nu iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum

Evet, en iyisini yapmışsın. Aferin sana! Değer görmediğin yerde ne işin var? Dışarısı adam dolu, buna mı kaldın?
Süslüüümmmm çok tatlısın 🖤 içimi rahatlattın
Çok üzülüyordum
Konuşmalar gel gitli de olsa devam eder kütüphanede de konuşuruz sonra oluruz diye düşünüyordum bir anlık sinirle böyle yaptım. İşte demek ki bu yapılması gerekiyordu

Aynen öyle ilgi kırıntısı işine geldiği gibi davranıyordu yazmalar etmeler yanıma gelmeler ama ilerisini söylediğimde arkadaş ayağı yapıp topukladı işte
Şimdi de ben ne yapıcam bilmiyorum
ne yapacağın çok belli aslında. Onunla denk geleceğin yerlere gitmeyeceksin. Atanmak istiyorsan sınavına odaklanıp ders çalışacaksın. flörtei sevgiliye yemek, tatlı yapma olayına hiç girmiyorum. Geçmişte ben de çoook yaptım. Şimdi ders çıkardım karşılığını görmediğim kişiye yapmıyorum. Tecrübe olsun sana da hahah

Başka kütüphaneye gitme şansım yok zaten üç ay idare ederim herhalde
Ne yok diyordu ne evet diyordu o her şeyin farkındaydı ondan hoşlandığımı biliyordu biraz kendini tatmin ediyordu gel git hareketler nerdeyse 3 aydır böyle
Ben ne zaman bu şekilde yaklaşsam ya geçiştiriyordu beni ya da hemen altan alıp değiştiriyordu konuyu ben en son konuyu net açınca da topuk mu yaptı yani
Olayın içinde olduğum için idrak edemiyorum
Aynen topuk yapmış resmen. Kız 3 ay diyorsun 3 ay. Ohoooo sen 3 ay niye seni böyle oyalamasına izin verdin ki zaten.

Konuşmayı keserek çok iyi yapmışsın soru sahibi.

Derdi takılmak, cinsellik. Senden de istediğini alamayınca R yapmış.

Aynen topuk yapmış resmen. Kız 3 ay diyorsun 3 ay. Ohoooo sen 3 ay niye seni böyle oyalamasına izin verdin ki zaten.
Basiretim bağlandı valla bilmiyorum zamanla olur diye düşünüyordum işte 😂 buraya yazana kadar da hala keşke öyle bir çıkışmasaydım yine belki olurdu diyordum

Hahahahha süslü çok tatlısın o zaman ben en iyisini mi yaptım çok pişmandım
Olma ihtimalini sıfırladım diye ama böyle de köpek gibiydim

bende başka biri olduğunu düşünüyorum zaten geri de dönmez tabii ki döner mi
Canım benim dönerse de sen niye kabul ediyorsun yukarda da dedikleri gibi sana erkek mi yok ya.
Kpss dediğine göre senden büyüğüm diye tahmin ediyorum. Abla tavsiyesi olarak al bunu değmeyecek insanlara böyle değer verirsen kendi değerinden kaybedersin. Pasta börek yapmak dahil. Kocama bile yaprak sarmadım ben ya kimseye sarmadım hatta😂

Ayyyy ciddi misinnn olayın içindeyken asla fark edememiştim böyle olduğunu şaka gibi hala umudum vardı olur diyordum

Canım benim dönerse de sen niye kabul ediyorsun yukarda da dedikleri gibi sana erkek mi yok ya.
Kpss dediğine göre senden büyüğüm diye tahmin ediyorum. Abla tavsiyesi olarak al bunu değmeyecek insanlara böyle değer verirsen kendi değerinden kaybedersin. Pasta börek yapmak dahil. Kocama bile yaprak sarmadım ben ya kimseye sarmadım hatta😂
Ablacımmmmm çok tatlı kadınsın ya
24 yaşındayım ben oda 25
Valla ben aşırı değer verdim bu salağa oda şımardı yani kendi de gelip hatırlatıp duruyordu kendini yüz yüzeyken çok güzel konusuyor ediyor mesajlarda da canı nasıl isterse
Bi gün azıyor muydu noluyordu çok iyi ertesi gün röportaj yapıyoruz
En son patladım bende oda bir süre iletişim kurmayalım olur mu ikimiz için de bu lazım dedi işte
Ben de ben de net olmayan biriyle iletişim kurmak istemiyorum dedim

Ayyyy ciddi misinnn olayın içindeyken asla fark edememiştim böyle olduğunu şaka gibi hala umudum vardı olur diyordum

Gerçekten isteyen erkek aklında hiç soru işareti bırakmaz. Net olur. Bir öyle bir böyle olmaz. Daha başlarda konuyu sextinge getirmiş. Bundan bi cacık olmaz soru sahibicim

Süslüüümmmm çok tatlısın 🖤 içimi rahatlattın
Çok üzülüyordum
Konuşmalar gel gitli de olsa devam eder kütüphanede de konuşuruz sonra oluruz diye düşünüyordum bir anlık sinirle böyle yaptım. İşte demek ki bu yapılması gerekiyordu
Sensin tatlı 😄
Inan bu şekilde olsa da hiçbir zaman seni tatmin edecek bir ilişki olmazdı.
Ben hep olanda hayır vardır diyorum. Bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağı için olmuyordur.

Basiretim bağlandı valla bilmiyorum zamanla olur diye düşünüyordum işte 😂 buraya yazana kadar da hala keşke öyle bir çıkışmasaydım yine belki olurdu diyordum
Ay sakın. Seni el üstünde tutacak, seninle görüşmek için can atacak, mesajına biraz geç cevap yazınca merak edecek bir erkeği hak ediyorsun. İlk zamanlar böyle olmayan erkekten ileride hiç hayır gelmez. O abazalık muhabbetinde zaten midem kalktı. Pislik bunlar ya.

ne yapacağın çok belli aslında. Onunla denk geleceğin yerlere gitmeyeceksin. Atanmak istiyorsan sınavına odaklanıp ders çalışacaksın. flörtei sevgiliye yemek, tatlı yapma olayına hiç girmiyorum. Geçmişte ben de çoook yaptım. Şimdi ders çıkardım karşılığını görmediğim kişiye yapmıyorum. Tecrübe olsun sana da hahah
Süslü ama kütüphanede çalışıyor o ben de orda ders çalışıyorum diğer kütüphaneler çok uzakta gitmeyeyim mi bunun için evde ders çalışmıyorum ki napim şimdi

Ay sakın. Seni el üstünde tutacak, seninle görüşmek için can atacak, mesajına biraz geç cevap yazınca merak edecek bir erkeği hak ediyorsun. İlk zamanlar böyle olmayan erkekten ileride hiç hayır gelmez. O abazalık muhabbetinde zaten midem kalktı. Pislik bunlar ya.
Böyle biri hiç çıkmadı ki karşıma herhalde hiç de çıkmayacak nerde bi at hırsızı ben ondayım

Allah iyiliğini versin.😂😂😂
Çıkar çıkar, sen 3 günlük adam için sarma yapma bir daha sakın.
Bu da bana ders olsun ablam napim valla ben herkesi kendim gibi sanıyorum geri zekalı kafam
Şimdi ben onu bayramdan sonra kütüphanede görücem 3 ay kadar nasıl davranmam lazım ne yapmam lazım
Ezik olan rezil olan ben miyim şimdi özgüvenim çok düştü

Bu da bana ders olsun ablam napim valla ben herkesi kendim gibi sanıyorum geri zekalı kafam
Şimdi ben onu bayramdan sonra kütüphanede görücem 3 ay kadar nasıl davranmam lazım ne yapmam lazım
Ezik olan rezil olan ben miyim şimdi özgüvenim çok düştü
Ne eziği, rezili. Aaaaa yok artık. Asıl kendinle gurur duymalısın. O salağın oyununa düşmedin, konuşmayı bıraktın mis gibi. Yüzüne bakmaman gerekiyor net söylüyorum. Hiç tanışmamışsınız gibi davran. Gelirse yanına özellikle konuşmak için “çok müsait değilim şu an” de telefonuna sarıl. Zaten iki yüz bulamayınca gelmez tekrar.

Ablacımmmmm çok tatlı kadınsın ya
24 yaşındayım ben oda 25
Valla ben aşırı değer verdim bu salağa oda şımardı yani kendi de gelip hatırlatıp duruyordu kendini yüz yüzeyken çok güzel konusuyor ediyor mesajlarda da canı nasıl isterse
Bi gün azıyor muydu noluyordu çok iyi ertesi gün röportaj yapıyoruz
En son patladım bende oda bir süre iletişim kurmayalım olur mu ikimiz için de bu lazım dedi işte
Ben de ben de net olmayan biriyle iletişim kurmak istemiyorum dedim
Ayy genceciksin ya😍
Bak muhafazakar sevgilisi bile olabilir benim başıma geldi senin yaşlarında. Onunla yaşayıp konuşamadıklarımı seninle yaşayıp konuşurum diye yanaştım dedi sıkışınca ahahaha beni ne gördüyse hadsiz.
Sen bunu sal. Kütüphaneye de neden gitmeyecekmişsin canım. Giyinir, süslenir gidersin. Canın istiyorsa onunla konuştuğun gibi ders çalışmaya gelen başkalarıyla da konuşursun. Canın istemezse kimseyle konuşmazsın.

A
Ayy genceciksin ya😍
Bak muhafazakar sevgilisi bile olabilir benim başıma geldi senin yaşlarında. Onunla yaşayıp konuşamadıklarımı seninle yaşayıp konuşurum diye yanaştım dedi sıkışınca ahahaha beni ne gördüyse hadsiz.
Sen bunu sal. Kütüphaneye de neden gitmeyecekmişsin canım. Giyinir, süslenir gidersin. Canın istiyorsa onunla konuştuğun gibi ders çalışmaya gelen başkalarıyla da konuşursun. Canın istemezse kimseyle konuşmazsın

Ayy genceciksin ya😍
Sen bunu sal. Kütüphaneye de neden gitmeyecekmişsin canım. Giyinir, süslenir gidersin. Canın istiyorsa onunla konuştuğun gibi ders çalışmaya gelen başkalarıyla da konuşursun. Canın istemezse kimseyle konuşmazsın.
Ablammmmm seni yerim ya çok tatlısın 🥹🤍
Vallahi çok kötü hissediyordum yani gitmeyecektim aslında ezik gibi peşinden koşmuşum gibi oldu diyordum ama ben bir duruş sergiledim sonuçta

Ne eziği, rezili. Aaaaa yok artık. Asıl kendinle gurur duymalısın. O salağın oyununa düşmedin, konuşmayı bıraktın mis gibi. Yüzüne bakmaman gerekiyor net söylüyorum. Hiç tanışmamışsınız gibi davran. Gelirse yanına özellikle konuşmak için “çok müsait değilim şu an” de telefonuna sarıl. Zaten iki yüz bulamayınca gelmez tekrar.
Ayyyyy demek rezil olmadım öyle mi çok rahatladım
Çünkü ben konuyu açtım dengesiz olduğunu söyledim oda bana bir süre iletişim kurmayalım olur mu bu ikimiz içinde gerekiyor şu an dedi
O yüzden mala bağladım yani
O gelmez yazmaz zaten ya

A

Ablammmmm seni yerim ya çok tatlısın 🥹🤍
Vallahi çok kötü hissediyordum yani gitmeyecektim aslında ezik gibi peşinden koşmuşum gibi oldu diyordum ama ben bir duruş sergiledim sonuçta
Ayyy asıl sen çok tatlısın😍
Sakın kendini ezme kendini kötü hissetme. Hiçbir erkeğin ışığını çalmasına izin verme. Git güzel güzel sınavına çalış daha kimler kimler çıkar karşına ya😘

Back
X