- 22 Ocak 2017
- 5.652
- 7.046
- 198
Hayir canim kibrisi bilmiyorum Allah kavustursun :)İnşallah rahat olur.
Usta birliği de kıbrıs magosa.
Onun hakkında bir bilginiz var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir canim kibrisi bilmiyorum Allah kavustursun :)İnşallah rahat olur.
Usta birliği de kıbrıs magosa.
Onun hakkında bir bilginiz var mı
77 Gün Sonra GöndermezsenizŞAFAK 77 YALOVA
Gönderin Yarimi Kargoyla !
Yakarım TSK’yı Bilesiniz !
Öyle çok şükür canım az kaldığına hala inanmıyorum ama :)Bitiriyorsunuz kuzum çok şükür :)) :*
Gözün aydın canim bitti artık Allahım bir daha ayrılık yaşatmasın çok mutlu olun. Ya sizlerin böyle bittiğini görünce demek ki bitiyormuş diyorum ya
Artık geldik yolun sonuna şafak 01 Adana!!
Yarın şafak doğan güneş.. Pazartesi burada inşaallah ️ Şaka gibi.. bitti....
Gözün aydın canim bitti artık Allahım bir daha ayrılık yaşatmasın çok mutlu olun. Ya sizlerin böyle bittiğini görünce demek ki bitiyormuş diyorum ya
Ay canım ya görmemişlerdir belki fazla girmiyorlar buraya. Sağol canım sabrın sonu mutluluktur elbet. Sen de kendine iyi bak hep mutlu olunÇok teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun.. Bunu bile gözlerim dolu dolu yazıyorum inan, gözyaşım akmasın diye sıkıyorum kendimi Ben burada tüm asker bekleyenlere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım, sorunlarına ortak olmaya çalıştım şafakları bitene kadar destek oldum.. Bi mesaj atarlar yada buraya yazarlar diye bekledim ama sadece sen yazdın.. O yüzden sana ayrıca çok çok teşekkür ederimmm Siz de hep mutlu olun sevdiğinle inşaallah.. Bende yavaştan gidiyorum... Kendine çok iyi bak.. Unutma öyle böyle bitiyor, su gibi bitti geçti diyeceksin inan bana.. Hiç sıkma kendini, bu hasretin bile tadını çıkar.. Allaha emanetsin
Yazamadım kuzu kusura bakmaNe güzel o vakit kuzum:)) Bende değişmiş midir acaba diye endişeleniyorum. Değişik psikoloji içindeydiler aylarca çünkü. Bana bir soğukluğu olur mu acaba diye kendi kendime üzülüyorum:)) Pazartesi günü öğle vakti burada olacak kuşum, ama tabi biz salı sabahı görüşeceğiz:/ ailesiyle akrabalarıyla olacak ilk gün...
inşallah canım inşallah hasta olmaz :) tabi ki de öyle diyeceğiz ne saçma seyleri takıntı yapmışız dert etmişiz kendimize diyeceğiz :) askerinin bi görevi var mı benmki yazıcı bütün gün evrak işleri ile koşturuyorum çok yoğun geçiyor diyo hani daha görevi falan belli olmadıysa yazıcı olmaya falan çalışsın iş yoğunluğundan zaman nasıl geçiyor anlamaz hem
Çok teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun.. Bunu bile gözlerim dolu dolu yazıyorum inan, gözyaşım akmasın diye sıkıyorum kendimi Ben burada tüm asker bekleyenlere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım, sorunlarına ortak olmaya çalıştım şafakları bitene kadar destek oldum.. Bi mesaj atarlar yada buraya yazarlar diye bekledim ama sadece sen yazdın.. O yüzden sana ayrıca çok çok teşekkür ederimmm Siz de hep mutlu olun sevdiğinle inşaallah.. Bende yavaştan gidiyorum... Kendine çok iyi bak.. Unutma öyle böyle bitiyor, su gibi bitti geçti diyeceksin inan bana.. Hiç sıkma kendini, bu hasretin bile tadını çıkar.. Allaha emanetsin