Ahaha deli kız seni :) ben de napayim yeni iş güç uğraşıyorum sen nasılsın napıyorsun :)
İşe girdin mi?:)) Ben hala şafak sayıyorum 21 gün var gelmesine daha ama ben gittim alışveriş yaptım, elbise takı toka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha deli kız seni :) ben de napayim yeni iş güç uğraşıyorum sen nasılsın napıyorsun :)
Girdim canım girdim işte bir hafta oldu :) iyi yapmışsın canım şimdiden işte ne güzel heyecan oldu Bysa nin da zaten sayılı günler kaldı :)İşe girdin mi?:)) Ben hala şafak sayıyorum 21 gün var gelmesine daha ama ben gittim alışveriş yaptım, elbise takı toka
Girdim canım girdim işte bir hafta oldu :) iyi yapmışsın canım şimdiden işte ne güzel heyecan oldu Bysa nin da zaten sayılı günler kaldı :)
İnşallah canım şuan ofisteyim haftaya laboratuvara geçeriz diye düşünüyorum şuan rahatım çok şükür baya cefa cektiydim:) az kalmış senin de bunlar güzel zamanlar aslında özlemin de yeri ayrı güzel biliyor musun :)Hayırlı olsun, inşaallah rahat edeceğin bir yerdir:)) aynen o zaten bitirdi sayılır:)) keşke bizimde haftaya bitmiş olsaydı
İnşallah canım şuan ofisteyim haftaya laboratuvara geçeriz diye düşünüyorum şuan rahatım çok şükür baya cefa cektiydim:) az kalmış senin de bunlar güzel zamanlar aslında özlemin de yeri ayrı güzel biliyor musun :)
Canim kusura bakmayin bende giremedim.. insallah Allah hepinize nasip etsinGirdim canım girdim işte bir hafta oldu :) iyi yapmışsın canım şimdiden işte ne güzel heyecan oldu Bysa nin da zaten sayılı günler kaldı :)
Kızlar whatsapp grubumuz var bayanlarla, hamile annelerle, dogum yapan annelerle, hepimiz bayanız. Katılmak isterseniz linkimiz yukarıda beklerim sizleride. Görüşmek üzere inşallah
Girmeyeceksen yazma arkadasım. Giren var iyi akşamlarLink vermek yasak. Hem ne bilelim kadın mısın erkek misin. Bu şekilde kimse gelmez gruba falan, boşuna çaba sarfetmeyin.
Girmeyeceksen yazma arkadasım. Giren var iyi akşamlar
Bakar bırazdan by byySen gelip bizim topiğimize yazıyorsun. Tövbe estağfurullah. Size de iyi akşamlar. Mune bir bakar mısın bu kişiye.
Malesef .. Benim tatil günümü bekliyor.. zaten şuan tecilli o yüzden askerlik şubesine gider gitmez sıra beklemeyecek direk muayene olucak 1 hafta içerisinde çağıracaklar .. En azından zaman gecirelim diye tatil günümü bekledik bu cuma gidiyoruz Allah nasip ederse .. Evet çok korkuyorum yani Her animda o yAnimda birazda korku var tabi burda annesi gibiyim :) inşallah buda geçecek ..Çok iyi anlıyorum canım sürekli gördüğün birini uzun bir süre göremeyecek olmak insanı korkutuyor.. Aynı duyguları yaşadım biliyorum ama dediğim gibi ilk zamanlar zorlansanda kendine meşgale bulduğun sürece çok fazla aklına gelmemeye başlıyor. Hem bir de artık telefon götürmek serbest biz acemi birliğindeyken telefon götürmemiştik bilmyiorduk düşünsene günde en fazla 2 kez konuşuyorduk arayamıyordu çok fazla ama senin öyle bir derdin olmaz mesaj atarsın o görünce müsait oldgunda yazar cevap verir :) kendini iyi yönde motive et ki sevdiğinde senden güç alsın nereye gideceği belli olmuş muydu
Çok teşekkür ederim .. tabi ki de yanında olacağım :) Inşallah kendimi tutabilirim .. Bende yeri çok farklı onun baba abi arkadaş .. Kendimizi cabuk geçecek telefon var izinler var diye avutuyoruz iste .. her gün ziyarete gidicem diye korkuyorum teşekkürler önerileriniz için :)Hayırlısı olsun canım zaman elbette bi şekilde geçiyor önemli olan kendine kafa dağıtıcı bişiler bulmak çünkü sürekli düşündüğün zaman gerçekten zaman geçmiyor gibi oluyor :)) ilk gönderdiğin zaman biraz boşluğa düşmüş gibi hissedebilirsin kendini uzun süreli ilişkiniz var ve yüksek ihtimalle de sık görüşiyorsunuzdur :) ilk zamanlar insana zor geliyor ama 300lerden sonra daha hızlı oluyor ve sende alışmış oluyorsun zatem :)) yemin töreni ayrı bi keyif çok farklı bi duygu, gurur verici bi olay inşallah yemin töreninde yanında olursan ne demek istediğimi anlayacaksın :) hadi bakalım Allah kavuştursun güzellik :*
Inşallah ( ama daha gitmeden benim her gördüğümde gözlerim dolamaya başladı bile bakalım nasıl gondericmkıyamam kuzum ya. Geçiyo merak etme bak burda ki çoğu kişi bitirdi bizlerede az kaldı bi şekilde bitiyo merak etme kendinizi yıpratmamaya bakın.
Malesef .. Benim tatil günümü bekliyor.. zaten şuan tecilli o yüzden askerlik şubesine gider gitmez sıra beklemeyecek direk muayene olucak 1 hafta içerisinde çağıracaklar .. En azından zaman gecirelim diye tatil günümü bekledik bu cuma gidiyoruz Allah nasip ederse .. Evet çok korkuyorum yani Her animda o yAnimda birazda korku var tabi burda annesi gibiyim :) inşallah buda geçecek ..
Keşke gitse bi an önce bende şuan öyle düşünüyorum .. gitsin yani yoksa daha zor oluyo bende değişik bi psikolojiye girdim . Yani konuşurken bilr düşünüyorum üzülmesin tartismayalim diye .. O zaman gitsin şimdidenSizin için en hayırlısı olsun canım inşallah hemen almaya ilerler diye düşünüyorum benim nişanlım Nisan ayında tecilini bozdurdu eylülde gitti aklınızda bulunsun canım bide nişanlımın yaşıda var. Bizde diyorduk hemen alırlar falan dşye ama biraz bekledik. İnan beklemesi daha çileli oluyor son 1 ay artık iyice canı sıkılmıştı bi an önce gitsem de aradan çıksa falan diyordu. Hayırlısı artık kuzum
Ne güzel inşallah bizde o zamanları görürüz :) siz şimdi mi aldınız android . Gittiği yerde telefon konusunda sıkıyorlar mi ? Askerliği nerede yapıyor ?Şafak 296
Dün sevdiceğimin yanına gittim huzur depoladııım Çok şükür telefonumuzu da aldık artık görüntülü konuşabileceğiz.