Kızlar ben 5-6 aydır kütüphanede kpss çalışıyorum
Oraya her gün git gel orda çalışan kütüphane görevlisi yaşıtım bir çocukla sohbet etmeye başladım molaya çıkınca denk geldikçe sohbet ediyoruz beraber sigara içiyoruz şakalaşıyorduk yani ben molaya çıkıyorum arkamdan geliyor ya da ben çıkınca çağırıyordum bir iki kere de kahve yaptım kendime yaptığım da ona da bu nerdeyse bir ay devam etti bir gün muhabbet geçti yaprak sarması falan istedi benden bende yapıp ona getirdim samimiyet artık iyice ilerlemişti
İnstagramdan ben istek attım sonra oda ramazanın ilk günü mesaj atı ama mesajlar bomboş flörtleşme gibi değil tamamen röportaj havasında sadece onun hakkında ve günlük konuşmalar sohbet aniden kesiliyor falan biz 15 güne yakın bu şekilde konuştuk ben en son dedim ki yani bu ne zorla mı konusuyorsun falan kıvırdı benim normal halim bu biz arkadaşız aramızda bir şey yoka getirdi bende tamam dedim geri çekildim
bir hafta hiç konuşmadık sonra tekrar yazmaya başladı yine bi kaç gün konuştuk yine aynısı yazma kesildi bazen bende yazıyordum
Neyse pazartesi günü tekrar yazdı instagramdan numaramı istedi wp geçtik güzel de konuştuk baya flört ettik o gece abaza gibiydi yani libidosu felaket artmıştı ertesi gün tekrar soğuk haller yazmama ben yazdım yine konuştuk sohbet kesildi yine dün tekrar yazdı mesaj attı konuşuyoruz sohbet akmıyor ve bi anda görüldü yaptı
Bende artık dayanamadım dedim ki bu ne yani ben sana yaklaşmaya çalışıyorum sen kendini uzaklaştırıyorsun gel git yapıyorsun
Oda bana özellikle yapmadığını işte arkadaş olduğumuz için böyle davrandığını başka düşünse farklı davranacağını söyledi
Bende sinirlendim baya işte arkadaşlar birbiriyle bu şekilde konuşmaz sen beni isteyip istemediğini bilmiyorsun kaçak oynuyorsun ben hep netim sana falan dedim
Kabul etti haklısın ben net değilim kendime güvenmiyorum falan dedi sonra bir süre iletişim kurmayalım olur mu bu ikimizin de iyiliği açısından bu lazım dedi
Bende net olmadığın müddetçe evet iletişim kurmamamız bizim için en iyisi haklısın dedim ve yakın bir zamanda inşallah görüşmek üzere dedi sohbet bitti
Sizce ben iyi mi yaptım kötü mü yaptım bu konuşmayı yapmak için erken miydi kızlar lütfen akıl verin
Ve bayramdan sonra tekrar kütüphaneye gidicem şimdi orda olacak ne yapıcam nerdeyse üç ay her gün görecem onu iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum biraz pişman oldum