- 26 Aralık 2016
- 496
- 817
- 103
Canim ciddi misin ya hayirli olsun ne olarak yapiyor hangi askeriyeKızlaaarrrr mutluluktan uçuyorum şuan İstanbul çıktı dualarım kabul oldu şükürler olsun :) :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ciddi misin ya hayirli olsun ne olarak yapiyor hangi askeriyeKızlaaarrrr mutluluktan uçuyorum şuan İstanbul çıktı dualarım kabul oldu şükürler olsun :) :)
Hayırlı olsun canım çok sevindim :))Kızlaaarrrr mutluluktan uçuyorum şuan İstanbul çıktı dualarım kabul oldu şükürler olsun :) :)
Canim ciddi misin ya hayirli olsun ne olarak yapiyor hangi askeriye
Hayırlı olsun canım çok sevindim :))
Amin canım Allah gönlünüze göre versin :)Çok sağol canım şafaklar kolay atacakk nasipse :)
Ay ne güzel çok az kalmış canımkızlar sanki daha dün gibi buraya yazmıştım sevgilim askere gidecek diye..
18 gün kaldı:) Allah'ım bi sağsalim kavuştursaydı...
Sağol kuzum :) :*Amin canım Allah gönlünüze göre versin :)
Bende bugün kayınvalideme gittim gelirken ağlamamak için zor tuttum kendimi onun odasına giremedim kapıdan geçerken gözüm takıldı sürekli çok kötü oldum ya![]()
O duyguyu cok iyi bilirim ben safaklari bitirdim hala yasiyorum o duyguyu bogazi dugumleniyo insaninBende bugün kayınvalideme gittim gelirken ağlamamak için zor tuttum kendimi onun odasına giremedim kapıdan geçerken gözüm takıldı sürekli çok kötü oldum ya![]()
Sanki hatirladim senii ben caniimm. Hadi bakimm az kalmis en zor gunler gecmezz bu gunler :)kızlar sanki daha dün gibi buraya yazmıştım sevgilim askere gidecek diye..
18 gün kaldı:) Allah'ım bi sağsalim kavuştursaydı...
Bende öyle hissettim çok özledim çok o evin içinde ki anılar geliyor sürekli Allah yardımcımız olsunO duyguyu cok iyi bilirim ben safaklari bitirdim hala yasiyorum o duyguyu bogazi dugumleniyo insaninben eve girdigim dakikada arkamdan bi yerden cikicak gibi geliyo bende yarin gidicem kayinvalideme ama alistim biraz da olsaa sanki ama ozlem cok agir basiyo artik
![]()
Oyle canim aminn Allah bol sabirlar versin insallaah hepimizeeBende öyle hissettim çok özledim çok o evin içinde ki anılar geliyor sürekli Allah yardımcımız olsun![]()
Olacak o kadar canimm :)Huzurkokulu çok sğsol csnım biraz fazla evham yaptım ama sonû iyi çıktı çok şükür :)
demiii inşallah sonrası güzel olacak:)Sanki hatirladim senii ben caniimm. Hadi bakimm az kalmis en zor gunler gecmezz bu gunler :)
Tabiki hemde cok guzel oluyoo caniimm. :)demiii inşallah sonrası güzel olacak:)