- 12 Nisan 2016
- 665
- 918
- 53
Kızlar askerime kargo yollamayı düşünüyorum ne yollayacagimi düşündüm tek sorum askerim yiyecek bişi gönderme burda içeri sokmuyolar yasak dedi anlamadım gitti ben abur cubur falan yollamayı düşünüyordum bide bu iki hediye falan siz gonderdiniz hiç böyle eline ulasmama yada yasak gibi bı durumla karşılaştınız mi
sessizdde herkes sanırım leylos bysa'da uğramaz oldu
Paketli yiyecekler yani ambalajlı olan abur cuburlar hiçbir askeriyede yasak değil. Sıvı olan şeyler yasak, içine bir şey koyulur da askeri tehlikeye sokar diye. Ben yolladım bir sürü şey iki kere, hiç sıkıntı olmadı. Komutanlarıyla yediler. Ki çarşı iznine çıktıklarında askerler zaten marketten abur cubur yiyecek alıp giriyor askeriyeye içerde yesinler diye. Ayrıca öyle diyorsa madem ona en yakın ptt ye gönderirsin, o da çarşı izninde alır. Ptt de 1 hafta bekliyor isteğe göre. Ulaşmama durumu söz konusu değil hele ki batıda..
Var kuzu benim askerim doguda yapti askerliğini yasakti yiyecek onlardd ama paketli findik fistik koydum koliye onlari aldilar.. saat hediye almistim atkı falan yollamistim parfumumu sıkıp.. oyle yaniKızlar askerime kargo yollamayı düşünüyorum ne yollayacagimi düşündüm tek sorum askerim yiyecek bişi gönderme burda içeri sokmuyolar yasak dedi anlamadım gitti ben abur cubur falan yollamayı düşünüyordum bide bu iki hediye falan siz gonderdiniz hiç böyle eline ulasmama yada yasak gibi bı durumla karşılaştınız mi
UnutmadimmmÖyle malesef:/
Sen neredesin? Bekliyorum sabırsızlıkla:**
Öyle malesef:/
Sen neredesin? Bekliyorum sabırsızlıkla:**
Unutmadimmmaltnky her gun girip okuyorum kizlar nasil moraller
Kızlaar sizin askeriyelerde de izinler iptal edildi mi? Ne güzel nisanda izne gelecekti 2. Bir emre kadar izinleri iptal etmişler zeytin dalı operasyonu nedeniyle.
Bizim 2 haftadır çarşılar kilit evciizinleri kilit. Bı kaç kişinin sorumsuzluğu yüzünden tüm bölüğe ceza verdiler bakalım bu hafta Nolcak
Hayır benim sevgilim geçen hafta cumartesi geldi izne. Nerede askerlik yapıyorKızlaar sizin askeriyelerde de izinler iptal edildi mi? Ne güzel nisanda izne gelecekti 2. Bir emre kadar izinleri iptal etmişler zeytin dalı operasyonu nedeniyle.
Hayır benim sevgilim geçen hafta cumartesi geldi izne. Nerede askerlik yapıyor
Yok kuzum birkaç kişi yüzünden olanı sormuyorum zeytin dalı operasyonu için iptal edilmiş komutanların izinleri bile iptal olmuş. Telefonla görüşebiliyorsunuz değil mi nefes almak ister orda asker saçma saçma hareket ediyor bazıları çıldırıyorum.
Benim bir arkadasimda ist maltepede yapıyor çok çok rahat görüyorum facebookta devamli fotoğraf paylaşiyor :))Benimde nisanlim haftaya gidiyor kızlar
Acemi birliği Istanbul maltepe.
Nasıl bir yer acaba?
Allah herkesi sağ salim gelmesini nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?