- 24 Eylül 2014
- 287
- 132
- 73
- 28
Bende hafta sayıyorum canım hem sayı olarak küçük kalıyor hem de ne bileyim sanki çok az zaman kalmış gibi geliyor
Askerimin taktiği o haftalardan düşüyodu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hafta sayıyorum canım hem sayı olarak küçük kalıyor hem de ne bileyim sanki çok az zaman kalmış gibi geliyor
Yapamam ki çalışıyorum kuzenimin düğünü var diye herşeye izin aldım şimdi o gelicek ama ben izin alamıyorum. pazartesi gelicek ama pazartesi görüşücekken iptal oldu çünkü dayısı görmeye gelicekmiş bende tamam dedim salı görüşücez artık görüşmesinde değilim gelsinaynı havayı soluyalım da başka bişey istemiyorm
Bizimde görüşmemiz sorun olacak gibi, ailesi bırakmıyor. Oysa gün gün ben karaladım her şafağı, ben saydım Olsun kuzum dediğin gibi.. sen de diğer gün görürsün. Mühim olan artık bu şafakların bitmesi.. Artık bitince tüm günler bizlerin:))
Ben de C Chharlotte gibi işten yeni geldim nasıl yoğun saçma bir gündü yahu beynim yandı. Napıyorsunuz bakalım kizlaaar sen napıyorsun bakalım nasıl gidiyor :)
Kızlar bu aksam sevgilimle buluşacagim dun gece izne geldii çok mutluyummm
Burdayıım. Kdv zamanı ya yoğunuz bu sıralar.
Şafak 285
İsten yeni geldim canım baya stresli geçtiği için günüm anca akşamları girebiliyorum nasılsın napiyorsun ohhh sevdiğin yarın izne geliyor ne kadar güzel 84 gün sonrada tamamen yanında olacak inşallah:))
güzel ama bollll heyecanlı zaman gemiyor son 1 gün kaldıBen de C Chharlotte gibi işten yeni geldim nasıl yoğun saçma bir gündü yahu beynim yandı. Napıyorsunuz bakalım kizlaaar sen napıyorsun bakalım nasıl gidiyor :)
Huhuuu sıra sana geldi demek çok heyecanlı :)Ne boya ne badana Şafak sadece 01 ADANA
Ölücem heyecandan galiba
Ne boya ne badana Şafak sadece 01 ADANA
Ölücem heyecandan galiba
Harbiden nasıl güzel denk gelmiş hepinizinki arka arkaya benimki Allah nasip ederse seneye jdjdjd
Şafak 8 Tekli rakamlara da düştük çok şükür