- 31 Ekim 2006
- 2.771
- 2.987
- 698
- Konu Sahibi Babyangell
-
Kızım tüp bebek ile oldu şimdi yine tüp bebek ile kardeşi olacak. Gerçekten de sizinle aynı fikirdeyim. Keşke benimde plansız bir gebeliğim olmuş olsaydıSayfalar dolusu çocuk olsun diye uğraşanlar var
Rabbim.kimine veriyor çöpe koyuyor kimine veriyor kendi yok ediyor
Bende deli gibi çocuk istiyorum
Neyse mevzu ben değilim
Vay be zalim dünya
Yahu ha seneye ha simdi...değilim düşünüyorum hala . biri yorum yapmıştı biri gelip size tekrar hamile kalırsanız derse aldıracak gibisiniz diye tam o noktayım. seneye hamile kalacağımdan emin olsam hemen aldırırım
Sayfalar dolusu çocuk olsun diye uğraşanlar var
Neyse mevzu ben değilim
Vay be zalim
Kimine veriyor imtihan, kimine vermiyor imtihan, kiminden de alıyor imtihan...Sayfalar dolusu çocuk olsun diye uğraşanlar var
Neyse mevzu ben değilim
Vay be zalim dünya
Kızım tüp bebek ile oldu şimdi yine tüp bebek ile kardeşi olacak. Gerçekten de sizinle aynı fikirdeyim. Keşke benimde plansız bir gebeliğim olmuş olsaydı
Maddiyatını geçtim inanın ki psikolojik olarak çok zor süreçler..
Rabbim sizede en kısa zamanda minik mucizeyi kucağınıza sağlıkla versin
Fiyatları biliyoruz da seneye daha mi ucuz olacak bunlar?Aldırma diyenleri bez, mama, bebek kıyafeti, bebek arabasi islak mendil, pamuk ,bebek beşiği gibi ürünlerin fiyatlarına bakmaya davet ediyorum. Ilk yıl her ay dr kontrolü, d vitamini, gaz damlasi vs, yazarken yoruldum her ay standart 1000 tl masraf olur
Kismen hak veriyorum ama tamKızım tüp bebek ile oldu şimdi yine tüp bebek ile kardeşi olacak. Gerçekten de sizinle aynı fikirdeyim. Keşke benimde plansız bir gebeliğim olmuş olsaydı
Maddiyatını geçtim inanın ki psikolojik olarak çok zor süreçler..
Rabbim sizede en kısa zamanda minik mucizeyi kucağınıza sağlıkla versin
Fiyatları biliyoruz da seneye daha mi ucuz olacak bunlar?
Konu sahibi seneye hamile kalabileceksin deseler hiç dusunmem dediği icin soruyorum. Maddi durum demeyin cunku seneye de kredileri bitmiyormus.
Sen daha bebeğini istemiyor değilsin, sadece kararsizsin bunu unutmadan oku bundan sonrasınıDoğanlar neden pişman oluyor ?ilk etapta İstenmedikleri için mi
değilim düşünüyorum hala . biri yorum yapmıştı biri gelip size tekrar hamile kalırsanız derse aldıracak gibisiniz diye tam o noktayım. seneye hamile kalacağımdan emin olsam hemen aldırırım
Aaa öyle mi bende bir problemden dolayı olmuyor zannettim ya aman boşver sağlık sorunu olmasın da Allah'ın izniyle gelecekteki evlatlarınıza en iyi babayı ve en iyi kocayı da bulursunuzMaşallah yaşları uzun sağlıklı olsunlar
Rabbim isteyen herkese versin
Aratmasin aynen bir mucize yollasin
Benim ki söyle ben eşimden ayrıldım şuan evli değilim ve acayip annelik duygum var onun için yazdım o yorumu çocuk çok seviyorum ve çok istiyorum içimdeki annelik duygusuyla öyle yazdım
Inşallah hayırlısı okuyorum anne olmak için çabalayan kadınları üzülüyorum diğer taraftan da sırf iyi bir hayat için bir canlıdan vazgecenleri görünce de o canlara üzülüyorumAaa öyle mi bende bir problemden dolayı olmuyor zannettim ya aman boşver sağlık sorunu olmasın da Allah'ın izniyle gelecekteki evlatlarınıza en iyi babayı ve en iyi kocayı da bulursunuz
İnan halen ciddi bir oranda bilip bilmemezlige gelenler var.Zamane bebeleri
Bilmemek en büyük mutlulukmuş. Şimdi biliyoruz ki belli bir yaşa kadar soğan yasak, bazi sebzelerin ayı var, oncesinde 3 gün alerji testi uygulaman gerek... bunlari bile bile veremiyorsun türlüyü. Eskiden kim ne biliyordu? Ben cici bebeyi çok faydali, çok besleyici bir sey saniyordum. Kimse icindeki şekerden bahsetmiyordu. Pirinç unlu muhallebiler nişastalı mamalar... ne kadar korkunç!
Bende kızımdan sonra ikinciyi kız olsun istedim (çünkü tek kız olmanın zorluğunu biliyorum) ama erkek olucak Allah'ın izniyle. Yeter ki sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar başka da hiç bir şey istemiyorum.. Dondurulmuş geride 2 tane daha embriyo var bu ikincide sonrasını şuan için düşünmüyorum. Maddi sıkıntımız yok ama bende o enerji yok vallahi.Kismen hak veriyorum ama tam
Katilmiyorum…
Allah kimini varligiyla kimini yokluguyla siniyor. Hamile kalmaya calisip kalamamak cok zor biliyorum ama istemeden boyle zor bir kararla karsilasmakta kolay degil.
Benim bi arkadasimin 5 numara kaza kursunuydu. Hep ilk cocugu kizdan sonra bi kiz daha istedi . 3 tane oglu oldu.. Allah vermedi deyip defteri kapatmisti ki 5. Tekne kazintisi kiz oldualdirmadi
Dogurdu buyuyor simdi..kadinin hayati kalmadi nerdeyse o baska.. ha maddi olarak yeterliler kari koca ama olay sadece maddiyatlada bitmiyor zaten. Buarada yanlis anlasilma olmasin, kurtaj yanlisi degilim… ama Allah isteyene versin.. istemeyene vermesin Rabbim
Kendi daha iyisini bilir
Bebek doğana kadar krediniz bitmiş ya da bitmeye 2 ay kalmış olacak.Asil masraf doğunca baslio.Sebep buysa hiç ertelemeyin dogurun bebeği.Simdi de azami ihtiyaçlarını alabilicek durumda olduğunuzu dusunuorum.Ailelerden de rica edin hediye almadan size sorsunlar ki,gerçekten elzem ihtiyaclarinizi onlar tamamlasinlar.Bebegin yatağı,puseti,tekstili gibi.Bana kürtaj olursanız pişman olucakmissiniz gibi geldi.Bu arada soleyim o borçlar hiç bitmio.Hep alinicak yeni bisiler cikio1 sene sonra şuan açık olan 3 kredimizden sadece 1 tanesi kalacak o yüzden içim rahat olurdu en azından çocuğa yetebiliriz diye düşünürüm şuan her şeyin fiyatına baktıkça içim bunalıyor
Gercekten mi? Ellerinde telefon var. Her 10 hesaptan biri instamom hesabı. Hicbir sey arastirmiyorsan onlari ornek alirsin. Kahve sunumu paylasmak icin mi kullaniyorlar o telefonlari?İnan halen ciddi bir oranda bilip bilmemezlige gelenler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?