- 23 Temmuz 2014
- 6.158
- 17.477
İyi de biz nasıl dürüst olalım? Sizi görmedik, bilmiyoruz, huyunuzu suyunuzu, görünüşünüzü bilmiyoruz. Siz kendinizi itici olarak tarif ediyorsunuz sadece. Herkes evet güzel değilmişsin dese iyice depresyona girecek birisiniz ne gerek var böyle sorgulamalara? Soğuk biriyseniz biraz daha sosyal olmaya çalışın hiç olmuyorsa da yapacak bi şey yok. Güzellik algısı gittikçe korkunç bi hale gelmeye başladı. Neredeyse güzel olmadığını düşünüp intihar edecek kitle yetişiyor.
Tabi ki herkes beğenilmek ister bi hoş olursun ama önce beni davranışım, muhabbetim için sevsinler sonra iltifat edeceklerse etsinler isterim. Sevgilinizle vaktiniz nasıl geçiyor? Sevgiliniz olduğu halde dışarıdan ilgi bekliyorsanız aranızda ki ilişki pekte sıcak değil gibi geldi bana.
Tabi ki herkes beğenilmek ister bi hoş olursun ama önce beni davranışım, muhabbetim için sevsinler sonra iltifat edeceklerse etsinler isterim. Sevgilinizle vaktiniz nasıl geçiyor? Sevgiliniz olduğu halde dışarıdan ilgi bekliyorsanız aranızda ki ilişki pekte sıcak değil gibi geldi bana.