Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Her zaman yanında olan birinin bu şekilde gitmesi .. Bayağı korkuyorum

Evlerimiz bile yan yana .. ailem oldu neredeyse ve sıkılmıyoruz artık alıştık .. hastalanıyorum o oluyo her zaman .. ailemlede aram iyi değil 4 sene oldu .. zor olacak ..

Evlerimiz bile yan yana .. ailem oldu neredeyse ve sıkılmıyoruz artık alıştık .. hastalanıyorum o oluyo her zaman .. ailemlede aram iyi değil 4 sene oldu .. zor olacak ..

Şafak 299 sonunda 300lerden kurtulduuuukkkk
Mehtaaap 2 ayyy 2 gün sonra sevdiceğimin yanındayım birkaç saatte olsa görebileceğim, vakit geçirebileceğiz, gözlerine bakabileceğim, ellerini tutabileceğim çok heyecanlandııımmmm.
Yıl sonundan beri işler yoğundu yeni gördüm yazabildim.

Her zaman yanında olan birinin bu şekilde gitmesi .. Bayağı korkuyorum

Çok iyi anlıyorum canım sürekli gördüğün birini uzun bir süre göremeyecek olmak insanı korkutuyor.. Aynı duyguları yaşadım biliyorum ama dediğim gibi ilk zamanlar zorlansanda kendine meşgale bulduğun sürece çok fazla aklına gelmemeye başlıyor. Hem bir de artık telefon götürmek serbest biz acemi birliğindeyken telefon götürmemiştik bilmyiorduk düşünsene günde en fazla 2 kez konuşuyorduk arayamıyordu çok fazla ama senin öyle bir derdin olmaz mesaj atarsın o görünce müsait oldgunda yazar cevap verir :) kendini iyi yönde motive et ki sevdiğinde senden güç alsın nereye gideceği belli olmuş muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…