olsun , ( şu anda kişi başı en kotu yerde 150 liradan aşağı değildir yemekli dugunde . En aşağı o düğün 75 bine patlar. Takıları da az bulmuş aileniz , eee evde versinler. Ki evlerden birinde kızımız otursun diye direktif vermek çok saçma. Kimse kimsenin malının ortakcisi değil. Gönülleri isterse verirlerdi. Belki sizi denemek için ses çıkarmadılar. Daha isteme olmamış bir şey olmamış hemen takılacak takı pazarlığına mi oturdunuz. Abiye de helal olsun annesini ezdirmemis.

Bence aileniz gayet yerinde konusmus. Ben karşı tarafın hiç iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Evliliginizde de sizi çok üzecek insanlara benziyor. Ve son noktayı bunca yaşanan rağmen erkek arkadaşınızın sessizce oturması gelecekte de yanınızda yer almayacağını işareti. Allah karşınıza daha iyilerini çıkarsın. Lütfen özür falan dilemeyin söyledikleriniz için.

Allah erkek tarafını kurtarmış, bu nedir

Tanışmak için gelmislerse eğer zaten çiçek alınmaz ki. İstemeye gelmemisler netice de. Tatlı alıp gelmek daha munasip

Bakın konu sahibi mesajlarınızın hepsini okudum, eğitimli de kadınsınız, ben sizin mal mülk takıyı çok da umursamadığınızı anlayabiliyorum ama hatalı bulduğunuz kişiler yanlış kişiler. Haklı olarak anneniz babanıza sevginiz saygınızdan bu tavırdasınız ama şunu anlamalısınız, güzel kaliteli dediğiniz mutlu olduğunuz ilişkinizi bitirenler sizi eşya gibi gören aileniz. Sevgiliniz o kadar haklı ki bu insanlarla uğraşmamakta. Emin olun sizden değil ailenizden ayrılmış adam. Bi kendinizi koysanıza o insanların yerine. Kalkıp birileri eviniz malınız hakkında konuşuyor bir de sizi aşağılıyor. Gerçekten ailenizi haklı görebiliyor musunuz?

Ailemin hatalı bulduğum noktaları elbette oldu ve ben o an anında müdahale ettim. Yapmayın etmeyin biz böyle konuşmadık her şeyi kendimiz yapacağız onunla beraber birbirimizi seviyoruz dememe rağmen o da ailesinin üslubundan dolayı araya girmeyi tercih etmedi.

Benim tüm kırgınlığım bu oldu, herkese bu konuda kızgınım maalesef ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…