Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Heyecandan pek uyuyacağını sanmıyorum ama yine de denersin gece yolculuğu olunca biz gidene kadar baya muhabbet olmuştu bir de bebek vardı arabada kaynımın onla uğraşıldı genelde :) İşte 10 da başlamıştı 1 saat sürdü. Çıkışta izin kağıdını alınca çıkarsınız o da en fazla yarım saat sürer. Gidince iyi ki de gittim diyeceksin emin ol Hoppa

Ayy inşallah uyuyabilriim kuzum valla şuan halimi görsen :KK43: ya boşuna stres yapıyorum biliyorum düşündüğüm gibi olmayacak gittiğime de değecek de işte engel olamıyorum zaten böyle stres yaparak kendi kendimi kötü ediyorum iyi olacağım varsa da olmam sanırım :(

Ayy inşallah uyuyabilriim kuzum valla şuan halimi görsen :KK43: ya boşuna stres yapıyorum biliyorum düşündüğüm gibi olmayacak gittiğime de değecek de işte engel olamıyorum zaten böyle stres yaparak kendi kendimi kötü ediyorum iyi olacağım varsa da olmam sanırım :KK43:
Anlıyorum streslisin şu panik ataktan dolayı dua da edebilirsin canım biraz yüreğin hafifler en azından. Yemin töreni ne zaman

Günaydın kızlar bir müşkülüm var :KK43: yemin törenine gidicez.. uzun yola gidicez ailem olmayacak yanımda nişanlımın ailesi ile gidicez ve benim ilk kez onlarla uzun yolculuğum olacak stres oldum.. İçim sıkılıyor düşündükçe, ben sıkıntıya çok gelemem bazen daralırım böyle annemler beni bilir bana göre hareket ederler, şimdi nişanlımın ailesi böyle oldugumu bilmiyor ve ben kötü olurum fena olurum diye korkuyorum içten içe sıkıntı yapıyorum gitmesem nişanlım kızıyor herkesi kenara koydum senin gelmemen ne demek diyor ben napcam ya bide yemin töreni uzun sürüyormuş sanırım ben orda heralde daralmaktan fenalık geçiririm diye korkuyorum :KK43:
Ben yemin törenine gitmeyi çok istemiştim fakat ailem izin vermedi ustelik o gun finalim vardı gidemedigim için çok uzulmustum. En azından senin gidip orda görme şansın var bence çok şanslisin güzel düşüncelere odaklan anı yaşa :))

Anlıyorum streslisin şu panik ataktan dolayı dua da edebilirsin canım biraz yüreğin hafifler en azından. Yemin töreni ne zaman

Bu cuma canım tören biz perşembe gece çıkacağız. Panik atak oldugu için böyleyim aslınd açok istiyorum gitmeyi ama ailem yanımda olmayacak diye düşünüp duruyorum. Aslında düşüncem çok saçma sonuçta araba tutsa yada kötü olsam nişanlımın aileside yarıdmcı olur ama farklı bi kafa yaşıyorum elimde olmadan :) birazda çekindiğim okta benim böyle panik biri oldugumu bilmiyorlar bide ilk kez seyahat olacak ne bileyim :/

Ben yemin törenine gitmeyi çok istemiştim fakat ailem izin vermedi ustelik o gun finalim vardı gidemedigim için çok uzulmustum. En azından senin gidip orda görme şansın var bence çok şanslisin güzel düşüncelere odaklan anı yaşa :))

Bende zaten gidip göreceğim için seviniyorum canım ama oraya gidene kadar ölmem inşallah diye dua ediyorum sanki bu panik beni öldürecekmiş gibi :) onu görene kadar heyecandan bayılmam inşallah ilk kez böyle bi törene katılacağım daha önce amcamın oğlunun olmuştu babam falan gitmişti annemle ben gidememiştik arabada yer olmadıgı için çok istemiştim gidip görmeyi :) böyle ilk kez katılacağım birşeyinde heyecanı var tabi içim çok karışık :) tek temennim inşallah kendi kendime kötü düşünerek kötüleşmem :(

2702.gif
ŞAFAK 209
2702.gif

Vedalaştığı anı bile
özler mi insan?
Özlüyorum işte :KK42:

Kızlar iyi akşamlar bi sorum olcsk size. Askerim dağıtım izni kullanmayacak 1 gün yol izni verildi onu şafak hesaplamaya kaydetmeli miyim? şafakdan düşer mi yani şuan ki yol izni

Bitti kuzum bitti ama benide bitirdi biliyosunn.. Cok sukur bu gunumuze bu ayida atlatirsak bise kalmicakk :KK43:
Biliyorum kuzum haklısın elde değil insan tutamıyor kendini :(
Ama sen tanıdığım en güçlü insanlardan birisin hepsi geçici siz kalıcısınız :KK200:

Back