• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Konuşuyoruz kuzum çok şükür onda sorun yok :) aynen öyle bazıları sacmaladigi için suçsuz olanlarda ceza aliyor bakalım inşallah çarşıya çıkar ya baya sıkıldı çünkü bide hasta tam toparladı derken dün akşam nöbete gitti akşam sogugunu yedi bilmiyorum şuan nasıl geçer son konuştuğumuzda ateşim var diyordu koğuşun yarışı gripmis:/

İnşallah çıkabilirler çarşıya. Revire doktora gitse ya istirahat verseler nasıl dayanıyor ateşle allah korusun. Çok geçmiş olsun.

İnşallah çıkabilirler çarşıya. Revire doktora gitse ya istirahat verseler nasıl dayanıyor ateşle allah korusun. Çok geçmiş olsun.

Şuan daha iyi canım revire gitti zaten gecen ilaç falan verdiler dün aslında toparlamisti ama dün akşam nöbete giderken unutmuş ilaçlarını içmeyi soğuğu da yiyince nöbet dönüşü ateşim var diyordu bugün sordum daha iyiyim dedi yakalanmasa bari tekrar hepsine Allah acil şifa versin zaten askerlik sıkıntısını yaşıyorlar bide hasta olunca annelerine sevdiceklerini daha çok yanında isterler daha çok ihtiyaç duyarlar ,üzülürler :( sizin nasıl gidiyor askerin nasıl :*

Benim bir arkadasimda ist maltepede yapıyor çok çok rahat görüyorum facebookta devamli fotoğraf paylaşiyor :))
İnşallah rahat olur.
Usta birliği de kıbrıs magosa.
Onun hakkında bir bilginiz var mı

Evet kuşum çok şükür.. Hala inanasım yok:)) Sizin nasıl gidiyor aranız nasıl? Anlat bakayım..Hoppa Bir değişiklik var mı kendisinde?
Geldiğinde de öyle hissediyosun leyloş ben hala rüyada gibiyim sanki yine gidicekmiş gibi geliyo ama ona sorarsan o çok iyi :)) bi değişiklik yok sadece görüşmemize görüp sarılmalarımıza rağmen hala özlem var :)
senin ki pazar mı pazartesi mi geliyo :)

Geldiğinde de öyle hissediyosun leyloş ben hala rüyada gibiyim sanki yine gidicekmiş gibi geliyo ama ona sorarsan o çok iyi :)) bi değişiklik yok sadece görüşmemize görüp sarılmalarımıza rağmen hala özlem var :)
senin ki pazar mı pazartesi mi geliyo :)

Ne güzel o vakit kuzum:)) Bende değişmiş midir acaba diye endişeleniyorum. Değişik psikoloji içindeydiler aylarca çünkü. Bana bir soğukluğu olur mu acaba diye kendi kendime üzülüyorum:)) Pazartesi günü öğle vakti burada olacak kuşum, ama tabi biz salı sabahı görüşeceğiz:/ ailesiyle akrabalarıyla olacak ilk gün...

Şuan daha iyi canım revire gitti zaten gecen ilaç falan verdiler dün aslında toparlamisti ama dün akşam nöbete giderken unutmuş ilaçlarını içmeyi soğuğu da yiyince nöbet dönüşü ateşim var diyordu bugün sordum daha iyiyim dedi yakalanmasa bari tekrar hepsine Allah acil şifa versin zaten askerlik sıkıntısını yaşıyorlar bide hasta olunca annelerine sevdiceklerini daha çok yanında isterler daha çok ihtiyaç duyarlar ,üzülürler :KK43: sizin nasıl gidiyor askerin nasıl :*

İnşallah hepsi iyileşir de atlatırlar. Bir de hastalandıklarında mızmızlanmıyorlar mı hiç hasta olmazlar inşallah. Askerim iyi çok şükür inşallah hasta olmaz bu halde zor geçiyor hastalanınca hiç çekemez valla. Sabır dileyip duruyor, o orda sıkılınca bende burda sıkılıyorum. İlerde burayı okuduğumda ne saçma şeyleri dert edinmişiz diyeceğim eminim de bakalım askerim böyle düşünecek mi.

Arkadaşlar merhaba böyle bir topiğin olmasına nasıl sevindim anlatamam :) benim de eşim asker acemi birliği istanbul alemdagda idi bugün usta birliğine geçti Silivri cezaevine gönderildi nasıl bir yer bilgisi olan var mı? Hiç iyi şeyler duymadık çünkü :(

İnşallah hepsi iyileşir de atlatırlar. Bir de hastalandıklarında mızmızlanmıyorlar mı hiç hasta olmazlar inşallah. Askerim iyi çok şükür inşallah hasta olmaz bu halde zor geçiyor hastalanınca hiç çekemez valla. Sabır dileyip duruyor, o orda sıkılınca bende burda sıkılıyorum. İlerde burayı okuduğumda ne saçma şeyleri dert edinmişiz diyeceğim eminim de bakalım askerim böyle düşünecek mi.

inşallah canım inşallah hasta olmaz :) tabi ki de öyle diyeceğiz ne saçma seyleri takıntı yapmışız dert etmişiz kendimize diyeceğiz :) askerinin bi görevi var mı benmki yazıcı bütün gün evrak işleri ile koşturuyorum çok yoğun geçiyor diyo hani daha görevi falan belli olmadıysa yazıcı olmaya falan çalışsın iş yoğunluğundan zaman nasıl geçiyor anlamaz hem

Arkadaşlar merhaba böyle bir topiğin olmasına nasıl sevindim anlatamam :) benim de eşim asker acemi birliği istanbul alemdagda idi bugün usta birliğine geçti Silivri cezaevine gönderildi nasıl bir yer bilgisi olan var mı? Hiç iyi şeyler duymadık çünkü :KK43:

içini ferah tut canım hiç bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle Rabbim tüm askerlerimizi korusun .. Gideceği yer konusunda bir fikrim yok çevremde sorarım kulağıma gelenleri sana iletirim :)

içini ferah tut canım hiç bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle Rabbim tüm askerlerimizi korusun .. Gideceği yer konusunda bir fikrim yok çevremde sorarım kulağıma gelenleri sana iletirim :)
Çok sıkı bir yer olduğunu söyledi eşim girişte aramadıkları yerleri kalmamış telefon yasak tuşlu telefon askercell bile yasak telefonları toplamışlar almamışlar içeri hatta cınsel organlarına kadar bakmışlar o şekilde içeri uyuşturucu getirenler oluyormuş çok şaşırdım duyduğumda :/

Çok sıkı bir yer olduğunu söyledi eşim girişte aramadıkları yerleri kalmamış telefon yasak tuşlu telefon askercell bile yasak telefonları toplamışlar almamışlar içeri hatta cınsel organlarına kadar bakmışlar o şekilde içeri uyuşturucu getirenler oluyormuş çok şaşırdım duyduğumda :/

Doğrudur canım bu şekilde arama yapmaları yasaklama olması onların iyiliği için ama bide öyle düşün telefonolsa mesela kötü insanlar içeri uyuşturucu vs sokabilecek maalesef kurunun yanında da yas yanıyor ne yazık ki uzun dönem mi gitmişti sevdicegin :/

Doğrudur canım bu şekilde arama yapmaları yasaklama olması onların iyiliği için ama bide öyle düşün telefonolsa mesela kötü insanlar içeri uyuşturucu vs sokabilecek maalesef kurunun yanında da yas yanıyor ne yazık ki uzun dönem mi gitmişti sevdicegin :/
Ya illaki onların iyiliği için kötü tuşlu telefonlara mahkumlar bi dünya para karşılığında telefonu alıyormuş. Gerçi ne gardiyanları ne mahkumları görmüyorlarmıs onlarda askerleri görmüyormuş zaten ama askercellin bile yasak olması çok canımı sıktı. Zaten mimli olan 3 cezaevi varmış ankara Sincan, istanbul metris ve Silivri cezaevi. Eşim çok şanslı masallah kendine nasıl güzel bi yer seçmiş kurada :(

Kısa dönem gitmişti canım bugün 43 gün oldu

Ya illaki onların iyiliği için kötü tuşlu telefonlara mahkumlar bi dünya para karşılığında telefonu alıyormuş. Gerçi ne gardiyanları ne mahkumları görmüyorlarmıs onlarda askerleri görmüyormuş zaten ama askercellin bile yasak olması çok canımı sıktı. Zaten mimli olan 3 cezaevi varmış ankara Sincan, istanbul metris ve Silivri cezaevi. Eşim çok şanslı masallah kendine nasıl güzel bi yer seçmiş kurada :KK43:

Azıcık sikcaksiniz dişleri canım kısa dönem izin kullanmazsa 4 ay sonra gelicek inşallah kendisi iyi olsun da sana bi sekilde ulaşır konuşursunuz sen içini ferah tutmaya bak sen moralini yüksek tut ki askerine de moral verebil unutma o da senden destek alıyor

giphy.gif
ŞAFAK 78 KARABÜK
giphy.gif
Çadır kurdum Karabüğe
Diken oldum sizlere
İşte geldim gideceğim
Hayalim kalsın sizlere

İnşallah rahat olur.
Usta birliği de kıbrıs magosa.
Onun hakkında bir bilginiz var mı

Hayırlı teskereler şimdiden:))
Kıbrıs askerlik bakımından da çok rahat ve güzel bir yer.. Zaten tam tatil yeri, çarşısı da çok iyi geçer. Hoppa Çok şanslısınız:))

Back