İstemeye bir hafta kala 2.5 yıllık ilişkim bitti..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baştan ailenin imalarini nasıl yutmuş da o aileye altın muhabbeti yapılmış. Çok çirkin her türlü cidden. Aile konu sahibini ayıplı mal gibi görüyor dediğin gibi şunları yaparım dediğini bile çok görüyordur içten içe. Sen gel bu insanlara ev, altın muhabbeti yap. Hayır illa gurursuzum evlenicem diyorsun bari aileyle hiçbir konuda yüzgöz olma, varmış kendi evin, alın birkaç eşya oturun.

İki aile de problemli bu zaten yazilmis 7 sayfa boyunca. Benim takildigim, konu sahibi de exi de yigitlige surdurmuyor. İki tarafinda kendi ailesine “ne diyorsunuz kendinize gelin” diyecegine birbirlerine atar yapip ayrilmislar. Demekki zaten yurumeyecekmis bosver konu sahibi uzulme.

Cok uzun yazilmis bir konu,kisa kesin su konulari ya gilgamis destani gibi yaziyorsunuz.
İlk tanismada ailem taki ,ev sorsa yerin dibine girerdim.Ne mana?Ne takacaksiniz denir mi?Bu kadar mi dustunuz?İki kisi evleniyorsaniz herseyi ortak yaparsiniz.Ailelerin hediyeleri olursa eyvallah.Yapmazlarsa kimse hesap soramaz.Degistirin bu kafalari artik.

Senin oğlana kız istemeye teyze kontenjanından ben de gelecem. Altın isteyenin ağzının payını veririm sen çizgini bozmazsın oğlan anası olarak
Beraber verir veriştiririz valla. Oldu yani senelerce uğraş didin ev al, yeni tanıştığın insan evin hakkında sana akıl versin, talepte bulunsun. Yok ya.
Ev isteyen, bilezik bohça pazarlığı yapan, gelir evimi temizler, günüm olursa gelir çay servisi yapar. Geleneksellikse al sana gelenek.

Ya tanışmada neden bu kadar mal mülk konuşuldu inatlaşmaya bindirmiş ailen işi banada Neden evlerin birinde. Oturmuyorlar diye sorulsa Size ne derim sen neden savunmadın nişanlını anneni babanı susturmadın karşı taraf cimri iki buçuk yıl ilişkin olmuş adamı tanıman lazımdı Zorlamışsınz inata bindirmişsiniz işi

Valla Milana panpa Allah yukarda görüyor, 5 bilezik bilmem ne gram altın isterim diyen ailelere hep varyemezler düşüyor Varyemezler ilahi adaletin tecellisi, gerek yumruklarını sıkıp yalayarak, gerke bizim durumumuz yok yıvrım diye acındırarak açgözlü tipleri püskürtmeyi iyi biliyorlar, derslerini veriyorlar. bana sorarsan 2 çeşit de al birini vur ötekine ama bu varyemezler gerçekten ilginç insanlar ama topluma lazım görüyorsunuz hsdfsdfds

Keşke müstakbel kaynanaya da carlasa imiş böyle sana ne tatilimden gezmemden diye. Tabi biz kaynana ile bir olur muyuz?

Rüşvet alan, zimmete para geçiren kızlar tabi ki layık değil bu kadar altına, eve, yemekli düğüne falan

Konu sahibinin kukusu altından mıymış bir sorabilir miyiz rica etsem?

Bu, günümüz kızlarına çok zor geliyor belki ama ben düğün yapmayı bile düşünmüyorum. Sade bir nikah yeter. Para-pul meselesine gelince kirada oturuverin çok lüks eşyalar almayın fazla da borca girmeyin huzura erersiniz. Aileleri karıştırmaya gerek yok. Kimse oğlu da olsa ev vermek zorunda değil. Hem size öyle agir laflar eden bir kayınvalidenin evinde nasıl oturacaktiniz? Onların evinde oturmaj demek bir ömür ağız kokularını çekmek demek. Kendi evinizi alana kadar kirada otursaniz ailenizin lüks takıntılarından kendinizi soyutlasaniz hatta iki taraf olarak da rest cekebilseniz şimdi bu karın ağrılarını yaşamazdiniz. E tabi o zaman Instagrama atacak fotograf bulamazdiniz kankalariniz yeterince kıskanmazdi sizi ama huzurunuz olurdu. Siz yetişkin insanlarsiniz. Sevgiliniz de siz de aile ağzına bakıyorsunuz onlar ne derse o oluyor sizin yerinize onlar karar veriyor kavga ediyor siz ikiniz ağzınizi acamiyorsunuz. Ben iki çocuğun evcilik oynamaya yeltenmesi olarak görüyorum bu durumu. Sağlıklı evlilik tarafların ailelellerinin edilgen olduğu, her şeye maydonoz olmadığı durumlarda gerçekleşir.

Rüşvet alan, zimmete para geçiren kızlar tabi ki layık değil bu kadar altına eve yemekli düğüne falan

Konu sahibinin kukusu altından mıymış bir sorabilir miyiz rica etsem?
Bir de en absürt gelen şey şu bana, ailesi başka konuda istekte bulunsa carlayacak insanlar iş altına eve gelince e ama ailem dedi napayım diyor.
Ben bohça fln istemedim. Alışverişe gitmem dedim. Teyzem ileride abisi evlenir bohça alışverişi yaparlar içinde kalır diye darladı. Ay ne alaka karışmayın dedim geçtim. Böyle bir konuda az çok aileni bilirsin. Altın ev konusu açmayın yoksa bozuşuruz dersin. Diyebilirsin. Ama ailesi söylerken oh oh diyorlar.

Sevgilim ailesine karşı beni korumadı diyor bir de utanmadan. Sen sanki korudun...

Kaliteli sevgiliniz ailesinin bu laflarina hicbir sey yapmadi mi?

Mune konunun kapatılması ricasıyla.
Dur daha ben yorum yapicam. Isine gelmeyen yorum olunca konu kapatriracaksan neden gelip buraya konu açıp bana sayfalarca yorum okutturuyorsun yahu? Herkes ailenin tavrinin ne kadar çirkin oldugundan bahsetmis bunu tekrar etmeyecegim. Ama üzücü olan senin malda mulkte gozum yok derken içten ice ev vermelerini falan beklemen, ailem de hatali derken aslında tum suçu karşı tarafa yuklemen...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…