Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Biliyorum kuzum haklısın elde değil insan tutamıyor kendini :KK43:
Ama sen tanıdığım en güçlü insanlardan birisin hepsi geçici siz kalıcısınız :KK200:
Yaa senin destedigini severim kuzum benimmm :KK200:

Biraz daha sabir ediyorum zaten etmeyede devam edicem :110:

Böyle habersiz beklemek ne kadar da kötü ya
Cok kotudur haber alamamak ben su kadar bekledigim gunde Allaha hep dua ettim hersey olsun ama haber almadan yapamam Allahim dedim hepte aldim cokk sukur. Sevdigim o konuda beni hic sey yapmadi elinden geldigince haber verdi. Ama bazen oyle durumlar oluyo ki cicegim veremiyolar ben en fazla 3 gun habersiz kalmistim o 3 gun sanki 3 yildi ama sabir burda devreye giriyo. En kisa zamanda haber alirsin insallah guzelim merak etme kotu bise yoktur. Ortalik biraz karisik o yuzden sıkı tutuyolardir

Cok kotudur haber alamamak ben su kadar bekledigim gunde Allaha hep dua ettim hersey olsun ama haber almadan yapamam Allahim dedim hepte aldim cokk sukur. Sevdigim o konuda beni hic sey yapmadi elinden geldigince haber verdi. Ama bazen oyle durumlar oluyo ki cicegim veremiyolar ben en fazla 3 gun habersiz kalmistim o 3 gun sanki 3 yildi ama sabir burda devreye giriyo. En kisa zamanda haber alirsin insallah guzelim merak etme kotu bise yoktur. Ortalik biraz karisik o yuzden sıkı tutuyolardir
Evet en zoru o haber alamamak sanki bir odaya hapsolmuş gibi ona ulaşamayacakmışım gibi oluyorum. Gece mesaj atmış göreve çıkmışlar elimde telefon uyuyakalmışım. Sağol canım

Evet en zoru o haber alamamak sanki bir odaya hapsolmuş gibi ona ulaşamayacakmışım gibi oluyorum. Gece mesaj atmış göreve çıkmışlar elimde telefon uyuyakalmışım. Sağol canım
Oylee olur bilirimm. Gozun aydin canim emin ol ilk firsatta haber edicektirr. Bunu biliyosundur ama yine soz geciremiyosundur

Kizlar oncelikle tekrardan Allah hepimize sabir versin. Ben sevdigime saat aldim sizce askeriyeye yolliymmi yoksa gelnce mi veriym orda saklayabilrmi

Kuzum ben askerlikten önce akıllı saat almıştım saati yanında götürmüştü yemin törenine gittiğimizde yanındaydı bi sorun olmamıştı yani ama bilemedim onun olduğu yerde sorun olur mu o va ama korur kollar bence senden gelen bi hediye sonuçta :)

Back