• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jop 🤦

Onları kocaları yapmıyo, onların kocası yok mesele bu. Büyük resmi gör pls 😂
Ay anladım ya koca bi zahmet salatalıkla muz sokmasın zaten düşünsene "hanım gel muz sokalım" dediğini en azından jop daha seksi geliyo kulağa 😂

Ay anladım ya koca bi zahmet salatalıkla muz sokmasın zaten düşünsene "hanım gel muz sokalım" dediğini en azından jop daha seksi geliyo kulağa 😂
Bunların yanında jop öpüp başa koyulur 😂 bence vibratör alın derim ya da illa jop diye tutturursa dezenfekte edin bari 😂

demekki o anda gözüne ne kestirirse :D hayır joptan sonra bizzaat kendisi sizi tatmin etmezse artık ne olacak :D

Bunların yanında jop öpüp başa koyulur 😂 bence vibratör alın derim ya da illa jop diye tutturursa dezenfekte edin bari 😂
Yıkayıp geliyim dedi zaten pek düşünceli suya tutup gelecekti süper temizlik soktururmuyum ay 😂

Yıkayıp geliyim dedi zaten pek düşünceli suya tutup gelecekti süper temizlik soktururmuyum ay 😂
Oo dümdüz su daha ne olsun sizde çok şeyapmayın yani 😂😂 ph dengeleyici ıntim jellerle yıkamak daha doğru ama bence içinize jop zerk ettirmeyin 😂

Benim eşim de özel güvenlik o jop bizde de var ama bizim araba da duruyor dokundum sert plastikten yapılan ama esnek bir malzeme özellikle çok mikrop kapma ihtimali var illa bişey sokma fantazisi olacakca kıysın paraya vibrator yapay p.nis falan filan aldın jop nedir ya

demekki o anda gözüne ne kestirirse :D hayır joptan sonra bizzaat kendisi sizi tatmin etmezse artık ne olacak :D
Ben o kadar hazırlanicam makyaj yapicam giyinip kuşanıp gelicem benimki elinde jopla bekliycek 😂 jop için süslenirim o zaman ya sen çık sana gerek yok hayatım derim 😏

Benim eşim de özel güvenlik o jop bizde de var ama bizim araba da duruyor dokundum sert plastikten yapılan ama esnek bir malzeme özellikle çok mikrop kapma ihtimali var illa bişey sokma fantazisi olacakca kıysın paraya vibrator yapay p.nis falan filan aldın jop nedir ya
Ay polislere çelik jop verdiler plastik evde kaldı oda nereye sokacağını bilemiyo yer arıyo işte 🤷

Böyle birşey kimseye sorulmaz diyerek sözüme başlıyorum 😂

8 senelik evliyim güzel,sade,sakin bir yaşantımız var ve düne kadar da cinsel ilişkimiz de bu şekilde diye düşünüyordum.

lişki sırasında eşim, mesleğinden ötürü evde bulunan yedek plastik jopu vajinama sokmak istedi yani tamam seksi olalım diye giyiniyoruz fantazi yapıyoruz da jopta biraz uçuk değil mi ya ? Benim asıl merak ettiğim bu düşünce yani başka birşey sokma düşüncesi normal mi ? Çünkü daha önce hiç böyle birşey olmadı gerçi bir kaç ilişki öncesinde yabancı birşey sokma fikrini önermişti de ben de yok ben gayet memnunum durumumdan demiştim, bunca yıldan sonra adam sapık çıkmasın 😂Çocuğu okula bıraktığım gibi size yazıyorum normal midir bu kızlar yani "Bazı eşler yıllar geçince değişik fantazi kurar çokta şey yapma yaa" derseniz rahatıycam ne yalan söyleyim.
Doğumdan sonra genişleme olabiliyor, erkek kendini yetersiz hissederek böyle bir şey yapmış olabilir, çok sık duyduğumuz bir şey.
Uzman arkadaşlar daha iyi yorumlar ama prezervatif ile hijyen duvarı oluşturursanız daha sağlıklı olacaktır.

Kız az çok biliyoruz bilmezmiyiz :70: totoya yazık la
Gıybet okumaya gelmiştim tam yeriymiş :KK70:

Back