- 24 Eylül 2014
- 287
- 132
- 73
- 28
Bebegim son 7 gun tam bir hafta azicik daha sabirrYa bu son gunler gecmiyo kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebegim son 7 gun tam bir hafta azicik daha sabirrYa bu son gunler gecmiyo kizlar
Her zaman yanında olan birinin bu şekilde gitmesi .. Bayağı korkuyorumHayırlısı olsun canım zaman elbette bi şekilde geçiyor önemli olan kendine kafa dağıtıcı bişiler bulmak çünkü sürekli düşündüğün zaman gerçekten zaman geçmiyor gibi oluyor :)) ilk gönderdiğin zaman biraz boşluğa düşmüş gibi hissedebilirsin kendini uzun süreli ilişkiniz var ve yüksek ihtimalle de sık görüşiyorsunuzdur :) ilk zamanlar insana zor geliyor ama 300lerden sonra daha hızlı oluyor ve sende alışmış oluyorsun zatem :)) yemin töreni ayrı bi keyif çok farklı bi duygu, gurur verici bi olay inşallah yemin töreninde yanında olursan ne demek istediğimi anlayacaksın :) hadi bakalım Allah kavuştursun güzellik :*
Evlerimiz bile yan yana .. ailem oldu neredeyse ve sıkılmıyoruz artık alıştık .. hastalanıyorum o oluyo her zaman .. ailemlede aram iyi değil 4 sene oldu .. zor olacak ..Hayırlısı olsun canım zaman elbette bi şekilde geçiyor önemli olan kendine kafa dağıtıcı bişiler bulmak çünkü sürekli düşündüğün zaman gerçekten zaman geçmiyor gibi oluyor :)) ilk gönderdiğin zaman biraz boşluğa düşmüş gibi hissedebilirsin kendini uzun süreli ilişkiniz var ve yüksek ihtimalle de sık görüşiyorsunuzdur :) ilk zamanlar insana zor geliyor ama 300lerden sonra daha hızlı oluyor ve sende alışmış oluyorsun zatem :)) yemin töreni ayrı bi keyif çok farklı bi duygu, gurur verici bi olay inşallah yemin töreninde yanında olursan ne demek istediğimi anlayacaksın :) hadi bakalım Allah kavuştursun güzellik :*
Evlerimiz bile yan yana .. ailem oldu neredeyse ve sıkılmıyoruz artık alıştık .. hastalanıyorum o oluyo her zaman .. ailemlede aram iyi değil 4 sene oldu .. zor olacak ..Hayırlısı olsun canım zaman elbette bi şekilde geçiyor önemli olan kendine kafa dağıtıcı bişiler bulmak çünkü sürekli düşündüğün zaman gerçekten zaman geçmiyor gibi oluyor :)) ilk gönderdiğin zaman biraz boşluğa düşmüş gibi hissedebilirsin kendini uzun süreli ilişkiniz var ve yüksek ihtimalle de sık görüşiyorsunuzdur :) ilk zamanlar insana zor geliyor ama 300lerden sonra daha hızlı oluyor ve sende alışmış oluyorsun zatem :)) yemin töreni ayrı bi keyif çok farklı bi duygu, gurur verici bi olay inşallah yemin töreninde yanında olursan ne demek istediğimi anlayacaksın :) hadi bakalım Allah kavuştursun güzellik :*
Yarenler nerdesiniz? Bi şafak patlatın bakayım Nasıl gidiyor?
Bysa Browni_intense A aksimelek altnky IncIpek04 C Chharlotte
@Huzurkokulu Sizin nasıl gidiyor? Evlenmiştiniz siz değil mi?:))
Evlerimiz bile yan yana .. ailem oldu neredeyse ve sıkılmıyoruz artık alıştık .. hastalanıyorum o oluyo her zaman .. ailemlede aram iyi değil 4 sene oldu .. zor olacak ..
Her zaman yanında olan birinin bu şekilde gitmesi .. Bayağı korkuyorum
Bişey olmadı ama yazmıyor 2 gündürKızlar Leyla ya ne oldu ? Bilen var mi
Hesabına üzgün yazıyor hesabı mi kapattı diye sordum sen napıyorsun canım :)Bişey olmadı ama yazmıyor 2 gündür
Kızlar Leyla ya ne oldu ? Bilen var mi
Kız nerelerdeydin bakım :)Seni yirim Bir sen farkedip merak edip sormuşsun beni..Şimdi geldim
Kız nerelerdeydin bakım :)
Ahaha deli kız seni :) ben de napayim yeni iş güç uğraşıyorum sen nasılsın napıyorsun :)Konularımdan birinde fotoğraf vardı, onu kaldırayım derken içeriği sildim. 2 gün banlandım. Sen nasılsın nasıl gidiyor?:))