Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlar çok kötüyüm şafakla alakası yok ama nefes alamıycak gibiyim askerimin kışlasında komutanlar toplamış herkesi haber gelirse bizde gidicez sınıra hazırlıklı olun demişler içim gidiyo dokunsalar ağlıycak gibiyim dünden beri toparlanamıyorum. Bencillik belki benim şuan yaptığım bilmiyorum ateş düştüğü yeri yakar kelimesinin şekil almış haliyim şuan ne işime nede başka bişeye odaklanamıyorum :(

Kızlar çok kötüyüm şafakla alakası yok ama nefes alamıycak gibiyim askerimin kışlasında komutanlar toplamış herkesi haber gelirse bizde gidicez sınıra hazırlıklı olun demişler içim gidiyo dokunsalar ağlıycak gibiyim dünden beri toparlanamıyorum. Bencillik belki benim şuan yaptığım bilmiyorum ateş düştüğü yeri yakar kelimesinin şekil almış haliyim şuan ne işime nede başka bişeye odaklanamıyorum :KK43:

Canım sakin olmaya çalış biliyorum söylemesi kolay ama şuan bu halinin ne sana ne sevdiceğine faydası yok bol bol dua et Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun :( bu şekilde daha çok kendine zarar verirsin :(

Kızlar çok kötüyüm şafakla alakası yok ama nefes alamıycak gibiyim askerimin kışlasında komutanlar toplamış herkesi haber gelirse bizde gidicez sınıra hazırlıklı olun demişler içim gidiyo dokunsalar ağlıycak gibiyim dünden beri toparlanamıyorum. Bencillik belki benim şuan yaptığım bilmiyorum ateş düştüğü yeri yakar kelimesinin şekil almış haliyim şuan ne işime nede başka bişeye odaklanamıyorum :KK43:
Nerde askerlik yapıyor

gelin-ve-damat-hareketli-resim-0053.gif
ŞAFAK 200
gelin-ve-damat-hareketli-resim-0053.gif

Güzel bir adam,
Aşık bir kadın,
Ve yüzlerce kilometre...
8838.gif

Yani ne diyeceğimi bilemedim bol bol dua yapabilecek başkada birşey yok. Biliyorum zor bir durum ama ben zannetmiyorum göndereceklerini yani ne bilim öyle geliyor içimden. Allahım ordaki askerlerimizi de sağ sağlim sevdiklerine kavuştursun.

Back