İstanbulda olmasına dakikalar kaldı bizim kavuşmamız yarın olucak. canımmmm çok teşekkür ederimmmm darısı sizlerin başına çok değişik bi duyguymuş yaa
Her güzel şeyin neden sonu var ki
Iki gün çok güzeldi sohbet muhabbet sinema derken hemen gecti. 9 gun izinli ama 3-4 günlugune alanyaya köyüne gitti bu haftasonu tekrar görüşürüz inşallah. Haftasonunu bekliyorum :)Her ayrılığın, her özlemin de bir vuslatı var amaneler yaptınız, nasıl geçirdiniz izin günlerini?
Ailesiyle bugün yarın benimle inşallah kuzum :)Siz neden yarın kavuşuyorsunuz? Amiin inşallah
Çok az kaldı kuzuuu
ŞAFAK 81 Düzce Sonunda plakalara da geldik. Hep bir gün azalır mı bu günler diye söylerken artık yavaş yavaş sonuna geliyoruz.
Sağol canım ya geçmez dediğimiz günler geçiyor sonunda. 30 lara geldiğimde hatırlatırımGözün aydııııın
İşte bundan sonrası su gibi30larda beni hatırla 30lar bana hiç geçmedi:))
Sağol canım ya geçmez dediğimiz günler geçiyor sonunda. 30 lara geldiğimde hatırlatırım
yenileri gelir belki 98 li olanlar ama fazla kişi yok nedenseEvet çok şükürben gidince sıra artık sende senin şafağı sayacağız tabi burası neden bomboş kaldı anlamadım ama.. bi üç dört kişi falanız sanırım.. oysa bir sürü bekleyen var. Bi bizim bu topik çok tenha
yenileri gelir belki 98 li olanlar ama fazla kişi yok nedense
Kizlar nasilsinizzzEvet en az buraya yorum yazılıyor. Eskiden önceki yıllar ne güzel yazışmışlar burada bir sürü asker yarenleri:)) Neyse biz bize yeteriz
Evet kuzum çok şükür.. Hala inanamıyorum.Yarın buradasın bak ona göre. Her şeyi uzun uzun anlatmadan sana buradan çıkış yok
ŞAFAK 81 Düzce Sonunda plakalara da geldik. Hep bir gün azalır mı bu günler diye söylerken artık yavaş yavaş sonuna geliyoruz.
Evet çok şükürben gidince sıra artık sende senin şafağı sayacağız tabi burası neden bomboş kaldı anlamadım ama.. bi üç dört kişi falanız sanırım.. oysa bir sürü bekleyen var. Bi bizim bu topik çok tenha
teşekkür ederim canımoo plakalar en hızlı geçen süreç
gözün aydın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?