- 24 Eylül 2014
- 287
- 132
- 73
- 28
Ağır gelmeye başladı sanki bu beklemek çok özleyince böyle oldum gliba ama bugün daha iyiyimSıkntin ne canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağır gelmeye başladı sanki bu beklemek çok özleyince böyle oldum gliba ama bugün daha iyiyimSıkntin ne canim
kıyamam kuzum ya. Geçiyo merak etme bak burda ki çoğu kişi bitirdi bizlerede az kaldı bi şekilde bitiyo merak etme kendinizi yıpratmamaya bakın.Bizde 10 gün sonra başlıyoruz saymaya .. Bayağı zorlayacak gibi görünüyor . Uzun süredir bir ilişkimiz var evlilik için askerliği bekledik . Inşallah 365 ten başlayacağız .. Şimdiden başladı gözler dolmaya bakalım nasıl geçecek
Bizde 10 gün sonra başlıyoruz saymaya .. Bayağı zorlayacak gibi görünüyor . Uzun süredir bir ilişkimiz var evlilik için askerliği bekledik . Inşallah 365 ten başlayacağız .. Şimdiden başladı gözler dolmaya bakalım nasıl geçecek
ŞAFAK 100
Her şeyi bir zamanı var
Aminler boşuna değil.
Umud, dua ve sabır gerek
Ne rütbe ne rakam
Atarsa çift rakam
Evet sıkıldım üçlü rakamlardan geçmek bilmedi. Zaten bu saatten sonra izine de gelmez ah ah. İnşallah dediğin gibi geçer gider bu günlerde. Ay bu son bir ay için herkes aynı diyor ya ama bunca ay geçmiş bak yavaş yavaş sonuna geliyorsunuz artıkOhh izinleri düşmüşsün:)) Çift rakamlar özellikle plakalar çok eğlenceli.. Şimdi daha hızlı geçecek inan Tabi son 30 için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, sinir oldum ben bu son bir aya
Evet sıkıldım üçlü rakamlardan geçmek bilmedi. Zaten bu saatten sonra izine de gelmez ah ah. İnşallah dediğin gibi geçer gider bu günlerde. Ay bu son bir ay için herkes aynı diyor ya ama bunca ay geçmiş bak yavaş yavaş sonuna geliyorsunuz artık
Ay şimdi o zamanları hatırladım ilk gittiğinde inanamamıştım gittiğine. Sonra yemin töreni olduğunda tamam asker şimdi o demiştim. Ama böyle beklemek belkide beklemelerin en güzeli en heyecanlısı özlemlisi. Sonunda kavuşma varsa güzeldir ayrılıklar. Bazen ağlarsın bazen zaman geçmiyor diye daralırsın işte öyle karmakarışık bir duygu. Şimdi geçmez dediğimiz zaman elbet gelip geçecek. Önemli olan birbirinizi üzmeden geçirmek bu günleri.Bizde 10 gün sonra başlıyoruz saymaya .. Bayağı zorlayacak gibi görünüyor . Uzun süredir bir ilişkimiz var evlilik için askerliği bekledik . Inşallah 365 ten başlayacağız .. Şimdiden başladı gözler dolmaya bakalım nasıl geçecek
Bakalım biz nasıl geçireceğiz. Bizimkide iyiydik aslında ama bugünler de zaman geçmiyor demeye başladı. hep zaman nasıl geçiyor anlamadım diyen adam gitti zaman geçmiyor diyip duruyor. Gerçi bende aynıyım ama fazla belli etmemeye çalışıyorum. Arayı düzelttiniz mi siz.Gerçekten ikili rakamlar bir başka güzel:)) benim en nefret ettiğim 300lerdi:)) Bir de 30lar Aynen öyle kuzum ama son vakitler nedense yavaş geçiyor, garip.. Siz askerinle nasilsiniz, araniz nasil? Biz geçen döktürdük dertleri şikayetleri burada:)))
Bakalım biz nasıl geçireceğiz. Bizimkide iyiydik aslında ama bugünler de zaman geçmiyor demeye başladı. hep zaman nasıl geçiyor anlamadım diyen adam gitti zaman geçmiyor diyip duruyor. Gerçi bende aynıyım ama fazla belli etmemeye çalışıyorum. Arayı düzelttiniz mi siz.
Aslında gelse bana da kendine de iyi gelecekti ama fazla birşey diyemedim o konuda. Evet çok bunaldı aslında adliye işleri yaptığından hergün dışarı çıkıyor ama çarşıya bir aydır bir türlü çıkamadı. Aman hep iyi olun inşallah. Bitecek bu günlerdeİşte bu son vakitlerde var bi yavaşlık:)) Bir de seninki izinde kullanmiyor ya, zaman geçmiyor demesi normal. Kim bilir nasıl bunalmıştır..Çarşı izinleri oluyor mu? Dün yine bi zıtlaştık ama bugün çok şükür düzeldi aramız, anlattı anlattı dinledim uzun uzun.. Geçecek inşaallah bu günler..
Aslında gelse bana da kendine de iyi gelecekti ama fazla birşey diyemedim o konuda. Evet çok bunaldı aslında adliye işleri yaptığından hergün dışarı çıkıyor ama çarşıya bir aydır bir türlü çıkamadı. Aman hep iyi olun inşallah. Bitecek bu günlerde
Evet öyle avutuyoruz kendimizi artık ya Az kaldı 24 gün sonra kavuşacaksınız artık az daha sabır.İyi gelirdi evet ama olsun 17 gün erken çıkmakta çok çok iyi gelir. Ben birde benimkini carsiya ciktiginda kiskaniyorum, illet huy illet:)) İnşaallah bekliyoruz bakalim...
Evet öyle avutuyoruz kendimizi artık ya Az kaldı 24 gün sonra kavuşacaksınız artık az daha sabır.
Bizde 10 gün sonra başlıyoruz saymaya .. Bayağı zorlayacak gibi görünüyor . Uzun süredir bir ilişkimiz var evlilik için askerliği bekledik . Inşallah 365 ten başlayacağız .. Şimdiden başladı gözler dolmaya bakalım nasıl geçecek
Az daha dayan canım az kaldı son hafta bitiyor bak kaç ayı geride bıraktınız son bir hafta mı geçmeyecek. Tabi heyecandan şimdi geçmez olur ama tatlı heyecanlar bunlarYa bu son gunler gecmiyo kizlar