• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bende oyle oluyorum ya. Ama şey cok guzel sevgilisi askere gitmeyen arkadaslarim var onlar suan mutlu mesut geziolar diolarki daha benimki askere gidecek ya diyolar yalan yok bi mutlu oluyorum onlarin yerindede olmak istemem yani :KK70: :KK70:
He o bende de oluyor ya oh rahatladık az kaldı bitiyor kurtuluyoruz biz :KK45:

Ne güzel 20ler bitiyor sizin:)) Bana 30lar otuz yil gibi geldi sinir oldum:)) ocakta kavusuyoruz cok sükür az kaldi sevdiceklerin gelmesine:KK66:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
atarsa 19 allahın izniyle gerçekten zaman azaldıkça insanın psikolojisi bozuluyormuş onu anladm
Seninde az kaldı kuzum biraz daha sabır

atarsa 19 allahın izniyle gerçekten zaman azaldıkça insanın psikolojisi bozuluyormuş onu anladm
Seninde az kaldı kuzum biraz daha sabır

Gerçekten öyle.. Bizde şafak 30 oldu olalı psikolojikmen dağıldık.. neredeyse 2 buçuk haftanız kalmış.. Aslında şaka gibi ya 1 yılı bitiriyoruz:)) Sabrediyorum kuzum bitecek inşaallah son 25...

Ağlama artık kuzum, o günler geçti bitti.. Şimdi askerliği bitiyor bak.. artık sıra yuva kurmakta, bunları düşünüp mutlu ol:)) Bende sana içimdeki üzüntüyü tarif edemem, son günlerde öyle çok tartışıyoruz ki. Sabaha kadar ağlıyorum uyumuyorum, için için ağlıyorum, bi Allah biliyor. Ona bile söylemiyorum hiçbir şey. Gerçekten hiç olmasaydım keşke diyorum hep.. Neyse seni de sıkmayım.. Sen güzel düşün kuzum bu hafta çıkınca hiçbir şey kalmadı kavuşmanıza.. Bir daha ayrılık yok, veda yok, ağlamak yok.. Sarılacağın anı düşün.. başka hiçbir şeyle meşgul etme kafanı

Ayy vallahi sıkmiyorsun canim cunku gercektende ayni seyleri yaşiyorum bende agliyorum hep uyuyamiyorum hicbir sey soylemiyorum ona. Ama tek farkimiz biz kavga etmiyoruz kavga edicek kadar konusmuyoruz bile cunku.. dun dediki affet beni herkesten her seyden kaçiyorum oyle sinirliyim ki hayata karsi buraya karsi o yuzden cok sinirlerim bozuk yazdi bende ustelemedim hiç. Nasil duzelecek her sey cok huzunleniyorum

Tek başıma değilmişim benimde psikolojim bozuldu artık kendimi iyi hissetmiyorum onada bişey söyleyemiyorum 3 gündür uyuyamıyorum ağlıyorum neden ağladığımı bilmiyorum o kadar çok ağladım ki o kadar çok düşünüyorum ki o kadar kötüyüm ki askerimin gelişini bi kenara bıraktım kendimi düzeltmeye çalışıyorum

Tek başıma değilmişim benimde psikolojim bozuldu artık kendimi iyi hissetmiyorum onada bişey söyleyemiyorum 3 gündür uyuyamıyorum ağlıyorum neden ağladığımı bilmiyorum o kadar çok ağladım ki o kadar çok düşünüyorum ki o kadar kötüyüm ki askerimin gelişini bi kenara bıraktım kendimi düzeltmeye çalışıyorum

Son günler böyle oluyor kuzum.. Biz dolu dolu 11 ay içinde çok iyi geçindik, son bir ay bi zıtlaşıyoruz. Siz tartışıyor musunuz yoksa çok özlediğin için mi psikolojin kötü durumda?

ya biz senle sarilalim ruh ikizim falanmisin sen ya :)) aynen öyle bende hep bunlari dusunuyorum banada hep iyi davranrdi simdi bi sorunumu bile söyleyince benim burda cok sıkntilarim var normal mıyım falan diyor sanki sadece kendini dusunuyor
katılıyorum benimkide sadece kendini düşünüyor sanki dün konuşuyoruz ama halim yok kötüyüm yani ruh halim berbat ağlıycak moddayım bana diyo ki bende kötüyüm ya bi deki düzelicek merak etme hiç hep kendine bekliyo uyuycam ben diyince yarın seni böyle görmek istemiyorum sevmiyorum bu halini falan diyo

Son günler böyle oluyor kuzum.. Biz dolu dolu 11 ay içinde çok iyi geçindik, son bir ay bi zıtlaşıyoruz. Siz tartışıyor musunuz yoksa çok özlediğin için mi psikolojin kötü durumda?
yok tartışmıyoruz özlediğimden galiba ağır gelmeye başladı artık sanırım sanada öyle oluyo mu?

yok tartışmıyoruz özlediğimden galiba ağır gelmeye başladı artık sanırım sanada öyle oluyo mu?

Olmaz mı.. Bazen hep ağlayarak uyuyorum, ona da anlatamıyorum ki. Anlatınca zaten kendi yaşadığı zorluktan bahsediyor, anlatmamın anlamı kalmıyor. Bazen özlediğimden telefonda içli içli ağlıyorum, duyuyor.. Sonra kızıyor kendini neden bu kadar üzüyorsun diye. Ama onların da psikolojisi hiç iyi değil, ona eminim..

Olmaz mı.. Bazen hep ağlayarak uyuyorum, ona da anlatamıyorum ki. Anlatınca zaten kendi yaşadığı zorluktan bahsediyor, anlatmamın anlamı kalmıyor. Bazen özlediğimden telefonda içli içli ağlıyorum, duyuyor.. Sonra kızıyor kendini neden bu kadar üzüyorsun diye. Ama onların da psikolojisi hiç iyi değil, ona eminim..
ona zaten adım kadar eminim iyi değiller ama kendini resmen 1 sene askıya alıyosun. ne biliyim ya

katılıyorum benimkide sadece kendini düşünüyor sanki dün konuşuyoruz ama halim yok kötüyüm yani ruh halim berbat ağlıycak moddayım bana diyo ki bende kötüyüm ya bi deki düzelicek merak etme hiç hep kendine bekliyo uyuycam ben diyince yarın seni böyle görmek istemiyorum sevmiyorum bu halini falan diyo
Askerim normal diyen bi insan yokmu yani aramizda :D

Back