• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

306.gif
ŞAFAK 99
306.gif

Çünkü o umutla beklediğim yarınlarım.
Mutluluk adına ne hepsine;
Ömrümü adadığımsın...

Hayırlısı olsun canım zaman elbette bi şekilde geçiyor önemli olan kendine kafa dağıtıcı bişiler bulmak çünkü sürekli düşündüğün zaman gerçekten zaman geçmiyor gibi oluyor :)) ilk gönderdiğin zaman biraz boşluğa düşmüş gibi hissedebilirsin kendini uzun süreli ilişkiniz var ve yüksek ihtimalle de sık görüşiyorsunuzdur :) ilk zamanlar insana zor geliyor ama 300lerden sonra daha hızlı oluyor ve sende alışmış oluyorsun zatem :)) yemin töreni ayrı bi keyif çok farklı bi duygu, gurur verici bi olay inşallah yemin töreninde yanında olursan ne demek istediğimi anlayacaksın :) hadi bakalım Allah kavuştursun güzellik :*
Her zaman yanında olan birinin bu şekilde gitmesi .. Bayağı korkuyorum

Hayırlısı olsun canım zaman elbette bi şekilde geçiyor önemli olan kendine kafa dağıtıcı bişiler bulmak çünkü sürekli düşündüğün zaman gerçekten zaman geçmiyor gibi oluyor :)) ilk gönderdiğin zaman biraz boşluğa düşmüş gibi hissedebilirsin kendini uzun süreli ilişkiniz var ve yüksek ihtimalle de sık görüşiyorsunuzdur :) ilk zamanlar insana zor geliyor ama 300lerden sonra daha hızlı oluyor ve sende alışmış oluyorsun zatem :)) yemin töreni ayrı bi keyif çok farklı bi duygu, gurur verici bi olay inşallah yemin töreninde yanında olursan ne demek istediğimi anlayacaksın :) hadi bakalım Allah kavuştursun güzellik :*
Evlerimiz bile yan yana .. ailem oldu neredeyse ve sıkılmıyoruz artık alıştık .. hastalanıyorum o oluyo her zaman .. ailemlede aram iyi değil 4 sene oldu .. zor olacak ..

Evlerimiz bile yan yana .. ailem oldu neredeyse ve sıkılmıyoruz artık alıştık .. hastalanıyorum o oluyo her zaman .. ailemlede aram iyi değil 4 sene oldu .. zor olacak ..

Yarenler nerdesiniz? Bi şafak patlatın bakayım:p Nasıl gidiyor?
Bysa Bysa Browni_intense Browni_intense A aksimelek altnky altnky IncIpek04 IncIpek04 C Chharlotte

@Huzurkokulu Sizin nasıl gidiyor? Evlenmiştiniz siz değil mi?:))

Şafak 299 sonunda 300lerden kurtulduuuukkkk :KK71:
Mehtaaap 2 ayyy 2 gün sonra sevdiceğimin yanındayım birkaç saatte olsa görebileceğim, vakit geçirebileceğiz, gözlerine bakabileceğim, ellerini tutabileceğim çok heyecanlandııımmmm. :oops:
Yıl sonundan beri işler yoğundu yeni gördüm yazabildim.

Her zaman yanında olan birinin bu şekilde gitmesi .. Bayağı korkuyorum

Çok iyi anlıyorum canım sürekli gördüğün birini uzun bir süre göremeyecek olmak insanı korkutuyor.. Aynı duyguları yaşadım biliyorum ama dediğim gibi ilk zamanlar zorlansanda kendine meşgale bulduğun sürece çok fazla aklına gelmemeye başlıyor. Hem bir de artık telefon götürmek serbest biz acemi birliğindeyken telefon götürmemiştik bilmyiorduk düşünsene günde en fazla 2 kez konuşuyorduk arayamıyordu çok fazla ama senin öyle bir derdin olmaz mesaj atarsın o görünce müsait oldgunda yazar cevap verir :) kendini iyi yönde motive et ki sevdiğinde senden güç alsın :KK200: nereye gideceği belli olmuş muyduEn Büyük TÜRKİYE

Back