- 12 Nisan 2016
- 665
- 918
- 53
Heyecandan pek uyuyacağını sanmıyorum ama yine de denersin gece yolculuğu olunca biz gidene kadar baya muhabbet olmuştu bir de bebek vardı arabada kaynımın onla uğraşıldı genelde :) İşte 10 da başlamıştı 1 saat sürdü. Çıkışta izin kağıdını alınca çıkarsınız o da en fazla yarım saat sürer. Gidince iyi ki de gittim diyeceksin emin ol
Anlıyorum streslisin şu panik ataktan dolayı dua da edebilirsin canım biraz yüreğin hafifler en azından. Yemin töreni ne zamanAyy inşallah uyuyabilriim kuzum valla şuan halimi görsenya boşuna stres yapıyorum biliyorum düşündüğüm gibi olmayacak gittiğime de değecek de işte engel olamıyorum zaten böyle stres yaparak kendi kendimi kötü ediyorum iyi olacağım varsa da olmam sanırım
Ben yemin törenine gitmeyi çok istemiştim fakat ailem izin vermedi ustelik o gun finalim vardı gidemedigim için çok uzulmustum. En azından senin gidip orda görme şansın var bence çok şanslisin güzel düşüncelere odaklan anı yaşa :))Günaydın kızlar bir müşkülüm varyemin törenine gidicez.. uzun yola gidicez ailem olmayacak yanımda nişanlımın ailesi ile gidicez ve benim ilk kez onlarla uzun yolculuğum olacak stres oldum.. İçim sıkılıyor düşündükçe, ben sıkıntıya çok gelemem bazen daralırım böyle annemler beni bilir bana göre hareket ederler, şimdi nişanlımın ailesi böyle oldugumu bilmiyor ve ben kötü olurum fena olurum diye korkuyorum içten içe sıkıntı yapıyorum gitmesem nişanlım kızıyor herkesi kenara koydum senin gelmemen ne demek diyor ben napcam ya bide yemin töreni uzun sürüyormuş sanırım ben orda heralde daralmaktan fenalık geçiririm diye korkuyorum
Anlıyorum streslisin şu panik ataktan dolayı dua da edebilirsin canım biraz yüreğin hafifler en azından. Yemin töreni ne zaman
Ben yemin törenine gitmeyi çok istemiştim fakat ailem izin vermedi ustelik o gun finalim vardı gidemedigim için çok uzulmustum. En azından senin gidip orda görme şansın var bence çok şanslisin güzel düşüncelere odaklan anı yaşa :))
Canim yol izni askerlikten sayiliyor normal izin sayilmiyor diye biliyorumKızlar iyi akşamlar bi sorum olcsk size. Askerim dağıtım izni kullanmayacak 1 gün yol izni verildi onu şafak hesaplamaya kaydetmeli miyim? şafakdan düşer mi yani şuan ki yol izni
Sevdiğim gideli 1 ay oldu daha yenizaman cok yavas geciyo ama yaaa bitsinnn
Bitti kuzum bitti ama benide bitirdi biliyosunn.. Cok sukur bu gunumuze bu ayida atlatirsak bise kalmicakkBitecek kuzucum bitecek bak bir ayı gitti bile yarısını çıkarttınız sayılır
Biliyorum kuzum haklısın elde değil insan tutamıyor kendiniBitti kuzum bitti ama benide bitirdi biliyosunn.. Cok sukur bu gunumuze bu ayida atlatirsak bise kalmicakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?