• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlar askerime kargo yollamayı düşünüyorum ne yollayacagimi düşündüm tek sorum askerim yiyecek bişi gönderme burda içeri sokmuyolar yasak dedi anlamadım gitti ben abur cubur falan yollamayı düşünüyordum bide bu iki hediye falan siz gonderdiniz hiç böyle eline ulasmama yada yasak gibi bı durumla karşılaştınız mi

Kızlar askerime kargo yollamayı düşünüyorum ne yollayacagimi düşündüm tek sorum askerim yiyecek bişi gönderme burda içeri sokmuyolar yasak dedi anlamadım gitti ben abur cubur falan yollamayı düşünüyordum bide bu iki hediye falan siz gonderdiniz hiç böyle eline ulasmama yada yasak gibi bı durumla karşılaştınız mi

Paketli yiyecekler yani ambalajlı olan abur cuburlar hiçbir askeriyede yasak değil. Sıvı olan şeyler yasak, içine bir şey koyulur da askeri tehlikeye sokar diye. Ben yolladım bir sürü şey iki kere, hiç sıkıntı olmadı. Komutanlarıyla yediler. Ki çarşı iznine çıktıklarında askerler zaten marketten abur cubur yiyecek alıp giriyor askeriyeye içerde yesinler diye. Ayrıca öyle diyorsa madem ona en yakın ptt ye gönderirsin, o da çarşı izninde alır. Ptt de 1 hafta bekliyor isteğe göre. Ulaşmama durumu söz konusu değil hele ki batıda.. Hoppa

Paketli yiyecekler yani ambalajlı olan abur cuburlar hiçbir askeriyede yasak değil. Sıvı olan şeyler yasak, içine bir şey koyulur da askeri tehlikeye sokar diye. Ben yolladım bir sürü şey iki kere, hiç sıkıntı olmadı. Komutanlarıyla yediler. Ki çarşı iznine çıktıklarında askerler zaten marketten abur cubur yiyecek alıp giriyor askeriyeye içerde yesinler diye. Ayrıca öyle diyorsa madem ona en yakın ptt ye gönderirsin, o da çarşı izninde alır. Ptt de 1 hafta bekliyor isteğe göre. Ulaşmama durumu söz konusu değil hele ki batıda.. Hoppa

Bizimkiler 2 haftadır çarşıya çıkamıyor kilitlediler çarşıyı şimdi cezalı oldukları içinde belki yasaklanmıştır falan diye düşündüm ne bileyim bu akşam söyledim akrgo gonderecegimi bişi gönderme falan dedi bilemedim bi denemeyi düşünüyorum

Var kuzu benim askerim doguda yapti askerliğini yasakti yiyecek onlardd ama paketli findik fistik koydum koliye onlari aldilar.. saat hediye almistim atkı falan yollamistim parfumumu sıkıp.. oyle yani

Öyle malesef:/
Sen neredesin? Bekliyorum sabırsızlıkla:**

Unutmadimmm altnky altnky her gun girip okuyorum kizlar nasil moraller

Çok güzeldi yaa bir sarıldık varya anlatamam kızlar değişik bi histi bitti mi gerçekten dedim ağlamaya başladım bitti diyince daha çok sarıldık birbirmize çok güzel geçti 3-4 saat birlikteydik akşam ellerimiz hiç ayrılmadı başı hep omuzumdaydı.Ne kadar çok özlemişiz birbirimizi dün daha çok farkettim allah herkese nasip etsin kızlar.Ama bugün 3.günü gelişinin bazen hala askerdeymiş gibi hissediyorum ama yalan yok o yüzden dediğim gibi çok değişik bi hismiş ona hediye ettiğim bilekliği takmıştı ayy :KK36::KK60:

0F2mJKxh5Bl9UmPtDrtnwpZ5as7GDW_fSqHuK0cKkWWPrIEDQ7nHviQkTAHv0_v4IKE8USeVbxxMqFzOhzkWzlhV5WuSu40sO-aOXhNN2eM-oRC1m7lemR8nRqEFUazp65tt8KxjVQ1-W1HPjH4WQpxO13PK_5Yx5EBvcv628RoInFMZ9vOqQMumD-zoc7XW-i8byrMUxqbjriif569fsixrqGv1qSO8QUs9Ry8=w295-h219-nc
ŞAFAK 80 OSMANİYE
0F2mJKxh5Bl9UmPtDrtnwpZ5as7GDW_fSqHuK0cKkWWPrIEDQ7nHviQkTAHv0_v4IKE8USeVbxxMqFzOhzkWzlhV5WuSu40sO-aOXhNN2eM-oRC1m7lemR8nRqEFUazp65tt8KxjVQ1-W1HPjH4WQpxO13PK_5Yx5EBvcv628RoInFMZ9vOqQMumD-zoc7XW-i8byrMUxqbjriif569fsixrqGv1qSO8QUs9Ry8=w295-h219-nc

365 ile başladık yola
Şafak şimdi plakalarda
Şimdi durak Osmaniye’de

Az kaldı gidiyoruz tezkereye

Kızlaar sizin askeriyelerde de izinler iptal edildi mi? Ne güzel nisanda izne gelecekti 2. Bir emre kadar izinleri iptal etmişler zeytin dalı operasyonu nedeniyle.

Bizim 2 haftadır çarşılar kilit evciizinleri kilit. Bı kaç kişinin sorumsuzluğu yüzünden tüm bölüğe ceza verdiler bakalım bu hafta Nolcak

Bizim 2 haftadır çarşılar kilit evciizinleri kilit. Bı kaç kişinin sorumsuzluğu yüzünden tüm bölüğe ceza verdiler bakalım bu hafta Nolcak

Yok kuzum birkaç kişi yüzünden olanı sormuyorum zeytin dalı operasyonu için iptal edilmiş komutanların izinleri bile iptal olmuş. Telefonla görüşebiliyorsunuz değil mi nefes almak ister orda asker saçma saçma hareket ediyor bazıları çıldırıyorum.

Benimde nisanlim haftaya gidiyor kızlar
Acemi birliği Istanbul maltepe.
Nasıl bir yer acaba?
Allah herkesi sağ salim gelmesini nasip etsin inşallah

Yok kuzum birkaç kişi yüzünden olanı sormuyorum zeytin dalı operasyonu için iptal edilmiş komutanların izinleri bile iptal olmuş. Telefonla görüşebiliyorsunuz değil mi nefes almak ister orda asker saçma saçma hareket ediyor bazıları çıldırıyorum.

Konuşuyoruz kuzum çok şükür onda sorun yok :) aynen öyle bazıları sacmaladigi için suçsuz olanlarda ceza aliyor bakalım inşallah çarşıya çıkar ya baya sıkıldı çünkü bide hasta tam toparladı derken dün akşam nöbete gitti akşam sogugunu yedi bilmiyorum şuan nasıl geçer son konuştuğumuzda ateşim var diyordu koğuşun yarışı gripmis:/

Back