Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Geçer gözdemm hiç sıkma canını... Bi zmanlar bizde ordaydıkkk

inşşşş incimmm yaaaa şafak doğan güneşşş desem keşke artık aşkım burda iken 192 ye düşcez ama öle daha bi kolay geçer belkiii gerçiii aşkım burdayken hiç kolay geçsin istemiorum amaa offffffffffff karman çorman oldummmm :sinifsinif:

Ahh cnmm yaaa.. :1hug: Onlayken göz açıp kapatıncaya kadar geçen zaman onsuz mıhlanıp kalıyor genelde... Hepimiz için böyle, böyleydii sanırım bu şekilde devam edicek..

Bugun aricak seni.. uzun uzun konusacaksiniz.. beni dinle :lepi:

inşallah canım yaa :Saruboceq:

hoşbulduk tatlım sıkma canını belki müsait olamamışdır canım ya bugün arar canım üzülme

arar nşallah bugün opuyorumnanaktan

Günaydın kızlarr..
Mutlu mutluu sabahlar..
Şafağımm 31 :hooray:
Aşkımı görcem bugün netteee :teytey:

günaydın canıııımmm 1 ay kaldı süppeeeerrr

şafak 111 turkbayragi
şafağa bak beeeee sengözlerimebaksanab

günaydııınn..
en sevdiğim şafak işte bu yaaa opuyorumnanaktan

turkbayragi 95 turkbayragi eline sağlık gözddeem

ama ben artık şu 1 i yalnız görmek istiyorum yanında başka bir şey istemiyorum boshayallersmile

ben deeeeeeee 001 olsun istiyoruuummmm delikafadulden

Enteresann:uhm: nasıl doktormuş onlar hiçbişeyden anlamıyolar...
Gel kendini Türk hekimlerine emanet et senturkbayragi
Aynen canim.. askim 3 senedir gel gidelim baktiralim diyo ama hastaneden korktugum icin gitmedik.. ama artik yeter yaa cok kotu oluyorum geceleri..
gidecem subatta ben hastaneye eyvahedigeldismile

Aynen canim.. askim 3 senedir gel gidelim baktiralim diyo ama hastaneden korktugum icin gitmedik.. ama artik yeter yaa cok kotu oluyorum geceleri..
gidecem subatta ben hastaneye eyvahedigeldismile

Aaaa neyden korkuyosunki.. ben başım ağrısa koşa koşa giderim doktora.. korkma doktorlardan hastaneden cnm :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…