• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bizde 10 gün sonra başlıyoruz saymaya .. Bayağı zorlayacak gibi görünüyor . Uzun süredir bir ilişkimiz var evlilik için askerliği bekledik . Inşallah 365 ten başlayacağız .. Şimdiden başladı gözler dolmaya bakalım nasıl geçecek :(

havai-fisek-hareketli-resim-0095.gif
ŞAFAK 100

Her şeyi bir zamanı var
Aminler boşuna değil.
Umud, dua ve sabır gerek

Ne rütbe ne rakam
Atarsa çift rakam:21:

Bizde 10 gün sonra başlıyoruz saymaya .. Bayağı zorlayacak gibi görünüyor . Uzun süredir bir ilişkimiz var evlilik için askerliği bekledik . Inşallah 365 ten başlayacağız .. Şimdiden başladı gözler dolmaya bakalım nasıl geçecek :KK43:
kıyamam kuzum ya. Geçiyo merak etme bak burda ki çoğu kişi bitirdi bizlerede az kaldı bi şekilde bitiyo merak etme kendinizi yıpratmamaya bakın.

Bizde 10 gün sonra başlıyoruz saymaya .. Bayağı zorlayacak gibi görünüyor . Uzun süredir bir ilişkimiz var evlilik için askerliği bekledik . Inşallah 365 ten başlayacağız .. Şimdiden başladı gözler dolmaya bakalım nasıl geçecek :KK43:

Oyy minnak kuş:)) Bende şimdi ilk yolladığım günü hatırladım da, gözlerim balon gibi gezdim bir hafta:)) Ama 300ler bitince çook hızlı geçti, şimdi 24 gün kaldığına inanamıyorum bazen.. Hiç sıkma kendini, bu 10 günü güzel değerlendirin;)

ŞAFAK 100

Her şeyi bir zamanı var
Aminler boşuna değil.
Umud, dua ve sabır gerek

Ne rütbe ne rakam
Atarsa çift rakam:21:

Ohh izinleri düşmüşsün:)) Çift rakamlar özellikle plakalar çok eğlenceli.. Şimdi daha hızlı geçecek inan;) Tabi son 30 için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, sinir oldum ben bu son bir aya:KK33:

Ohh izinleri düşmüşsün:)) Çift rakamlar özellikle plakalar çok eğlenceli.. Şimdi daha hızlı geçecek inan:KK66: Tabi son 30 için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, sinir oldum ben bu son bir aya:KK33:
Evet sıkıldım üçlü rakamlardan geçmek bilmedi. Zaten bu saatten sonra izine de gelmez ah ah. İnşallah dediğin gibi geçer gider bu günlerde. Ay bu son bir ay için herkes aynı diyor ya ama bunca ay geçmiş bak yavaş yavaş sonuna geliyorsunuz artık :KK19:

Evet sıkıldım üçlü rakamlardan geçmek bilmedi. Zaten bu saatten sonra izine de gelmez ah ah. İnşallah dediğin gibi geçer gider bu günlerde. Ay bu son bir ay için herkes aynı diyor ya ama bunca ay geçmiş bak yavaş yavaş sonuna geliyorsunuz artık :KK19:

Gerçekten ikili rakamlar bir başka güzel:)) benim en nefret ettiğim 300lerdi:)) Bir de 30lar:p Aynen öyle kuzum ama son vakitler nedense yavaş geçiyor, garip.. Siz askerinle nasilsiniz, araniz nasil? Biz geçen döktürdük dertleri şikayetleri burada:)))

Ay şimdi o zamanları hatırladım ilk gittiğinde inanamamıştım gittiğine. Sonra yemin töreni olduğunda tamam asker şimdi o demiştim. Ama böyle beklemek belkide beklemelerin en güzeli en heyecanlısı özlemlisi. Sonunda kavuşma varsa güzeldir ayrılıklar. Bazen ağlarsın bazen zaman geçmiyor diye daralırsın işte öyle karmakarışık bir duygu. Şimdi geçmez dediğimiz zaman elbet gelip geçecek. Önemli olan birbirinizi üzmeden geçirmek bu günleri.

Gerçekten ikili rakamlar bir başka güzel:)) benim en nefret ettiğim 300lerdi:)) Bir de 30lar:p Aynen öyle kuzum ama son vakitler nedense yavaş geçiyor, garip.. Siz askerinle nasilsiniz, araniz nasil? Biz geçen döktürdük dertleri şikayetleri burada:)))
Bakalım biz nasıl geçireceğiz. Bizimkide iyiydik aslında ama bugünler de zaman geçmiyor demeye başladı. hep zaman nasıl geçiyor anlamadım diyen adam gitti zaman geçmiyor diyip duruyor. Gerçi bende aynıyım ama fazla belli etmemeye çalışıyorum. Arayı düzelttiniz mi siz.

Bakalım biz nasıl geçireceğiz. Bizimkide iyiydik aslında ama bugünler de zaman geçmiyor demeye başladı. hep zaman nasıl geçiyor anlamadım diyen adam gitti zaman geçmiyor diyip duruyor. Gerçi bende aynıyım ama fazla belli etmemeye çalışıyorum. Arayı düzelttiniz mi siz.

İşte bu son vakitlerde var bi yavaşlık:)) Bir de seninki izinde kullanmiyor ya, zaman geçmiyor demesi normal. Kim bilir nasıl bunalmıştır..Çarşı izinleri oluyor mu? Dün yine bi zıtlaştık ama bugün çok şükür düzeldi aramız, anlattı anlattı dinledim uzun uzun.. Geçecek inşaallah bu günler..

İşte bu son vakitlerde var bi yavaşlık:)) Bir de seninki izinde kullanmiyor ya, zaman geçmiyor demesi normal. Kim bilir nasıl bunalmıştır..Çarşı izinleri oluyor mu? Dün yine bi zıtlaştık ama bugün çok şükür düzeldi aramız, anlattı anlattı dinledim uzun uzun.. Geçecek inşaallah bu günler..
Aslında gelse bana da kendine de iyi gelecekti ama fazla birşey diyemedim o konuda. Evet çok bunaldı aslında adliye işleri yaptığından hergün dışarı çıkıyor ama çarşıya bir aydır bir türlü çıkamadı. Aman hep iyi olun inşallah. Bitecek bu günlerde

Aslında gelse bana da kendine de iyi gelecekti ama fazla birşey diyemedim o konuda. Evet çok bunaldı aslında adliye işleri yaptığından hergün dışarı çıkıyor ama çarşıya bir aydır bir türlü çıkamadı. Aman hep iyi olun inşallah. Bitecek bu günlerde

İyi gelirdi evet ama olsun 17 gün erken çıkmakta çok çok iyi gelir. Ben birde benimkini carsiya ciktiginda kiskaniyorum, illet huy illet:)) İnşaallah bekliyoruz bakalim...

İyi gelirdi evet ama olsun 17 gün erken çıkmakta çok çok iyi gelir. Ben birde benimkini carsiya ciktiginda kiskaniyorum, illet huy illet:)) İnşaallah bekliyoruz bakalim...
Evet öyle avutuyoruz kendimizi artık ya HoppaAz kaldı 24 gün sonra kavuşacaksınız artık az daha sabır.

Hayırlısı olsun canım zaman elbette bi şekilde geçiyor önemli olan kendine kafa dağıtıcı bişiler bulmak çünkü sürekli düşündüğün zaman gerçekten zaman geçmiyor gibi oluyor :)) ilk gönderdiğin zaman biraz boşluğa düşmüş gibi hissedebilirsin kendini uzun süreli ilişkiniz var ve yüksek ihtimalle de sık görüşiyorsunuzdur :) ilk zamanlar insana zor geliyor ama 300lerden sonra daha hızlı oluyor ve sende alışmış oluyorsun zatem :)) yemin töreni ayrı bi keyif çok farklı bi duygu, gurur verici bi olay inşallah yemin töreninde yanında olursan ne demek istediğimi anlayacaksın :) hadi bakalım Allah kavuştursun güzellik :*

Back