• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Her ayrılığın, her özlemin de bir vuslatı var ama:KK60: neler yaptınız, nasıl geçirdiniz izin günlerini? Hoppa
Iki gün çok güzeldi sohbet muhabbet sinema derken hemen gecti. 9 gun izinli ama 3-4 günlugune alanyaya köyüne gitti bu haftasonu tekrar görüşürüz inşallah. Haftasonunu bekliyorum :)

1r9kxe.gif
ŞAFAK 81 Düzce
1r9kxe.gif
Sonunda plakalara da geldik. Hep bir gün azalır mı bu günler diye söylerken artık yavaş yavaş sonuna geliyoruz. :KK73:

Sağol canım ya geçmez dediğimiz günler geçiyor sonunda. 30 lara geldiğimde hatırlatırım :KK19:

Evet çok şükürHoppa ben gidince sıra artık sende :KK73:senin şafağı sayacağız;) tabi burası neden bomboş kaldı anlamadım ama.. bi üç dört kişi falanız sanırım.. oysa bir sürü bekleyen var. Bi bizim bu topik çok tenha:KK64:

Evet çok şükürHoppa ben gidince sıra artık sende :KK73:senin şafağı sayacağız:KK66: tabi burası neden bomboş kaldı anlamadım ama.. bi üç dört kişi falanız sanırım.. oysa bir sürü bekleyen var. Bi bizim bu topik çok tenha:KK64:

sessizdde herkes sanırım leylos bysa'da uğramaz oldu :(

Back