ben çekici ya da havalı olmak istemiyorum güzel olmak istiyorum

Şimdi neye göre şunu şöyle yapın böyle yapın diyelim ki? Kendinizi beğenmiyorsanız, hoşlanmadığınız kısımlarınıza estetik yaptırabilirsiniz. Yüzünüz çok uzunsa ona uygun saç kesimi yaptırabilirsiniz. Yüzünüzde hacim kaybı varsa dolgu düşünebilirsiniz. Saç renginiz çok keskinse rengini kırdırabilirsiniz, brushlight gibi ışıltılar katabilirsiniz; bunlar yüzünüzü yumuşatır.

Size tavsiyem birileri beğenecek pohpohlayacak diye değil, KENDİNİZ İSTEDİĞİNİZ İÇİN yaptırın. Her şekilde birileri sizi beğenmeyecektir. İnsanlara kendimizi beğendirmek gibi bir misyonumuz da yok.

Erkek arkadaşınız olmasa bunu sorun etmenizi anlarım ama erkekler ilgi göstermiyor diye dert etmek asıl sorun edilmesi gereken şey.Üniversitede sınıfımda bir kız vardı.Erkek arkadaşı vardı ve derdi ki ‘erkek arkadaşımın erkek grubunda tek kız ben olmalıyım,tüm erkekler benimle ilgilenmeli’ Bana bu konu patolojik vaka olan sınıf arkadaşımı hatırlattı

Poker face dedikleri tip tam benim ama masada asiri sessiz de dursam illa birileri farkedip muhabbete dahil edilirim ya da biri bir soru sorar.
Yani sessizlikle soguk durmakla alakasi yok. Muhabbet etmeyi de deneyin tabi ama siyah yakisiyor diye kapkara giyinmeyin bence devamli 😬 degisik gorunuyor olabilir.
Poker face ne demek?

Ama ikisi de güzelmiş işte.
Güzeller arasında da elbet kategori vardır. Biri daha öndedir.
Ama çirkin olup aurası olan hiç ama hiç tanımadım
Aura dediğimiz şey mesela İrem dericide olan. Bence güzel bir kadın değil ama fiziği konuşma tarzı hareketleri falan farklı, değişik, özgüvenli. Aura bence böyle bir şey.

Aura dediğimiz şey mesela İrem dericide olan. Bence güzel bir kadın değil ama fiziği konuşma tarzı hareketleri falan farklı, değişik, özgüvenli. Aura bence böyle bir şey.
Çok çirkin ve itici bir kadın o ya izlemeye tahammül edemiyorum. Mahalle kabadayısı gibi kaba kaba konuşmalar. Kadın mı kahvehane dayısı mı belli değil

Çok çirkin ve itici bir kadın o ya izlemeye tahammül edemiyorum. Mahalle kabadayısı gibi kaba kaba konuşmalar. Kadın mı kahvehane dayısı mı belli değil
O zaman şeyi örnek vereyim aşkı memnu matmazel :) onun da daha kibar bir aurası var daha soğuk ama zarif. Yani bence aura yaydigimiz enerji oluyor.

arkadaşlar merhaba kaç senedir aklımda bu var, insanlar bana tarzımın diğerlerinden farklı olduğumu ve çekici olduğumu söylüyorlar, ama ben diğer kızlar gibi minnoş olamıyorum, cilveli ve konuşkan değilim, burnum kemerli yüzüm uzun yani güzellik algılarına uymuyorum. ama kızların yüzü 2 ye ayrılır. güzel ve çekici yüz. ben de o yüzü güzel insanlardan olmak istiyorum, kötü giyinsem bile yüzümün güzrl olmasını, illa saçımı siyaha boyamak ya da siyah giyinmek zorunda kalmak istemiyorum çünkü bana en çok siyah yakışıyor basic kız olmak yakışmıyorbunu herkes söyler.

siz olsaydınız siyah saçlı beyaz tenli yüzü uzun, burnu kemerli, gözleri ve dudakları büyük bir kıza aşık olur muydunuz yoksa sadece çekici diyio geçer miydiniz. evet kabul ediyorum çevremdeki erkeklerden ya da insanlardan ilgi istiyorum mesala bi erkeğin benden hoşlanmasını instagramdan istek atmasını ama olmuyor, sevgilim var bu arada ama bu isteğim diğer erkeklere çıkıcağımdan değil, beni beğenselee sevgilim olduğu için yüzlerine bakmam ama hiç dışardan ilgi görmedim. arkadaşım dışardan çok soğuk duruyorsun ve soğuksun diyor ondan diyor. ama sanmıyorum o yüzden kimsenin beni beğenmediğini güzrl olmadığım için beğenilmiyorum.
kaç senedir kendimi her dışarı çıktıktan sonra evde üzgün buluyorum ve dışarda moralim bozuk olduğu çok kez oldu. ayrıca minnoş ve ya da sıcakkanlı biri de olamıyorum insanlar benle konuşmadıkça ben de onlarla konuşamıyorum sosyal olamıyorum ama arkadaşımla 3 günlük bir işimiz vardı sosyalleşeceğimiz bir yerdeydik, tüm güzel insanların olduğu bir yüzr sahip, ona herkes daha fazla ısınıyor ve daha fazla seviyor erkeklerden daha fazla ilgi görüyor, ona söylediğimde dışardan soğuk görünüyorsun ve ben insanlarla konuşmaya çalışmıştım dedi.

lütfen bana dürüst olun bana yalan söylemeyin gerçekleri duymaya ihtiyacım var
Tarzım farklı diyorlar...
Siyah giyiniyorum...

Yani büyük ihtimalle rocker bir tarzın var ve bu tarz çok eril bence. Yani 15 yasindaysan normal karşılanabilir metalcilere özenmiş giymiş deriz ama o yaşta da değilsin sonuçta. Daha kadınsı giyinebilirsin boynuna inci kolye takip dantelli bluzlar eldivenler giy demiyorum ama ne bileyim beyaz gömleğin yakismayacagi kadın yoktur bence. Onun dışında tek parça elbiseler topuklu ayakkabılar deneyebilirsin. Çok spor veya çok metal tarz evet kadınsıliktan uzaklaştiriyor. Ha siyah seviyorsan arada bir vücuduna oturan dapdar deri ceketler oluyor ya onlardan giyinebilirsin ama sürekli siyah giyme bence.

O zaman şeyi örnek vereyim aşkı memnu matmazel :) onun da daha kibar bir aurası var daha soğuk ama zarif. Yani bence aura yaydigimiz enerji oluyor.
Aşkı memnuda bence en güzel giyinen, en tarz karakter oydu. Bihter, Peyker, firdevs dikkat edin hep aynı tip giysiler içindeydiler ama Deniz hanım bambaşkaydı.

Her yerini yaptırsan sen daha özgüvenli olursun bence 😂

Kaderin güzel olsun boşver güzelliği. Ben güzelim herkes beğenir duru güzel derler ama gel gör ki eşim bey bunun gram farkında değil o yüzden boşver kaderin güzel olsun

Sevgilin yeterince sevip iltifat etmiyorsa o yüzden olabilir. Büyürken fiziksel özelliklerinden eleştiri ya da yorum aldın mı?
Eğer sevgilin seni seviyor ve güzelliğini dile getiriyorsa neden başkalarının beğenmesini umursayasın ki. Hatta mümkünse beğenmesinler.
Bir de sen kendini sevip beğenmezsen, bütün dünya beğense yine mutlu olamazsın.
Çok güzelsin ve en güzel çağındasın.
ya yardım etmeyr çalıştığınuz için sana da ve hepinize teşekkür ederim. erkrk arkadaşım ilgi gösteriyor güzelsin diyor hep ama ilişkimize bazı insanlar bu çocuk bu kıza nasıl bakmış demişti, eskiye göre tipim daha düzgün ama öyle işte. dediklerim size komik ve saçma geliyor işte ama ben sadece beğenildiğimi sevgilim dışında birilerinden de hissedebilmek istiyorum tek istediğim beğenilmek cinsiyetle alkası yok cinsiyeti gözr almayınız

Eğer istediğiniz ilgiyi ve sevgiyi sevgilinizden alamıyorsanız ayrılın yani başka erkeklerden ilgi ve istek beklemek çok yersiz ve psikolojik bir durum her şeyden önce..

Eğer istediğiniz ilgiyi ve sevgiyi sevgilinizden alamıyorsanız ayrılın yani başka erkeklerden ilgi ve istek beklemek çok yersiz ve psikolojik bir durum her şeyden önce..
sevgilimle alakası yok aslında diğer sevgilimde de böyleydim onlardan öncr de yine de teşekkürler...

Burnunuza taktıysanız estetik olabilirsiniz. Fındık burunlu da olunabilir pekala. (Eğer güzellik algısı buysa)
Bence köfte dolgun dudak muhteşem bişi. Gözler badem ve büyükse en sevdiğim göz tipi olabilir.
Yüz öyle aşırı uzun değilse bence sırıtmaz. Saç kesimi ya da model olarak kısa gösteren şeyler düşünebilirsiniz bunu kuaförünüzle konuşun.
Her şeyin çaresi var. Sevgilileriniz de olmuş, beğeniyorlar ki hayatınızda birileri olmuş. Bu bile büyük bir kanıt.
Yani görmeden bile bu kadar uzun yazmam mucize bence.

ya yardım etmeyr çalıştığınuz için sana da ve hepinize teşekkür ederim. erkrk arkadaşım ilgi gösteriyor güzelsin diyor hep ama ilişkimize bazı insanlar bu çocuk bu kıza nasıl bakmış demişti, eskiye göre tipim daha düzgün ama öyle işte. dediklerim size komik ve saçma geliyor işte ama ben sadece beğenildiğimi sevgilim dışında birilerinden de hissedebilmek istiyorum tek istediğim beğenilmek cinsiyetle alkası yok cinsiyeti gözr almayınız
İşte o da senin marifetin 😁 muhtemelen kocamla bana da benzer şeyler söyleniyordur. Eşim aşırı esmerdir, çok yakışıklıdır diyemem ama tam şeytan tüyü var denilen cinstendir. Ben de toplum algılarına göre güzel sayılırım ama buzdolabı gibiyimdir, aşırı ciddi, kolay samimiyet kurmayan bir tipim. Bizi bir arada görenler mutlaka birimizden biri için bu cümleyi kuruyordur. Bence marifet bu cümleyi kurdurabilmek 😁 bizim yaptığımızı herkes yapamaz 🤭

X