- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
inşallah canım ya yarın belli olacak bakalımAllah kavuştursun canım inşallah hayırlı bi yer çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım ya yarın belli olacak bakalımAllah kavuştursun canım inşallah hayırlı bi yer çıkar
bizde öyleyiz şimdi geliş gününü hesaplıyoruz uçakla gelirim şu gün çıkarım izin al diyor bi 10 gün bu tarz konuşmalarımız oluyor
Evet haftaya geçiyoruz bakalım baya heyecanlı şimdiden o heyecanlandıkça ben daha çok heyecan yapıyorum:)Ahh şu planlar.. En güzel kısmı bi yandan da en üzücü kısmı.. Gerçi sizin bişi kalmadı çift rakamlar şükür
Evet haftaya geçiyoruz bakalım baya heyecanlı şimdiden o heyecanlandıkça ben daha çok heyecan yapıyorum:)
İnşallah canım hedef koymak iyi oluyor iyi ne güzel canım böyle böyle geçecek işte ne kadar yoğun olursa o kadar çabuk geçiyor zaman.Darısı başımıza bizde 15 gün sonra 200leri bitircez böyle ufak hedefler koyduk kendimize 200lerden bi 15 20 gün düşünce ben gideyim yanına diyorum sonra o izne gelicek zaten nikah işlemleri için izinden döndüğü zaman çok da bişi kalmicak bide düğün de yaklaşacağı için koşturma içinde hiç bişi anlamam diye düşünüyorum hadi ben bi şekilde zaman geçircem de o napıcak şu aralar baya yoğun hatta yerine geçtiğinden beri yoğun inşallah böyle de devam eder zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor çünkü
İnşallah canım hedef koymak iyi oluyor iyi ne güzel canım böyle böyle geçecek işte ne kadar yoğun olursa o kadar çabuk geçiyor zaman.
Canim valla bana hic gitmemis gibi geliyor bazen.. bazende cok farkli geliyor her sey. Ama cok sukur yoluna girecek gibi hissediyorum Allah kavustursun az kaldi balim dusunme bunlari
Kendimi gördüm resmen bende hep hedef koyardım şu tarihe kadar şu kadar kalıyo sonra bu tarihte şöyle oluyo bu tarihten sonra bu kadar kalıyo diye diye bitirdik çok şükür bide ben mesela gün saymazdım ay olarak sayardm bu ayda bittti çok şükür diye :)Darısı başımıza bizde 15 gün sonra 200leri bitircez böyle ufak hedefler koyduk kendimize 200lerden bi 15 20 gün düşünce ben gideyim yanına diyorum sonra o izne gelicek zaten nikah işlemleri için izinden döndüğü zaman çok da bişi kalmicak bide düğün de yaklaşacağı için koşturma içinde hiç bişi anlamam diye düşünüyorum hadi ben bi şekilde zaman geçircem de o napıcak şu aralar baya yoğun hatta yerine geçtiğinden beri yoğun inşallah böyle de devam eder zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor çünkü
Daha şimdi girebildim kuzum
Son günlerin sıkıntısı içindeyim.. içimde bi sıkıntı var anlayamadığım...
Hatta bakkın nasıl bitirdim ajandayı
Banada olmuştu hatırlarsan depresyona girmiştim 2 günlüğüne geçiyo allahın izniyle sıkma tarliş canını şafak kaç tatlımmm???
Bişey atıcaktmda olmadı galiba. Şafak sıkıştırıyo son günlerde ister istemez o sitres insanı yıpratıyo geçer merak etme sen iyi olda gerisi mühim değil.. çok deli heyecanlıyım anlamsızca garip geliyo sanki tamamen dönüyomuş gibi değilde izne geliyormuş gibi hissediyorum:))Değişik bi his.. Hiç bu kadar kendimi kötü hissetmemiştim bir yıl boyunca. Elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım, daralıyorum.. şafakfan mı yoksa başka bir şey mi anlamadım... Şafak 10 kuşum... sende heyecan nasıl?:)) foto mu koydun gelmedi?
Bişey atıcaktmda olmadı galiba. Şafak sıkıştırıyo son günlerde ister istemez o sitres insanı yıpratıyo geçer merak etme sen iyi olda gerisi mühim değil.. çok deli heyecanlıyım anlamsızca garip geliyo sanki tamamen dönüyomuş gibi değilde izne geliyormuş gibi hissediyorum:))
Hemen toniklere başlamalısınnn bende kilo aldım resmen ya normalde onun geliceği hafta iştahım kapanırdı şimdi açıldı anlamadım bende ki şansıİnşaallah geçer biter artık.. koskoca 1 yıl.. ne güzel kuzum bu heyecanlar inan bende öyle hissediyorum sanki 1 haftalığına izne gelecek sonra yine yolcu edecekmişim gibi ömür boyu beklemeye endekslemişiz herhalde beynimizi benim stresten sivilcelerim çıktı. Ki normalde hayatımda sivilce görmemişimdir. Tipim kaydı iyice tam gelecekken şansa bak
Hemen toniklere başlamalısınnn bende kilo aldım resmen ya normalde onun geliceği hafta iştahım kapanırdı şimdi açıldı anlamadım bende ki şansı
Kesinlikle ama biticek inşallah sıkma güzel canını
Kendimi gördüm resmen bende hep hedef koyardım şu tarihe kadar şu kadar kalıyo sonra bu tarihte şöyle oluyo bu tarihten sonra bu kadar kalıyo diye diye bitirdik çok şükür bide ben mesela gün saymazdım ay olarak sayardm bu ayda bittti çok şükür diye :)
Bende öyle valla, saldım kendimi iyice.. şimdi geliyorum dese pijamalarımla çıkarım. Öyle kötüyüm ruhen inşaallah kuşum, bekliyoruz bakalım.. pazartesi geliyordu değil mi? Hazırlık falan yapmayı düşünüyor musun? Ben internette gördüm şimdide teskere pastası süslemeler falan..