- 26 Ağustos 2019
- 56
- -49
- 36
- 29
- Konu Sahibi Babyangell
-
1 buçuk sene de bitiyor araba borcu zaten 3 senelik çekmiştik yarısını ödedik.Bu borç iki üç senede ödenecek bir borç değil o zaman içinde hamile.kalsaniz yinemi kürtaj olacaksınız
Bunun yerine korunma yöntemini gözden geçirin
Siz korunmamisiniz bu çocuğun suçu ne şimdi
Eeee sonuç1 buçuk sene de bitiyor araba borcu zaten 3 senelik çekmiştik yarısını ödedik.
ayrıca korunarak hamile kaldım tabikide bebeğin suçu yok ama benimde elim kolum bağlı ben böyle olsun ister miydim
PrezervatifNe ile korunyordunuz hamile kalırken ben esas bunu merak ettim.
Ben 5 6 yıl falan sandım 1 yılda ne değişecek? Bence maddi konuları bahane etmeyin. Siz kendiniz istemiyorsunuz.1 sene kredilerimiz yarısı bitiyor en azındano yüzden hep öyle planlamıştım kafamda da 1 sene sonra harika olur diye ama zamanı ayarlayamıyorsun işte
Aldırmakta net misiniz?1 buçuk sene de bitiyor araba borcu zaten 3 senelik çekmiştik yarısını ödedik.
ayrıca korunarak hamile kaldım tabikide bebeğin suçu yok ama benimde elim kolum bağlı ben böyle olsun ister miydim
değilim düşünüyorum hala . biri yorum yapmıştı biri gelip size tekrar hamile kalırsanız derse aldıracak gibisiniz diye tam o noktayım. seneye hamile kalacağımdan emin olsam hemen aldırırımAldırmakta net misiniz?
Bence güç arıyorBen 5 6 yıl falan sandım 1 yılda ne değişecek? Bence maddi konuları bahane etmeyin. Siz kendiniz istemiyorsunuz.
evet :)3 ncü sayfada kendisi yazmışLesaM
Aslında 1 yılda çok şey değişecekBen 5 6 yıl falan sandım 1 yılda ne değişecek? Bence maddi konuları bahane etmeyin. Siz kendiniz istemiyorsunuz.
Merhaba biliyorum linçleneceğim. Ama daha 26 yaşındayım çalışıyorum 1 buçuk senedir evliyim. anne babadan kalan hiçbir şeyimiz yok ve her şeyi sıfırdan yapıyoruz. Sadece bir araba alabilmek için 2 tane kredi çektik ( 70 bin borcumuz var ) düğün paramızla eve girdik 1+1 ( 75 bin onun borcu var ) şuanda da kiradayız. Çocuk planımız yokken hamile kalmışım 4 haftalık aslında 5 olması gerekirmiş ama 4 haftalık görünüyormuş doktor bazı testler istedi benden. bunu da kürtaj için gittiğimde öğrendim ve kürtaj yaptıramadım ama hala mutsuzum. hamile olduğum haberini aldığımda mutlu olmalıydım ama çok mutsuzum hazır değilim hem maddi hem manevi. biliyorum çocuk sahibi olmak için uğraşan milyonlarca çift var ve kürtaj olursam bende o çiftlerden olabilirim biliyorum ama kafam çok karışık bana yol gösterecek ablalarımdan kardeşlerimden yorum istiyorumherse
Bir yılda bir şey değişmeyecek. O zaman hamile kalmayı düşünüyorsanız bence aldırmayın. Çünkü bunun vicdani yükünü kaldırabilecek psikolojide değilsiniz. Siz bebeği istiyorsunuz ama çok kararsızsınızdeğilim düşünüyorum hala . biri yorum yapmıştı biri gelip size tekrar hamile kalırsanız derse aldıracak gibisiniz diye tam o noktayım. seneye hamile kalacağımdan emin olsam hemen aldırırım
Herseyde vardır bir hayır Allah'ın verdiği bir hediye geri çevirmeyin çok pişman olursunuzMerhaba biliyorum linçleneceğim. Ama daha 26 yaşındayım çalışıyorum 1 buçuk senedir evliyim. anne babadan kalan hiçbir şeyimiz yok ve her şeyi sıfırdan yapıyoruz. Sadece bir araba alabilmek için 2 tane kredi çektik ( 70 bin borcumuz var ) düğün paramızla eve girdik 1+1 ( 75 bin onun borcu var ) şuanda da kiradayız. Çocuk planımız yokken hamile kalmışım 4 haftalık aslında 5 olması gerekirmiş ama 4 haftalık görünüyormuş doktor bazı testler istedi benden. bunu da kürtaj için gittiğimde öğrendim ve kürtaj yaptıramadım ama hala mutsuzum. hamile olduğum haberini aldığımda mutlu olmalıydım ama çok mutsuzum hazır değilim hem maddi hem manevi. biliyorum çocuk sahibi olmak için uğraşan milyonlarca çift var ve kürtaj olursam bende o çiftlerden olabilirim biliyorum ama kafam çok karışık bana yol gösterecek ablalarımdan kardeşlerimden yorum istiyorum
Psikolojik kısmını bilemem ama maddi olarak durumunuz kötü değil olan borca karşılık malınız var çok sıkışırsanız satarsınız arabayı bi süre idare eder sizi bizde borç içinde evlendik herşeyi kendimiz yaptık kirada oturuyoruz hamile kaldıgımda araba kredisi ödüyorduk sizinki gibi ama çocukla beraber bereket geliyor eve biz bunu gördük ödenmeyecek bi borç degil sizi biraz sıkıştırır ama bi cana kıymak daha mı kolay bence iyice düşünün kaza ile 2.ye hamile kaldım aldırmayı hiç düşünmedim psikolojik olarak hazır değilim bu duruma ama bu düşünceler zamanla degişiyor o benim canımdan bi parça ona kıysam hatta kıymayı bırak şuan başına bişey gelse kendiliğinden düşük vs yaşasam bile berbat hale gelirim diye düşünüyorumMerhaba biliyorum linçleneceğim. Ama daha 26 yaşındayım çalışıyorum 1 buçuk senedir evliyim. anne babadan kalan hiçbir şeyimiz yok ve her şeyi sıfırdan yapıyoruz. Sadece bir araba alabilmek için 2 tane kredi çektik ( 70 bin borcumuz var ) düğün paramızla eve girdik 1+1 ( 75 bin onun borcu var ) şuanda da kiradayız. Çocuk planımız yokken hamile kalmışım 4 haftalık aslında 5 olması gerekirmiş ama 4 haftalık görünüyormuş doktor bazı testler istedi benden. bunu da kürtaj için gittiğimde öğrendim ve kürtaj yaptıramadım ama hala mutsuzum. hamile olduğum haberini aldığımda mutlu olmalıydım ama çok mutsuzum hazır değilim hem maddi hem manevi. biliyorum çocuk sahibi olmak için uğraşan milyonlarca çift var ve kürtaj olursam bende o çiftlerden olabilirim biliyorum ama kafam çok karışık bana yol gösterecek ablalarımdan kardeşlerimden yorum istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?