ben çekici ya da havalı olmak istemiyorum güzel olmak istiyorum

İyi de biz nasıl dürüst olalım? Sizi görmedik, bilmiyoruz, huyunuzu suyunuzu, görünüşünüzü bilmiyoruz. Siz kendinizi itici olarak tarif ediyorsunuz sadece. Herkes evet güzel değilmişsin dese iyice depresyona girecek birisiniz ne gerek var böyle sorgulamalara? Soğuk biriyseniz biraz daha sosyal olmaya çalışın hiç olmuyorsa da yapacak bi şey yok. Güzellik algısı gittikçe korkunç bi hale gelmeye başladı. Neredeyse güzel olmadığını düşünüp intihar edecek kitle yetişiyor.
Tabi ki herkes beğenilmek ister bi hoş olursun ama önce beni davranışım, muhabbetim için sevsinler sonra iltifat edeceklerse etsinler isterim. Sevgilinizle vaktiniz nasıl geçiyor? Sevgiliniz olduğu halde dışarıdan ilgi bekliyorsanız aranızda ki ilişki pekte sıcak değil gibi geldi bana.

ama kızların yüzü 2 ye ayrılır. güzel ve çekici yüz.

Yaşın 15-21 arası mı?

Yazdıklarına bakılırsa takıntılı, asosyal, abaza erkeklerden ilgi bekleyen birisisin. Üstelik sosyal medyada profil fotoğrafın olmasa bile sadece kadın ismi var diye sayısız erkek istek gönderebiliyor.

Yüz güzelliği için, göz yapısı kaşların şekli, burun, yanaklar, çene, elmacık kemikleri hepsi ayrı birer detay. Bir insan sadece göz-kaş yapısı güzel diye bile güzel sayılır. Gözleri kaşları güzeldir ama çenesi genel estetik algıya göre hoş değildir, ama gözleri güzel diye güzel deriz.

Erkekler genellikle yüz güzelliğinden daha çok vücut hatlarına bakarlar. Kadınlar gibi ayrıntılı bakış açıları yok.

Güzellik önemli değil ki. İstersen dünyanın en güzel insanı ol, kötü bir hayat yaşıyorsan; mutsuzsan o güzelliği gözün bile görmüyor. Önemli olan sağlıklı ve huzurlu bir yaşam. Klasik gelecek belki ama inan en önemli şey bu söylediğim 2 şey.

arkadaşlar merhaba kaç senedir aklımda bu var, insanlar bana tarzımın diğerlerinden farklı olduğumu ve çekici olduğumu söylüyorlar, ama ben diğer kızlar gibi minnoş olamıyorum, cilveli ve konuşkan değilim, burnum kemerli yüzüm uzun yani güzellik algılarına uymuyorum. ama kızların yüzü 2 ye ayrılır. güzel ve çekici yüz. ben de o yüzü güzel insanlardan olmak istiyorum, kötü giyinsem bile yüzümün güzrl olmasını, illa saçımı siyaha boyamak ya da siyah giyinmek zorunda kalmak istemiyorum çünkü bana en çok siyah yakışıyor basic kız olmak yakışmıyorbunu herkes söyler.

siz olsaydınız siyah saçlı beyaz tenli yüzü uzun, burnu kemerli, gözleri ve dudakları büyük bir kıza aşık olur muydunuz yoksa sadece çekici diyio geçer miydiniz. evet kabul ediyorum çevremdeki erkeklerden ya da insanlardan ilgi istiyorum mesala bi erkeğin benden hoşlanmasını instagramdan istek atmasını ama olmuyor, sevgilim var bu arada ama bu isteğim diğer erkeklere çıkıcağımdan değil, beni beğenselee sevgilim olduğu için yüzlerine bakmam ama hiç dışardan ilgi görmedim. arkadaşım dışardan çok soğuk duruyorsun ve soğuksun diyor ondan diyor. ama sanmıyorum o yüzden kimsenin beni beğenmediğini güzrl olmadığım için beğenilmiyorum.
kaç senedir kendimi her dışarı çıktıktan sonra evde üzgün buluyorum ve dışarda moralim bozuk olduğu çok kez oldu. ayrıca minnoş ve ya da sıcakkanlı biri de olamıyorum insanlar benle konuşmadıkça ben de onlarla konuşamıyorum sosyal olamıyorum ama arkadaşımla 3 günlük bir işimiz vardı sosyalleşeceğimiz bir yerdeydik, tüm güzel insanların olduğu bir yüzr sahip, ona herkes daha fazla ısınıyor ve daha fazla seviyor erkeklerden daha fazla ilgi görüyor, ona söylediğimde dışardan soğuk görünüyorsun ve ben insanlarla konuşmaya çalışmıştım dedi.

lütfen bana dürüst olun bana yalan söylemeyin gerçekleri duymaya ihtiyacım var
Sevgilin varken bu ilgi açlığı neden ?

Bence de üzül. Ulan bana bile yürüdüler. Kocamla da çocuğumla da fotom varken. Gayet de sıradan bi insanım. tşk 🌹Hatta lezbiyen bi hanım arkadaşımızın bile yürümüşlüğü var merağın yok mu böyle şeylere diyerekten tşk. 🌹

Bu konuda ilk söylediklerinize katılıyorum ancak direkt arkadaşlarım arasında gördüm ben o aurayı. Gerçekten aşırı güzel iki kız düşünün, birisi sarışın güzeli biri esmer güzeli ama ikisi de çok güzel ancak birinin tavırları konuşması sadece dinlerken verdiği his bile daha tatlı geliyordu diğeri daha normal hissettiriyordu. Aura ne tam olarak bende çözemedim ancak en yakın deneyimlediğim bu iki kız arasında olmuştu. Erkek arkadaşlarımız da hep aurası daha güzel olana aşık oluyor ancak diğerinde şanslarını deniyorlardı sanki onu elde etmek daha kolay olurmuş gibi.
Ama ikisi de güzelmiş işte.
Güzeller arasında da elbet kategori vardır. Biri daha öndedir.
Ama çirkin olup aurası olan hiç ama hiç tanımadım

Konuyu anlayamadım konu sahibesi çekici ve havalıymışsın, ilgi de görüyorsun sanırsam, sevgilin de varmış dert nerde🤐🤐🤐 ayrıca biz ne yapabiliriz zorla ağzını burnunu kırıp yüzünü yeniden mi yapalım😁😁

ben anlamadım zaten sevgilisi olan bir kadınsın. neden başka erkeklerin seni beğenmesine ihtiyaç duyuyorsun ki?
ne gerek var buna?
yalnız olsan, aşk hayatın uzun zamandır kötü olsa anlarım
ama zaten seni beğenen biri var. neden bu sayının çoğalmasını istiyorsun?

o saçma sapan instagram dm'leriyle, hikayelerine atılan abuk sabuk alevlerle kendini güzel mi hissedeceksin yani?
ben bu kafayı hiç anlamıyorum. ben birine ilgi duyuyorsam, beni sadece o kişinin beğenmesini isterim
başkaları asla umurumda olmaz. bende karşlılığı yoksa elalemin gösterdiği ilgiyi ne yapayım ki?
hiçbir şey yaşamak istemediğim adamların bana yürümesi falan, en sevmediğim şeydir
ilgi duyduğum insan bana ilgi duymuyorsa, isterse 100 kişi ilgi duysun önemi yok

arkadaşlar merhaba kaç senedir aklımda bu var, insanlar bana tarzımın diğerlerinden farklı olduğumu ve çekici olduğumu söylüyorlar, ama ben diğer kızlar gibi minnoş olamıyorum, cilveli ve konuşkan değilim, burnum kemerli yüzüm uzun yani güzellik algılarına uymuyorum. ama kızların yüzü 2 ye ayrılır. güzel ve çekici yüz. ben de o yüzü güzel insanlardan olmak istiyorum, kötü giyinsem bile yüzümün güzrl olmasını, illa saçımı siyaha boyamak ya da siyah giyinmek zorunda kalmak istemiyorum çünkü bana en çok siyah yakışıyor basic kız olmak yakışmıyorbunu herkes söyler.

siz olsaydınız siyah saçlı beyaz tenli yüzü uzun, burnu kemerli, gözleri ve dudakları büyük bir kıza aşık olur muydunuz yoksa sadece çekici diyio geçer miydiniz. evet kabul ediyorum çevremdeki erkeklerden ya da insanlardan ilgi istiyorum mesala bi erkeğin benden hoşlanmasını instagramdan istek atmasını ama olmuyor, sevgilim var bu arada ama bu isteğim diğer erkeklere çıkıcağımdan değil, beni beğenselee sevgilim olduğu için yüzlerine bakmam ama hiç dışardan ilgi görmedim. arkadaşım dışardan çok soğuk duruyorsun ve soğuksun diyor ondan diyor. ama sanmıyorum o yüzden kimsenin beni beğenmediğini güzrl olmadığım için beğenilmiyorum.
kaç senedir kendimi her dışarı çıktıktan sonra evde üzgün buluyorum ve dışarda moralim bozuk olduğu çok kez oldu. ayrıca minnoş ve ya da sıcakkanlı biri de olamıyorum insanlar benle konuşmadıkça ben de onlarla konuşamıyorum sosyal olamıyorum ama arkadaşımla 3 günlük bir işimiz vardı sosyalleşeceğimiz bir yerdeydik, tüm güzel insanların olduğu bir yüzr sahip, ona herkes daha fazla ısınıyor ve daha fazla seviyor erkeklerden daha fazla ilgi görüyor, ona söylediğimde dışardan soğuk görünüyorsun ve ben insanlarla konuşmaya çalışmıştım dedi.

kızların yüzleri ikiye ayrılmaz. kızların böyle sınıflandırılmalara ihtiyacı yoktur. özgüvenli, kendini bilen insanların aklına bile böyle şeyler gelmez. siz de böyle insanları adam yerine koyun. ilk kez duyuyorum bu dediğiniz sınıflandırmaları vb., 26 yaşındayım. bir kere ilkokuldayken güzel ve şirin olarak gruplandırmayı düşünmüştüm insanları, siz deyince onu hatırladım. bu dedikleriniz inanın ilkokul seviyesinde düşünceler. başka nedenleri var sevilmenin, sevilmemenin, istek atılmasının. herkes aynı kişiyi güzel bulmaz, herkes aynı kişiyi çekici bulmaz, bir sürü faktör var. mesele erkeklerse de erkekler o kadar anlamıyo yani, dertleri o değil. dedikleriniz, özür dilerim ama, aşırı saçma. kendi kendinizden bir eşyadan bahseder gibi bahsediyorsunuz. kendinize ya da ilişkinize bunu yapmanıza gerek yok. muhtemelen herkes kadar güzel, herkes kadar çekicisiniz. tüm dürüstlüğümle söylüyorum yani çok saçma tüm bu metin. kendinize çok kötü davranıyorsunuz, hiç gerek yok. ayrıca zaten araştırmalar insanların ortalama yüzleri daha çekici bulduğunu gösteriyor.

ben anlamadım zaten sevgilisi olan bir kadınsın. neden başka erkeklerin seni beğenmesine ihtiyaç duyuyorsun ki?
ne gerek var buna?
yalnız olsan, aşk hayatın uzun zamandır kötü olsa anlarım
ama zaten seni beğenen biri var. neden bu sayının çoğalmasını istiyorsun?

o saçma sapan instagram dm'leriyle, hikayelerine atılan abuk sabuk alevlerle kendini güzel mi hissedeceksin yani?
ben bu kafayı hiç anlamıyorum. ben birine ilgi duyuyorsam, beni sadece o kişinin beğenmesini isterim
başkaları asla umurumda olmaz. bende karşlılığı yoksa elalemin gösterdiği ilgiyi ne yapayım ki?
hiçbir şey yaşamak istemediğim adamların bana yürümesi falan, en sevmediğim şeydir
ilgi duyduğum insan bana ilgi duymuyorsa, isterse 100 kişi ilgi duysun önemi yok
haklısın ama özeniyorum arkadaşlarıma ben se knlar gibi güzel ve ilgi görmek istiyorum

Muhtemelen küçükken, ergenken vs zorbalığa ugradiniz ve özgüven yerle bir oldu.Sizi görsem,çok begenecegimi , hoş bulacağımı düşünüyorum.Ama siz buna ikna olmazsınız çünkü size öyle inandirilmis.2 dk aynaya bakıp, kendinizi begenseniz,hayır gerçek olan bu değil dersiniz.Yillarca benim de duyduğum iltifatlar sadece "ay çok nazik, kibar, hanımefendi,diksiyonu çok düzgün vs.."Ya biriniz de çok hoş ,güzel,bir çekiciliği falan var deyin yahu!Yok:) Evet bence de güzellik,dış görünüşün estetik olması 1-0 önde başlatıyor insanı hayata..Ama birçok, dış görünüşünü takmayip, özgüvenli halleri ve bir duruşlarıyla yıldız gibi parlayan insan da var.İnsanin kendi ışığını yaratması zor olsa da en güzeli sanırım.

kızların yüzleri ikiye ayrılmaz. kızların böyle sınıflandırılmalara ihtiyacı yoktur. özgüvenli, kendini bilen insanların aklına bile böyle şeyler gelmez. siz de böyle insanları adam yerine koyun. ilk kez duyuyorum bu dediğiniz sınıflandırmaları vb., 26 yaşındayım. bir kere ilkokuldayken güzel ve şirin olarak gruplandırmayı düşünmüştüm insanları, siz deyince onu hatırladım. bu dedikleriniz inanın ilkokul seviyesinde düşünceler. başka nedenleri var sevilmenin, sevilmemenin, istek atılmasının. herkes aynı kişiyi güzel bulmaz, herkes aynı kişiyi çekici bulmaz, bir sürü faktör var. mesele erkeklerse de erkekler o kadar anlamıyo yani, dertleri o değil. dedikleriniz, özür dilerim ama, aşırı saçma. kendi kendinizden bir eşyadan bahseder gibi bahsediyorsunuz. kendinize ya da ilişkinize bunu yapmanıza gerek yok. muhtemelen herkes kadar güzel, herkes kadar çekicisiniz. tüm dürüstlüğümle söylüyorum yani çok saçma tüm bu metin. kendinize çok kötü davranıyorsunuz, hiç gerek yok. ayrıca zaten araştırmalar insanların ortalama yüzleri daha çekici bulduğunu gösteriyor.
teşekkür ederim evet kendime çok kötü davranıyorum ve 4 senedir psikolojim bozuk bipolar tedavisi ve depresyon tedavisi gördüm hala da özellikle bu durumdan çıkamadım kendimi beğenmek istiyorum ama çevremdeki herkes ilgi görüyor kendimi karşılaştırıyorum yapmamalıyım ama artık kendimden nefret etiğim için güzel olduğumu kendime söylemek bile istemiyorum

Muhtemelen küçükken, ergenken vs zorbalığa ugradiniz ve özgüven yerle bir oldu.Sizi görsem,çok begenecegimi , hoş bulacağımı düşünüyorum.Ama siz buna ikna olmazsınız çünkü size öyle inandirilmis.2 dk aynaya bakıp, kendinizi begenseniz,hayır gerçek olan bu değil dersiniz.Yillarca benim de duyduğum iltifatlar sadece "ay çok nazik, kibar, hanımefendi,diksiyonu çok düzgün vs.."Ya biriniz de çok hoş ,güzel,bir çekiciliği falan var deyin yahu!Yok:) Evet bence de güzellik,dış görünüşün estetik olması 1-0 önde başlatıyor insanı hayata..Ama birçok, dış görünüşünü takmayip, özgüvenli halleri ve bir duruşlarıyla yıldız gibi parlayan insan da var.İnsanin kendi ışığını yaratması zor olsa da en güzeli sanırım.
evet zorbalığa uğradım yorumunuz için teşekkrüler

Bu kadar kafaya takıyorsan neden estetik ameliyat düşünmüyorsun

Tek gerçek var: saçmalıyorsun.

Çekici olmak da bir çeşit güzel olmak zaten. Ben de soğuk bir insanım ama bu halimle de beğenenim var. Hatta çok güzel bir evliliğim de var. Bazı insanlar soğuk sever. Seni de seven birileri var zaten. İlgiyi üzerine toplamak marifet değil ki. Aksine bir dezavantaj. Her türlü insanla karşı karşıya kalmak demek bu. Bazı şeylerin az ve öz olanı makbuldür. Böylece kaliteli olurlar. Değişik ve şımarıkça bir ruh hali bu yaşadığın. Açıkçası komik duruyor.

etrafımdakiler gibi ben de ilgi görmek istiyorum, hiç görmedim o şekil bi ilgi o yüzden
Sevgilin vermiyor mu ? Senin istediğin ilgi sevgilisi olanlar için değil, olmamalı. Z kuşağı böyle mi oluyor bilmiyorum ama ahlâkî değil,etik değil. Sevgilinden ayrıl ne istiyorsan yap. Paran da varsa estetik yaptir.

teşekkür ederim evet kendime çok kötü davranıyorum ve 4 senedir psikolojim bozuk bipolar tedavisi ve depresyon tedavisi gördüm hala da özellikle bu durumdan çıkamadım kendimi beğenmek istiyorum ama çevremdeki herkes ilgi görüyor kendimi karşılaştırıyorum yapmamalıyım ama artık kendimden nefret etiğim için güzel olduğumu kendime söylemek bile istemiyorum
muhtemelen derdin aslında tipinle değil, o konu değişse başka bir şey çıkacak. benim önerim kendi kendinle konuşmalarını not alıp sonra onlara bakıp,
1. başkasının benimle böyle konuşmasına izin verir miyim,
2. kendime böyle diyerek neyi amaçlıyorum? bu laf bu amaca yarıyor mu? demeniz olur.
bence iç sesiniz değişmeli, tipiniz değil. onay aramak size fayda sağlamayacak. bir kişi güzelsin dese neden iki kişi demiyor olacak, bunun sonu yok. kendi kendinizle ilişkinizi düzenlemeye ihtiyacınız var. iç sesinizi fark ettiğinizde onu değiştirmeniz de daha kolay olur. alternatif olarak ne diyebilirim, ne iyi gelecek diyebilmeye başlamalısınız. emeği kendinize verin, ilgi çekmeye değil. ilgi her halükarda geçicidir ama ömrünüz boyunca kendi iç sesinizlesiniz.

Sevgilin yeterince sevip iltifat etmiyorsa o yüzden olabilir. Büyürken fiziksel özelliklerinden eleştiri ya da yorum aldın mı?
Eğer sevgilin seni seviyor ve güzelliğini dile getiriyorsa neden başkalarının beğenmesini umursayasın ki. Hatta mümkünse beğenmesinler.
Bir de sen kendini sevip beğenmezsen, bütün dünya beğense yine mutlu olamazsın.
Çok güzelsin ve en güzel çağındasın.

X