Yaa sorma ölüyorum heyecandan geçmiyo dakikalar saniyeler :) o şuanda teskere partisi yapıyoHuhuuu sıra sana geldi demek çok heyecanlı :)
Yaa maşallah size inşallah tamamen döndüğünde de böyle olursunuz :)Offf bugün buluştuk herşey harikaydi rüyada gibiyim gerçek olamayacak kadar güzeldi hiç ayrılmamisiz gibiydi
Bide beni düşün kuzu ya tabii ki burdayım birimiz kavuşucak ki diğerine sıra gelsin hemen peşimde seni bekliyorummmAy ben bile heyecanlandım:)) Burada ol mutlaka bak kavuştuğunuz günün akşamı dasıra yavaştan bana geldi
Bitirmişsiniz Allahım bir daha ayrılık yaşatmasın çok mutlu olun. Ay ne heyecanlı yaNe boya ne badana Şafak sadece 01 ADANA
Ölücem heyecandan galiba
Bide beni düşün kuzu ya tabii ki burdayım birimiz kavuşucak ki diğerine sıra gelsin hemen peşimde seni bekliyorummm
Bugünleri de gördük ya gözümüz açık gitmeyiz:)) Bazen şaka gibi geliyor hala, sanki izne geliyor gibi. İnşaallah kuzum, geliyorum ardındaninşallah geldikten sonra da her şey bizler için çok güzel olur
Bitirmişsiniz Allahım bir daha ayrılık yaşatmasın çok mutlu olun. Ay ne heyecanlı yasıra sıra bitiriyorsunuz
Amin inşallah canım ya
Amin kuzumm allah razı olsun sıra sizlerde artık hayırlısıyla bitirip gelmesini göstersin hepimize
Kizlar nasil gidiyor hepinizi takip ediyorum merak etmeyin Allah bian once kavustursun.. zamani durduramazlar unutmayinn
Vee doğan güneş kızlarr
Biz askerimle hep şunu diyorduk bir gün bitecek bir gün kalacak bugün bitince yarın aynı havayı soluycaz allahın izniyle darısı burda ki bütün kızçelerin başına
Gözün aydıııın kuşum
ALTNKY’NİN YARENLİK (Artık Hür General) PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ
O zaman bunu bi pastayla kutlayalımüfle Eki Görüntüle 2098084
Cupcakelerimiz ve limonatamız da hazır
Eki Görüntüle 2098091 Eki Görüntüle 2098090
Şimdi de partiiiiii
Eki Görüntüle 2098088
Eki Görüntüle 2098085
Eki Görüntüle 2098092
Parti şapkanı da seç bakalımOnlar teskere partisi yapıyor, sana da bi parti yapayım buradan dedim
Vee doğan güneş kızlarr
Biz askerimle hep şunu diyorduk bir gün bitecek bir gün kalacak bugün bitince yarın aynı havayı soluycaz allahın izniyle darısı burda ki bütün kızçelerin başına
Canıım ne güzel sadece saatleriniz kaldı kavuşmanızaa gözün aydıın.Kavuşma anınızı yaz mutlakaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?