Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bide beni düşün kuzu ya tabii ki burdayım birimiz kavuşucak ki diğerine sıra gelsin hemen peşimde seni bekliyorummm

Bugünleri de gördük ya gözümüz açık gitmeyiz:)) Bazen şaka gibi geliyor hala, sanki izne geliyor gibi. İnşaallah kuzum, geliyorum ardından inşallah geldikten sonra da her şey bizler için çok güzel olur

Amiinnn kuşum inşallahhhh banada öyle geliyo ona diyorum ki sanki izne geliyosun öyle hissediyorum diyorum ben gayet tamamen dönücekmişim gibi geliyo arkama bile bakmadan gelicem diyo

Vee doğan güneş kızlarr

Biz askerimle hep şunu diyorduk bir gün bitecek bir gün kalacak bugün bitince yarın aynı havayı soluycaz allahın izniyle darısı burda ki bütün kızçelerin başına

Gözün aydıııın kuşum

ALTNKY’NİN YARENLİK (Artık Hür General) PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ

O zaman bunu bi pastayla kutlayalım üfle

Cupcakelerimiz ve limonatamız da hazır

Şimdi de partiiiiii

Parti şapkanı da seç bakalım Onlar teskere partisi yapıyor, sana da bi parti yapayım buradan dedim

Son düzenleme:

Yaaaa sen bitanesinnn
Oooo sabahlar olmasııınnnn
Erik dalı oynayalım

Vee doğan güneş kızlarr

Biz askerimle hep şunu diyorduk bir gün bitecek bir gün kalacak bugün bitince yarın aynı havayı soluycaz allahın izniyle darısı burda ki bütün kızçelerin başına

Canıım ne güzel sadece saatleriniz kaldı kavuşmanızaa gözün aydıın. Kavuşma anınızı yaz mutlakaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…